IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Последен опит за късо от мен 1.2390 стоп 1.2450 .
    Вземе ли стопа започвам да градя дълги позиции , успех
    Как го виждаш този вход в тези мътни води. Позабавлявай се с флагчето а после на където избие. Никога не съм разбирал как виждаш входовете, странна система си си измислил.
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Последен опит за късо от мен 1.2390 стоп 1.2450 .
      Вземе ли стопа започвам да градя дълги позиции , успех
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
        Колега ти сериозно ли с тази МА 50 определяш посоката на движение. Чувал съм, че има успешни търговци само с МА и МАКД, но за мен това си доста лекомислено да се доверяваш на индикаторите.

Колега,ама ти без индикатори ли търгуваш.....?
        А иначе като пуснеш малко МА-та на графиката,ще ти се изяснят доста положения.....

Успех с приложенията на МА-та.....
        Last edited by driverf1; 10.12.2014, 11:37.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
          Колега ти сериозно ли с тази МА 50 определяш посоката на движение. Чувал съм, че има успешни търговци само с МА и МАКД, но за мен това си доста лекомислено да се доверяваш на индикаторите.
          Някои индикатори са много добри, но както винаги, трябва да знаеш какво да гледаш...
          http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
            Аз смятам,че повече от 1.2520 няма да качи за сега (МА 50 на дневна).....

Успех.....
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• 1,2400 бай/стоп и стопче на 1,2359. С надежда да пробие 2450 и прибирането на 2 вълни с големината на Цунами. Успех на всички що се мъчат в този спорт.
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Сигурно ще видим за последно нещо като 1.2350/1.2300 , от там мисля да влизам
                дълъг аз за 1.30 ,признавам си това не го очаквах днес , пак ме изкара от играта
                на минимална печалба , при положение че долу на 1.2250 не затворих на
                стабилен профит...ама има ги и тези неща....

Аз смятам,че повече от 1.2520 няма да качи за сега (МА 50 на дневна).....

Успех.....
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Вчера останах доста доволен, да видим днеска.
                  На първи поглед не ми хареса да отворя дълга, защото сме доста под върхът на деня, но все пак се пробвам.
                  Така че точно в 20:00 часа отворена дълга от 1,2394 , .
                  Успех на всички

Коментар

• Е,май точно тук - 1.2407/8 - е редно да се търсят дълги с цел началото на лятото (колкото е толкова .... тогава ще си покаже )
                    Стопчето - прилично - 30 пипса

За мен няма да е изненада да се видят и стойности 2.0000 до 7-8 години - т.е. може и да започва изключителен up trend ..... но само "може"

Успех
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Сигурно ще видим за последно нещо като 1.2350/1.2300 , от там мисля да влизам
                      дълъг аз за 1.30 ,признавам си това не го очаквах днес , пак ме изкара от играта
                      на минимална печалба , при положение че долу на 1.2250 не затворих на
                      стабилен профит...ама има ги и тези неща....
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• а онзи ден какво оптимистично беше а

ше ми нагазват те в 119,99
                        Last edited by the architect; 09.12.2014, 18:22.

Коментар

• майкъл жексън я е възпял

Яноууууууу

Коментар

• Не знам какво ще направи на 1,24 но затварям и останалата дълга. Ако мине 1,2438 ще изчакам евентуална корекция и ще вляза пак в дълга при първия по надежден вход.
                            Last edited by Хирурга; 09.12.2014, 18:13.
                            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Около 1.24 ще направи откат. За сега кръглите числа се явяват най надеждната съпротива.

Коментар

• Вуйчо е прав,не бързайте от тези нива,макар,че трудно се пробива от раз месечна тренд линия
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X