Първоначално изпратено от ВУЙЧО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКолега ти сериозно ли с тази МА 50 определяш посоката на движение. Чувал съм, че има успешни търговци само с МА и МАКД, но за мен това си доста лекомислено да се доверяваш на индикаторите.
Колега,ама ти без индикатори ли търгуваш.....?
А иначе като пуснеш малко МА-та на графиката,ще ти се изяснят доста положения.....
Успех с приложенията на МА-та.....Last edited by driverf1; 10.12.2014, 11:37.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКолега ти сериозно ли с тази МА 50 определяш посоката на движение. Чувал съм, че има успешни търговци само с МА и МАКД, но за мен това си доста лекомислено да се доверяваш на индикаторите.http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАз смятам,че повече от 1.2520 няма да качи за сега (МА 50 на дневна).....
Успех.....Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСигурно ще видим за последно нещо като 1.2350/1.2300 , от там мисля да влизам
дълъг аз за 1.30 ,признавам си това не го очаквах днес , пак ме изкара от играта
на минимална печалба , при положение че долу на 1.2250 не затворих на
стабилен профит...ама има ги и тези неща....
Аз смятам,че повече от 1.2520 няма да качи за сега (МА 50 на дневна).....
Успех.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Е,май точно тук - 1.2407/8 - е редно да се търсят дълги с цел началото на лятото (колкото е толкова .... тогава ще си покаже)
Стопчето - прилично - 30 пипса
За мен няма да е изненада да се видят и стойности 2.0000 до 7-8 години - т.е. може и да започва изключителен up trend ..... но само "може"
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Сигурно ще видим за последно нещо като 1.2350/1.2300 , от там мисля да влизам
дълъг аз за 1.30 ,признавам си това не го очаквах днес , пак ме изкара от играта
на минимална печалба , при положение че долу на 1.2250 не затворих на
стабилен профит...ама има ги и тези неща....Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
а онзи ден какво оптимистично беше а
ше ми нагазват те в 119,99Last edited by the architect; 09.12.2014, 18:22.
Коментар
Коментар