IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес не беше добър ден за моя акаунт. Не очаквах такъв скок на пейролите и малко ме бъзна горещия котлон . Все пак не може да се печели само. Трябва и да се губи профилактично. Добре, че беша малка загубата. Ще трябва да съм по-внимателна за вбъдеще за подводни камъни.

Коментар

• За мен най-важно е, че и този път стратегията за след 20 часа излезна.
      Така че за сега не ме интересува къд еще е дългосрочно , важното те да си продължи все така
      Успех на всички

Коментар

• Подкрепям мнението за низходящия тренд
        http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
          За мен низходящият тренд все още е валиден, въпреки покачването.

На седмична като пуснеш една линия свързваща дъната от 06.06.2010 и 22.07.2012 се получава към днешна дата 1.2213.....,та на това ниво може да получи доста подкрепи докато го пробие.....

Успех.....
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Вуйче не мисли за дъното , то ще го покаже... Кат дава вземай кат удари стопа тогаз ще му мислим
            Така и правя , не се опитвам да го предвидя с точност , задавам си само ориентири
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• такова даване дава че чак вече се подух.......Вуйче немисли за дъното , то щего покаже... Кат дава вземай кат одари стопа тогаз щему мислим
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Всеки си има мнение , но аз очаквам пробив на 1.2277 другата седмица и там
                вече ще цикли за някакво дъно , ама да видим

Днес очаквам пропадането да продължи до 1.2230.....
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Всеки си има мнение , но аз очаквам пробив на 1.2277 другата седмица и там
                  вече ще цикли за някакво дъно , ама да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Честито на всички печеливши , удвоилите , утроилите и т.н Успех !
                    То добре видя късата но 78 е фактор който не трябва да пренебрегваме. От тези нива шанса за по дългосрочна корекция е в факт стига нивото да издържи. А като гледам как го е заклатила бавно нагоре нищо чудно след 2-3 часа да сме в начална позиция 2362 а от там вече нищо не се знае.
                    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Честито на всички печеливши , удвоилите , утроилите и т.н Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                        И аз съм на същото мнение , въпреки че ми се наложи да си
                        градя позициите отново от 1.2420 през 20 пипса добавка и стоп на нула на предходната.
                        Така ако яхнеш един импулс може да се окажеш с дабъл акаунт а същевременно носиш риск само за една позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                          Късо от 1.2374 при евро/долар.
                          Целта е тест на дъното
                          Успех на всички
                          http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Днес за съжаление докато се намотам изпуснах цялата веселба. Успях да закача само 20 пипса. Е по-добре малко от колкото без нищо, но все пак съм малко разочарована от себе си. Като можеш да спечелиш, трябва да го правиш, че иначе загубите ще те потопят.

Коментар

• Късо от 1.2374 при евро/долар.
                              Целта е тест на дъното
                              Успех на всички

Коментар

• жапанката обръща

Коментар

Working...
                                X