Днес не беше добър ден за моя акаунт. Не очаквах такъв скок на пейролите и малко ме бъзна горещия котлон . Все пак не може да се печели само. Трябва и да се губи профилактично. Добре, че беша малка загубата. Ще трябва да съм по-внимателна за вбъдеще за подводни камъни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеЗа мен низходящият тренд все още е валиден, въпреки покачването.
На седмична като пуснеш една линия свързваща дъната от 06.06.2010 и 22.07.2012 се получава към днешна дата 1.2213.....,та на това ниво може да получи доста подкрепи докато го пробие.....
Успех.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеВуйче не мисли за дъното , то ще го покаже... Кат дава вземай кат удари стопа тогаз ще му мислимМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеВсеки си има мнение , но аз очаквам пробив на 1.2277 другата седмица и там
вече ще цикли за някакво дъно , ама да видим
Днес очаквам пропадането да продължи до 1.2230.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЧестито на всички печеливши , удвоилите , утроилите и т.н Успех !Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеЗа мен низходящият тренд все още е валиден, въпреки покачването.
градя позициите отново от 1.2420 през 20 пипса добавка и стоп на нула на предходната.
Така ако яхнеш един импулс може да се окажеш с дабъл акаунт а същевременно носиш риск само за една позицияМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеКъсо от 1.2374 при евро/долар.
Целта е тест на дъното
Успех на всичкиhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
Коментар