IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
    Сел,сел.сел
    Сега,сега,сега

Успех
    п.с Пука му на Реда дъл ше заколи прасето от лево или от десно
    Toчно !!!
    Пък и в момента курсо е с 40-на пипа
    по-ниско от сабалин и с ново дъно!!!
    Ще позаглъхнат скоро,,,,,,,,,
    РЕДА не ще много. Още 3 фигури и
    ще спре да вика за ДОЛАРА.

ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
      РЕДжи , днес прочетох твой пост оттам , при маймуните ! Пишеш нещо , че тъпаците викали , че е много 22 фигури тренд без корекция . И даваш пример , пак за тъпаците даунтренда от 1.60 до 1.23 . Демек - бил е без корекция ! А сега , спри да зеееш и си настрой платформата да видиш , че точно след 22 фигури - на 1.38 - тогава тренда прави почти 50% корекция .!! Умник Реда ! А говорим за 2008 - годината на Великата Криза !! Та първо прегледай , и после оригиналничи пред списуващите за 0.50 ст
      Рекни му го,макар,че ако мисли,че ще ме трогне с писанията си много се лъже

кой искаше таргети?

от1,1880 съм дълъг средносрочно без стоп,цел -зависи от лакомията и страхът
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Дърт,що отписваш очи 200-300 пипа бре .... поне за сега де ... инак ти казах - декември беше червен,значи поне 1/2 година ше е надолу евро/долар

Успех
        Помня бре катил и ти благодаря за съвета....Щот не разбирам от техники, наблягам на политически фактори....Като минат кризата в Париж и изборите в Гърция, еврото ще отвърже синджира .......( 'ба ли му мамата, дали съм крив....)

Какво си стиснал гърлото...Пий едно от мен...( ама малко - 30 гр )

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Интересни хора сте ...И да печелите и да губите, все се дърляте.......

пп Аз вече не издържам на напрежението и днес започнах да продавам доларяяяя.....
          15 % стигат....
          Дърт,що отписваш очи 200-300 пипа бре .... поне за сега де ... инак ти казах - декември беше червен,значи поне 1/2 година ше е надолу евро/долар

Успех
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Сел,сел.сел
            Сега,сега,сега

Успех
            п.с Пука му на Реда дъл ше заколи прасето от лево или от десно
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• че ти измамници обичаш ли
              айде някой да каже таргет и лимит
              Last edited by the architect; 08.01.2015, 21:23.

Коментар

• Интересни хора сте ...И да печелите и да губите, все се дърляте.......

пп Аз вече не издържам на напрежението и днес започнах да продавам доларяяяя.....
                15 % стигат....

Коментар

• мамооооооооооооо направо го разкърти тоя дет си мисли че е хванал господ за шлифера

Коментар

• РЕДжи , днес прочетох твой пост оттам , при маймуните ! Пишеш нещо , че тъпаците викали , че е много 22 фигури тренд без корекция . И даваш пример , пак за тъпаците даунтренда от 1.60 до 1.23 . Демек - бил е без корекция ! А сега , спри да зеееш и си настрой платформата да видиш , че точно след 22 фигури - на 1.38 - тогава тренда прави почти 50% корекция .!! Умник Реда ! А говорим за 2008 - годината на Великата Криза !! Та първо прегледай , и после оригиналничи пред списуващите за 0.50 ст

Коментар

• баце ти наистина си напушен кефиш ма . щи звънна

добре нещо смислено да кажа чакам 1,18358 ама може и да не стане лесно . тия са си .... майката

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                        Нещо се бъркаш !!!
                        На Стамбата акъл не давам,
                        а по-скоро му искам мнение за ставащото!!!
                        Нещо ми се струвате много изнервени и двамата !!!

ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
                        Ба, изнервен ?!? Сметката ми е 14354 пъти по дебела от прасето което гледаше до скоро . . Издържам не на паритет , а на изчезване на еврото Иначе , вярно - на дълги съм , ама и скуба от късите като ''изпущен наркоман у марихуанна ливада'' . И не рева непрекъснато като битолски овен : давай , долайреееее.

Коментар

• Flogmoreofit Flogmoreofit Jan 08, 2015 02:58PM GMT
                          Hi, sorry for my naivety but what is SL & TP short for?
                          Reply

Flogmoreofit Flogmoreofit Jan 08, 2015 03:06PM GMT
                          sorry got it, stop lose and take profit, sorry again.
                          Reply

тва е трейдър
                          Вся Власть Советам

Коментар

• извинявам се Рядко не искам да те обидя

Коментар

• нещо сте изнервени тук осещам
                              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                                Ти ще видиш майтап , ако пък точно от тук обърне , а РЕДжиналд в темата на Стамбата му дава съвети да продава и да не се ''ослушва '' , че изпуска ''кьоравото '' хахахахаха
                                Нещо се бъркаш !!!
                                На Стамбата акъл не давам,
                                а по-скоро му искам мнение за ставащото!!!
                                Нещо ми се струвате много изнервени и двамата !!!

ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X