IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• лъжльоооооо кажи давай долареееее , да ама мойто 1,18351 е много силно

как обичам да продавам на краставичар краставици. мухаааааааааааа
    Last edited by the architect; 08.01.2015, 19:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Рядко кажи давай долареееееееееееее пак влязах в образ
      Ти ще видиш майтап , ако пък точно от тук обърне , а РЕДжиналд в темата на Стамбата му дава съвети да продава и да не се ''ослушва '' , че изпуска ''кьоравото '' хахахахаха

Коментар

• Рядко кажи давай долареееееееееееее пак влязах в образ

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          EURUSD - 0.3 много по скоро отколкото би могло да се очаква.
          Трейдъре , какво е това 0.3 . Да не би да искаш да кажеш , че ще разменяме 1 евро за 0.30 цента ? И то скоро ли ?

Коментар

• някой беше казал 1,1750 ако познае ще го черпя песновка с мойте минита не мога да отделя за повече

Коментар

в смисъл

Смятам,че ще има хубави(големи) движения и в двете посоки.....
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                Утре мисля,че ще е по-интересно.....
                в смисъл

Коментар

• EURUSD - 0.3 много по скоро отколкото би могло да се очаква.
                  D.Y.F-091066

Коментар

ааа и още нещо доходите ми са в долари
                    следваща покупка 1,167777 и така докато за един доляр 100 лефа
                    редко да каже давай долярееееееееее

Утре мисля,че ще е по-интересно.....
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Не те разбирам,архитект,честно. Тебе и някои други.Да губиш пари на инат.
                      Или сте демоджии,или прекалено лесно си вадите хляба от другаде,пък тука сте за емоцията.
                      ааа и още нещо доходите ми са в долари
                      следваща покупка 1,167777 и така докато за един доляр 100 лефа
                      редко да каже давай долярееееееееее
                      Last edited by the architect; 08.01.2015, 13:03.

Коментар

е те са ми изтрили поста щото малко така по така го казах .

ама като си имаш цели дето не се тестват Пенчев и си пускаш 0,01 евро и така докато изведнъж компютъра не направи хоп хоп и твойте цели са ударени .

така добре ли го казах

според мен Реда е деможия дето пише за 5 лефа на коментар. виж го колко време кисне у форумо .а да е казал де купува и де продава . ми не...... мухаааххххаааааааааааааааааа

а че пазарните участници като мене много се навъдиха и движенията в програмката/ я петрола я еврото/ са с големи с цел избиване на стопове то спор няма
                        Напълно съгласен ! Г - син '' Давай Доларе'' е пълен демоджия или цепи 0.01 на 10 пъти . Сега го гледам и в темата на Стамбата се прави на успешен трейдър хахахаха. Дава акъл на Стамбата , а до вчера подсмърчаше и питаше : накъде сме , Стамбе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Не те разбирам,архитект,честно. Тебе и някои други.Да губиш пари на инат.
                          Или сте демоджии,или прекалено лесно си вадите хляба от другаде,пък тука сте за емоцията.
                          Важното са 20 пипона

Коментар

• е те са ми изтрили поста щото малко така по така го казах .

ама като си имаш цели дето не се тестват Пенчев и си пускаш 0,01 евро и така докато изведнъж компютъра не направи хоп хоп и твойте цели са ударени .

така добре ли го казах

според мен Реда е деможия дето пише за 5 лефа на коментар. виж го колко време кисне у форумо .а да е казал де купува и де продава . ми не...... мухаааххххаааааааааааааааааа

а че пазарните участници като мене много се навъдиха и движенията в програмката/ я петрола я еврото/ са с големи с цел избиване на стопове то спор няма

Коментар

• Не те разбирам,архитект,честно. Тебе и някои други.Да губиш пари на инат.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• хубав мошевски балоняк се получава . как да не го купуваш
                                дори и един лот не съм направил
                                Last edited by the architect; 08.01.2015, 12:19.

Коментар

Working...
                                X