If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Рядко кажи давай долареееееееееееее пак влязах в образ
Ти ще видиш майтап , ако пък точно от тук обърне , а РЕДжиналд в темата на Стамбата му дава съвети да продава и да не се ''ослушва '' , че изпуска ''кьоравото '' хахахахаха
Не те разбирам,архитект,честно. Тебе и някои други.Да губиш пари на инат.
Или сте демоджии,или прекалено лесно си вадите хляба от другаде,пък тука сте за емоцията.
ааа и още нещо доходите ми са в долари
следваща покупка 1,167777 и така докато за един доляр 100 лефа
редко да каже давай долярееееееееее
е те са ми изтрили поста щото малко така по така го казах .
ама като си имаш цели дето не се тестват Пенчев и си пускаш 0,01 евро и така докато изведнъж компютъра не направи хоп хоп и твойте цели са ударени .
така добре ли го казах
според мен Реда е деможия дето пише за 5 лефа на коментар. виж го колко време кисне у форумо .а да е казал де купува и де продава . ми не...... мухаааххххаааааааааааааааааа
а че пазарните участници като мене много се навъдиха и движенията в програмката/ я петрола я еврото/ са с големи с цел избиване на стопове то спор няма
Напълно съгласен ! Г - син '' Давай Доларе'' е пълен демоджия или цепи 0.01 на 10 пъти . Сега го гледам и в темата на Стамбата се прави на успешен трейдър хахахаха. Дава акъл на Стамбата , а до вчера подсмърчаше и питаше : накъде сме , Стамбе.
Или сте демоджии,или прекалено лесно си вадите хляба от другаде,пък тука сте за емоцията.
е те са ми изтрили поста щото малко така по така го казах .
ама като си имаш цели дето не се тестват Пенчев и си пускаш 0,01 евро и така докато изведнъж компютъра не направи хоп хоп и твойте цели са ударени .
така добре ли го казах
според мен Реда е деможия дето пише за 5 лефа на коментар. виж го колко време кисне у форумо .а да е казал де купува и де продава . ми не...... мухаааххххаааааааааааааааааа
а че пазарните участници като мене много се навъдиха и движенията в програмката/ я петрола я еврото/ са с големи с цел избиване на стопове то спор няма
Коментар