IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
    Е как нема да пита като сметката му е 1000 лева . Нема стоповеее брееее Дългиииииии . Oт всекакви нива . Aма тръгнат ли - къща на Ривиерата , а не като Реда - къси ,къси , все по тренда и накрая - изкарал за ерма на прасето
    ти да видиш преди години тука Реда беше постнал след като бе теглил от банкомат колко е баланса бележката снимка ако се разровиш може и да я видиш сумата но ще ти стане лоши4ко нещо от рода на 1000х1300 лв
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Много хубаво преди ден Реда пита къде е стопа зс дългите
      Е как нема да пита като сметката му е 1000 лева . Нема стоповеее брееее Дългиииииии . Oт всекакви нива . Aма тръгнат ли - къща на Ривиерата , а не като Реда - къси ,къси , все по тренда и накрая - изкарал за ерма на прасето

Коментар

• Много хубаво преди ден Реда пита къде е стопа зс дългите
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• давай долареееееееее 15 минуткии
          Вся Власть Советам

Коментар

• А, Баце, не е така, който иска да играе.
            Аз писах че тогава не ми излизат прогнозите. Иначе статистиката ми говори, че тогава са ми излзизали най-многo позиции, както и че съм правил най-големи, като писпове печалби.
            Но не обичам много хазарта и да играя без прогноза.Защото имаше прериод в който играех на обратно на това което виждах и попечелвах, но психически е адски много изтощаващо, а и обезверяващо в даден момент.
            И затова си реших много рядко да играя в Петък.
            Така че лека вече и успех на всички
            Last edited by Novakat; 09.01.2015, 15:59.

Коментар

Прав си ! Освен това сме 4 фаза на Луната у Козирог , и прибавено към това че сме Петък , абсурд да се трейдва
              то понеделник не се трейдва вторник не се петъка 4ерен ден то кога штракате
              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                По принцип Петък гледам да не го играя и да съм само наблюдател(както днес) защото в този ден 90% от прогнозите ми не се сбъдват.
                И сега гледам календарът и се чудя , дали ще избие на някъде или не ?
                И къде ще е това нанякъде ?
                Успех на всички
                Прав си ! Освен това сме 4 фаза на Луната у Козирог , и прибавено към това че сме Петък , абсурд да се трейдва

Коментар

• По принцип Петък гледам да не го играя и да съм само наблюдател(както днес) защото в този ден 90% от прогнозите ми не се сбъдват.
                  И сега гледам календарът и се чудя , дали ще избие на някъде или не ?
                  И къде ще е това нанякъде ?
                  Успех на всички

Коментар

А , само по един у форум , де ! Ааааааа , на нищо не прилича това . Между другото , днес най-тъпичкия от приятелите ми (иначе е добро момчето - държи на пиене , здрав на скала ) ме пита '' да обръща ли сичките си пари у долари '' . Това беше достатъчно за мен , за следващите ми действия които ще предприема . Stone , а ти викай с РЕДжи колко си щете , даже ти викай ПОВЕЧЕ ..... и без това си КАМИК .
                    щом те пита зна4и е близо дъното но все още ще пропадне макар и малко
                    реалното дъно ще е кога по талавизора се изредат всите нау4ни светила теоретисти да успокояват народа от паниката и да го съветват ко да предприеме ако имакредити в доларе и ефро а абсолютното дъно ше е кога видиш и клошарите да се редат по 4ейн4овете да купуват доларе как беше октомври 2007 на бфб и тогас ние го резваме
                    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                      къде сте нервозни кюфтетаааааааа ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
                      А , само по един у форум , де ! Ааааааа , на нищо не прилича това . Между другото , днес най-тъпичкия от приятелите ми (иначе е добро момчето - държи на пиене , здрав на скала ) ме пита '' да обръща ли сичките си пари у долари '' . Това беше достатъчно за мен , за следващите ми действия които ще предприема . Stone , а ти викай с РЕДжи колко си щете , даже ти викай ПОВЕЧЕ ..... и без това си КАМИК .

Коментар

• къде сте нервозни кюфтетаааааааа ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                          22 иде и май ше почне бясното печатана на евра....дакса нагоре еврото надоли
                          Е че то еврото от 7 месеца само надоле си върви - няма да е нищо ново.......
                          http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• 22 иде и май ше почне бясното печатана на евра....дакса нагоре еврото надоли
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Реде да мина за некоя луканка или нещо такова ако има останало
                              Вся Власть Советам

Коментар

• 3 или 4 фигури моше или 5 казах те утря къде сме кво се пъниш. ама никой грам не се впечатлява от твойте коментари само май ти . хохоооооооооооооо

Коментар

Working...
                                X