Първоначално изпратено от БАЦЕ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМного хубаво преди ден Реда пита къде е стопа зс дългите
Коментар
-
А, Баце, не е така, който иска да играе.
Аз писах че тогава не ми излизат прогнозите. Иначе статистиката ми говори, че тогава са ми излзизали най-многo позиции, както и че съм правил най-големи, като писпове печалби.
Но не обичам много хазарта и да играя без прогноза.Защото имаше прериод в който играех на обратно на това което виждах и попечелвах, но психически е адски много изтощаващо, а и обезверяващо в даден момент.
И затова си реших много рядко да играя в Петък.
Така че лека вече и успех на всичкиLast edited by Novakat; 09.01.2015, 15:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеПрав си ! Освен това сме 4 фаза на Луната у Козирог , и прибавено към това че сме Петък , абсурд да се трейдваВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеПо принцип Петък гледам да не го играя и да съм само наблюдател(както днес) защото в този ден 90% от прогнозите ми не се сбъдват.
И сега гледам календарът и се чудя , дали ще избие на някъде или не ?
И къде ще е това нанякъде ?
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеА , само по един у форум , де ! Ааааааа , на нищо не прилича това . Между другото , днес най-тъпичкия от приятелите ми (иначе е добро момчето - държи на пиене , здрав на скала ) ме пита '' да обръща ли сичките си пари у долари '' . Това беше достатъчно за мен , за следващите ми действия които ще предприема . Stone , а ти викай с РЕДжи колко си щете , даже ти викай ПОВЕЧЕ ..... и без това си КАМИК .
реалното дъно ще е кога по талавизора се изредат всите нау4ни светила теоретисти да успокояват народа от паниката и да го съветват ко да предприеме ако имакредити в доларе и ефро а абсолютното дъно ше е кога видиш и клошарите да се редат по 4ейн4овете да купуват доларе как беше октомври 2007 на бфб и тогас ние го резвамеВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениекъде сте нервозни кюфтетаааааааа ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение22 иде и май ше почне бясното печатана на евра....дакса нагоре еврото надолиhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
Коментар