IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
    Форума си е добре само Тато и малкия липсват
    абе има какво да се желае,Тато,мина от другата страна на голямата вода

Успех му желая
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Хемилио моляте кажими чесе базикаш.....трябва да си луд от1.20 даси дълаг ... Невярвам
      няма майтап,какво лошо има
      временния минус го избих днес от златото,и го кеширах днес даже

Требе се диверсифицира човек ,позиции бол при инстументи най различни,важно е как ще подредиш кошницата,едни узряват по-рано,други по-късно,но на всичко му идва времето

Коментар

• Форума си е добре само Тато и малкия липсват
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Хемилио моляте кажими чесе базикаш.....трябва да си луд от1.20 даси дълаг ... Невярвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            ,,...от1,1880 съм дълъг средносрочно без стоп,цел -зависи от лакомията и страхът"....-08.01.2015 г.

:

Защо ли изобщо се занимавам с вас?

Збогом,бацета-мацета.
            ей това е приказка

И аз съм дълъг още от 1,20 ,средносрочно ,дългосрочно-без стоп

Такива постове да има!!!

Спокойствие и силна храна да минат изборите в Гърция,ще мажем филията

Коментар

• Пенчев несе товари несали ти ясни дай дасе забавляваме ... Който трябва те исеща

Коментар

• Збогом
                Custodite sortem vestram

Коментар

• ,,...от1,1880 съм дълъг средносрочно без стоп,цел -зависи от лакомията и страхът"....-08.01.2015 г.

:

Защо ли изобщо се занимавам с вас?

Збогом,бацета-мацета.
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Жалко, много жалко...Тази така важна тема я обърнаха на състезание по посредственост и простащина...Жалко!
                    Очевидно някой /някои/ има интерес точно от това.
                    Така е и мен ме е яд,че само..... тука в тази важна тема
                    Това е защото модераторите не си вършат работата!!!

Спрете се, и говорете по темата,останалите шлйокавици може на лични,не сме длъжни да ви слушаме простотиите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                      Жалко, много жалко...Тази така важна тема я обърнаха на състезание по посредственост и простащина...Жалко!
                      Доне , Респект ! Извинявам се , познавам те виртуално от 7-8 години ! И те уважавам !! Ще се опитам да бъда по събран в изказа !!

Коментар

• Нещо големи емоции тук. Защо ли
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Теа двамката-тоз Бацето...... таквоз баце,което сигур ми е напулювина на стажа..,иии...другият,много мязащ ми на един устат фалитко,дето ми обяснаваше теория,докато още се подвизавахме в този форум.,ама взе,че фалира на практика........еми млъкнете.
                          И на магаретата вече е ясно,че сте дълги в евро и в резултат на последните пазарни движения сте бесни,ама Ред не ви е виновен.
                          Бил си вземал заплатата у долари,ми що се пенявиш тогава?..
                          Нарочно пиша така,за да съм по-разбираем за адресатите.
                          Пенчев , не знам на кое на стажа съм ти (напУлЮвина) , ама се научи да пишеш на Български , или поне на СтароБългарски . Тия цигано - тарикатски жаргони от форума на инстата просто са демоде . ''теа '' двамата не знам кои са , АЗ съм сам ! И никога не бъди сигурен за нищо (това го казвам във всякакъв аспект - дори и дали децата са от тебе ) . НЕ СЪМ НА 1/2 ОТ СТАЖА ТИ !!!! Дишаш ми праха !! Пенчев !!!
                          Last edited by X_Y; 16.01.2015, 00:34.

Коментар

• Жалко!

Коментар

• Теа двамката-тоз Бацето...... таквоз баце,което сигур ми е напулювина на стажа..,иии...другият,много мязащ ми на един устат фалитко,дето ми обяснаваше теория,докато още се подвизавахме в този форум.,ама взе,че фалира на практика........еми млъкнете.
                              И на магаретата вече е ясно,че сте дълги в евро и в резултат на последните пазарни движения сте бесни,ама Ред не ви е виновен.
                              Бил си вземал заплатата у долари,ми що се пенявиш тогава?..
                              Нарочно пиша така,за да съм по-разбираем за адресатите.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• защо трябва еврото да скача драстично а не да си рейнджи доста дълъг период на около 1.1 или 1.0 долара?не се знае кви ги мъдрят оония
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X