IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Гледате ли секса?
    Какво стана пък сега?

Днес направих 50% загуба и току що франка ми ги върна
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Гледате ли секса?
      Custodite sortem vestram

Коментар

• ПУСКАМ СЪЛЗА ЗА ЕВРОТО И ЗА ВСИЧКИ-ВАС. И.-ПРОДЪЛЖАААВАМ НАПРЕД.

Коментар

• Дайте по-айляк, недейте така с лошото...и слагайте стопове ей!!! , че да е по-спокойно във форума

Коментар

• Мдааа

http://blog.excelmarkets.com/2015/01...be-closed.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              ,,...от1,1880 съм дълъг средносрочно без стоп,цел -зависи от лакомията и страхът"....-08.01.2015 г.

:

Защо ли изобщо се занимавам с вас?

Збогом,бацета-мацета.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Така е и мен ме е яд,че само..... тука в тази важна тема
                Това е защото модераторите не си вършат работата!!!

Спрете се, и говорете по темата,останалите шлйокавици може на лични,не сме длъжни да ви слушаме простотиите!!!

Много си прав колега.....,аз отдавна като видя определени никове и изобщо не им чета мисловните излияния.....
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  някои хванаха,някои вдигнаха кръвно-свят голям ,шарен,хора всякакви
                  Интересно ми е де. При такова движение можеш за секунди и милионер да станеш
                  Аз лично изобщо не следих днес пазара, защото имах доста работа и сега разглеждам с интерес бойното поле след битката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                    Колеги днес някой хвана ли нещо от това движение?
                    някои хванаха,някои вдигнаха кръвно-свят голям ,шарен,хора всякакви
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      Неискам повече дасе избиваш щот ако ти бе взело позицията при златото щеше даси10 % минус рабери ме правилно 1до 3% от капитала отворени и то в един инструмент....,златото още в вторник го видях за тези нива както и на сипито късата.... Но просто сиги гледам и 5% от еврака в торбата ...,значи имам право на 5 грешки Но едвали ще е повече от една Когато ми удари стопа на късите И това е не е само стоп а инфо че тренда се сменя значи Оппаа ти ко до 1.03 ли ще държиш къси евентуално.... Това са глупости....Зада отвориш позиция трябва да имаш хващане някъде ... Моляте другпът него прави..., съхранявай правилно капитала.... Пилците се броят на есен) успех!
                      Благодаря ,че ми разясни ТВОЯ начин на търгуване

хората си губят разсъдъка бързо,и на тълпи,а се освестяват,бавно и по единично-винаги ми е харесвала тази сентенция-не знам защо

,прав си наесен ще броим,дано сме тук и не забравим

успех.
                      Last edited by hemilio; 15.01.2015, 22:41.

Коментар

• Колеги днес някой хвана ли нещо от това движение?

Коментар

• Пенчев прав си....един да разбере все полза християни сме.... Прощаваш и продължаваш
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Неискам повече дасе избиваш щот ако ти бе взело позицията при златото щеше даси10 % минус рабери ме правилно 1до 3% от капитала отворени и то в един инструмент....,златото още в вторник го видях за тези нива както и на сипито късата.... Но просто сиги гледам и 5% от еврака в торбата ...,значи имам право на 5 грешки Но едвали ще е повече от една Когато ми удари стопа на късите И това е не е само стоп а инфо че тренда се сменя значи Оппаа ти ко до 1.03 ли ще държиш къси евентуално.... Това са глупости....Зада отвориш позиция трябва да имаш хващане някъде ... Моляте другпът него прави..., съхранявай правилно капитала.... Пилците се броят на есен) успех!
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Которе,прости им,те не знаят какво вършат

Хемилио,ти от 1.1880 или от 1.20 си дълъг?Това е от тебе,бре:

,,...от1,1880 съм дълъг средносрочно без стоп,цел -зависи от лакомията и страхът"

имам 2 позиции отворени-казвам по-лошата

Коментар

• Которе,прости им,те не знаят какво вършат

Хемилио,ти от 1.1880 или от 1.20 си дълъг?Това е от тебе,бре:

,,...от1,1880 съм дълъг средносрочно без стоп,цел -зависи от лакомията и страхът"

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X