IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Редко баце много високомерно го даваш много нафукано и ние аматьорите познайваме по нещо.днеска си хванал шлифера на джим кери утре не си малко по така го давай .ще има хубави движения и като ти кяжя давай евро и ти като кученце ще викаш давай евро и такъв е живота

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      Усреднявате ли????
      Средната цена обаче все по-далече от текущата!!!
      Хубу влиза така срещу ТРЕНДА !!!
      Болезнено е, но некои може да сте МАЗОХИСТИ !!!

ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
      Че кой ти каза , че усредняваме бре, баце ? ЗАЕМАМЕ ДЪЛГИ ПОЗИЦИИ НА КЛЮЧОВИ НИВА !!!! Понимаеш ?? Ми , никъф тъ нема ! И така до 1.00 или ако ти е кеф до 0.85 . И после само ще БЕРЕМЕ . На плажа ! А ти ще се кьоравиш , и пак ще фъфлеш глупости оттатък , за кирливи 0.50 ст . . А и защо мислиш , че и сега не БЕРЕМЕ ? Кога се кьорави и вика като изоглавен : Давай Евроооо ние купувахме долари , които сега регулярно развръзваме . Капиш ?? Ама това е за отличници ! Тройкарете , седите по цел ден у форума на Инста и се дерете я Добро утро , я Давай еди кво си и те така те ! Ама що да ти отварам очите , като едно Мерси нема да вида от тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        За кво за дедовия.утре едно шипче като швейка и после пускай къси.абе ти с хаховските номера не можеш ми мина едни и същи сте по еврейски калъп
        РЕДА днеска си е прибрал 8% профит!!:
        Като доди време ще купуваме евра!!!
        Сега е времето на:

ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• За кво за дедовия.утре едно шипче като швейка и после пускай къси.абе ти с хаховските номера не можеш ми мина едни и същи сте по еврейски калъп

Коментар

• За какво ги купуваш тез евра дето тъй ударно се обезценяват?!!!!
            ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!

Коментар

• знайиш ли ти редко мама ти баща ти майка какво правят атомките на архитекта . зарево кажи давай доларе чи мъ прайш по богат

а днеска от дакса надоле за гапа как намазах редкоооооооооооо кеффффффффф

Коментар

• чи кък. ама после найш кво хубаво ще ми влязат нагоре . казвам ти ба редко идва заплатата в долареси купувам евра . нещо май първи клас ,а ,а , кой не е взел първи клас съсъсъсъсъсъсъсъсъсъсъссъъ

нали се сещаш заплатката колке е скочила на фона на едно кирливо 0,01 евро . мухахаааааааааааааааааааааааааааа
                Last edited by the architect; 15.01.2015, 19:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  ловите ли падащи кинжали.....

това днес е голямо мяу и според мен след първоначалния шок доста мераклии ще удължат с необмислено голям лост, което ме навежда на мисълта, че тия дни може и под 1 да иде за кратко, за да е пълно намазването.

поздрави и успех
                  Има доста резон, франкът все още е доста по-евтин от 2011, за мен дори спокойно може да е около 0,95 до края на месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    размаза го
                    Усреднявате ли????
                    Средната цена обаче все по-далече от текущата!!!
                    Хубу влиза така срещу ТРЕНДА !!!
                    Болезнено е, но некои може да сте МАЗОХИСТИ !!!

ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!

Коментар

• ловите ли падащи кинжали.....

това днес е голямо мяу и според мен след първоначалния шок доста мераклии ще удължат с необмислено голям лост, което ме навежда на мисълта, че тия дни може и под 1 да иде за кратко, за да е пълно намазването.

поздрави и успех
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• IG Group facing up to £30 million loss from Swiss Franc fireworks

http://leaprate.com/2015/01/ig-group...anc-fireworks/

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                          Аматьор ще викаш на ония с бонусните сметки , където за '' Добро утро '' им плащат по 0.50 ст . И на себе си - разбира се ! По 5 зони от двете страни на цената и после - точка за Реда . Хахахахахах . Гениии !!! А аз колко съм хванал днес от ''къса'' USD/CHF - ти не може да изкараш за 1 година . . Ама ти там май беше '' на дълги ''. Така де - нали е пълна корелацията - и да не товарим много късите на EUR/ USD , че тъпаците от инстата може да не платят , сега гризна дръвенио . Е , какво да се прави - ще се ма'ат пръжки до летото. Поне имаш !!
                          размаза го

Коментар

• Аз лично съм доволен от цялата работа

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              Бу ха ха ,,,аматьор !!!
                              Добавянето в губещи позиции е една от
                              основните най-грешни практики в тоя занаят !!!
                              РЕДА и днес си прибра, а ти какво прибра??? ))
                              А какво ти гарантира, че в близките години ще
                              видиш цена която да ти прави печеливши дългите!!!
                              Нищо !!!!

ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
                              Аматьор ще викаш на ония с бонусните сметки , където за '' Добро утро '' им плащат по 0.50 ст . И на себе си - разбира се ! По 5 зони от двете страни на цената и после - точка за Реда . Хахахахахах . Гениии !!! А аз колко съм хванал днес от ''къса'' USD/CHF - ти не може да изкараш за 1 година . . Ама ти там май беше '' на дълги ''. Така де - нали е пълна корелацията - и да не товарим много късите на EUR/ USD , че тъпаците от инстата може да не платят , сега гризна дръвенио . Е , какво да се прави - ще се ма'ат пръжки до летото. Поне имаш !!

Коментар

• Само такаРЕДА... къде и кога ще спре божа работа
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X