Редко баце много високомерно го даваш много нафукано и ние аматьорите познайваме по нещо.днеска си хванал шлифера на джим кери утре не си малко по така го давай .ще има хубави движения и като ти кяжя давай евро и ти като кученце ще викаш давай евро и такъв е живота
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеУсреднявате ли????
Средната цена обаче все по-далече от текущата!!!
Хубу влиза така срещу ТРЕНДА !!!
Болезнено е, но некои може да сте МАЗОХИСТИ !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЗа кво за дедовия.утре едно шипче като швейка и после пускай къси.абе ти с хаховските номера не можеш ми мина едни и същи сте по еврейски калъп
Като доди време ще купуваме евра!!!
Сега е времето на:
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
чи кък. ама после найш кво хубаво ще ми влязат нагоре . казвам ти ба редко идва заплатата в долареси купувам евра . нещо май първи клас ,а ,а , кой не е взел първи клас съсъсъсъсъсъсъсъсъсъсъссъъ
нали се сещаш заплатката колке е скочила на фона на едно кирливо 0,01 евро . мухахааааааааааааааааааааааааааааLast edited by the architect; 15.01.2015, 19:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеловите ли падащи кинжали.....
това днес е голямо мяу и според мен след първоначалния шок доста мераклии ще удължат с необмислено голям лост, което ме навежда на мисълта, че тия дни може и под 1 да иде за кратко, за да е пълно намазването.
поздрави и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеразмаза го
Средната цена обаче все по-далече от текущата!!!
Хубу влиза така срещу ТРЕНДА !!!
Болезнено е, но некои може да сте МАЗОХИСТИ !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
ловите ли падащи кинжали.....
това днес е голямо мяу и според мен след първоначалния шок доста мераклии ще удължат с необмислено голям лост, което ме навежда на мисълта, че тия дни може и под 1 да иде за кратко, за да е пълно намазването.
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
IG Group facing up to £30 million loss from Swiss Franc fireworks
http://leaprate.com/2015/01/ig-group...anc-fireworks/
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеАматьор ще викаш на ония с бонусните сметки , където за '' Добро утро '' им плащат по 0.50 ст . И на себе си - разбира се ! По 5 зони от двете страни на цената и после - точка за Реда . Хахахахахах . Гениии !!! А аз колко съм хванал днес от ''къса'' USD/CHF - ти не може да изкараш за 1 година . . Ама ти там май беше '' на дълги ''. Така де - нали е пълна корелацията - и да не товарим много късите на EUR/ USD , че тъпаците от инстата може да не платят , сега гризна дръвенио . Е , какво да се прави - ще се ма'ат пръжки до летото. Поне имаш !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеБу ха ха ,,,аматьор !!!
Добавянето в губещи позиции е една от
основните най-грешни практики в тоя занаят !!!
РЕДА и днес си прибра, а ти какво прибра??? ))
А какво ти гарантира, че в близките години ще
видиш цена която да ти прави печеливши дългите!!!
Нищо !!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Коментар
Коментар