Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСега ойрото е интересно.
Едни казват нагоре, други надолу... и никой за третият вариант...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПаунда съм го затворил отдавна,но нека падне,с кеф ще накупя на добри нива.
Сега ойрото е интересно.
Марио кога ще говори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
Сега ойрото е интересно.
Марио кога ще говори?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВ нормални условия бих те подкрепил, защото техниката показва такъв вариант, но поради огромната волатилност не виждам как движението ще е толкова малко. Нали разбираш, ще се създаде моментум и ще го разпукат, а и стоповете ще гръмнат за секунди. В дни като днешния 400 пипса са нищо
Няма препоръка.
Сега му остава само да обере плодовете на "труда си"... и разбира се за сметка на всички други... които са имали глупостта/алчността да се замесят в калта, наречена финансови пазари!
Дни като днешния са преди всичко заплаха, отколкото възможност!!!
И в тази връзка пожелавам на всички да излязат сухи от огъня днес... а не да направят пари! Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеA как си обяснявате ръста на еврото от сутринта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВ нормални условия бих те подкрепил, защото техниката показва такъв вариант, но поради огромната волатилност не виждам как движението ще е толкова малко. Нали разбираш, ще се създаде моментум и ще го разпукат, а и стоповете ще гръмнат за секунди. В дни като днешния 400 пипса са нищо
Няма препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеСпоред мен може до 1720-30 и оттам надолу
Няма препоръка.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСпоред мен веднага кат каже драги ще има шорт кавър в посока 1.20 (може и да не стигне чак до там). След което обратно надолу заради гръцките избори и ще пада цял ден в петък здравво.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеМежду другото, във връзка с очакваните събития днес и предстоящите избори в Гърция, Бенчмарк вдигнаха марджин изискването от 1:200 на 1:50.
Другите посредници нещо такова направиха ли или е време да сменям Бенчмарк вече?
Коментар
Коментар