IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Според мен веднага кат каже драги ще има шорт кавър в посока 1.20 (може и да не стигне чак до там). След което обратно надолу заради гръцките избори и ще пада цял ден в петък здравво.

Не е препоръка
    Не ми звучи логично,ако има бягство,то трябва да е преди да гръмне бомбата.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Смятам, че си знаете за след малко какво ще следва, така че мога само да ви пожелая много здрави печалби и умната.
      Аз смятам да гледам отрани, че нещо не ми харесва работата.
      Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Сега ойрото е интересно.
        Какво пък му е интересното - ще го клатят...

Едни казват нагоре, други надолу... и никой за третият вариант...
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Паунда съм го затворил отдавна,но нека падне,с кеф ще накупя на добри нива.

Сега ойрото е интересно.

Марио кога ще говори?
          15:30 https://www.ecb.europa.eu/press/tvse...150122.en.html

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            За маняка hemilio

GBP/USD заформя мечешки триъгълник

SEB: GBP/USD forming a bear triangle – eFXnews
            Паунда съм го затворил отдавна,но нека падне,с кеф ще накупя на добри нива.

Сега ойрото е интересно.

Марио кога ще говори?
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Имайте едно на ум за лихвата...не че нещо ама изненадите станаха традиция...

Коментар

В нормални условия бих те подкрепил, защото техниката показва такъв вариант, но поради огромната волатилност не виждам как движението ще е толкова малко. Нали разбираш, ще се създаде моментум и ще го разпукат, а и стоповете ще гръмнат за секунди. В дни като днешния 400 пипса са нищо

Няма препоръка.
                "Дирижорът" си постигна целта!! Обстановката е толкова заредена с напрежение, че всичко, ама наистина всичко би се възприело като нормална реакция "на пазара".... а всъщност нищо от последните седмици не беше нормално...

Сега му остава само да обере плодовете на "труда си"... и разбира се за сметка на всички други... които са имали глупостта/алчността да се замесят в калта, наречена финансови пазари!

Дни като днешния са преди всичко заплаха, отколкото възможност!!!

И в тази връзка пожелавам на всички да излязат сухи от огъня днес... а не да направят пари! Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                  A как си обяснявате ръста на еврото от сутринта?
                  Осребряват се печалби все пак голямо суркане падна последните 2 седмици и сега ще се заемат нови позиции

Коментар

• A как си обяснявате ръста на еврото от сутринта?

Коментар

В нормални условия бих те подкрепил, защото техниката показва такъв вариант, но поради огромната волатилност не виждам как движението ще е толкова малко. Нали разбираш, ще се създаде моментум и ще го разпукат, а и стоповете ще гръмнат за секунди. В дни като днешния 400 пипса са нищо

Няма препоръка.
                      Така е, но да видим и къде ще е изходната точка...

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
                        Според мен може до 1720-30 и оттам надолу

Няма препоръка.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

Според мен веднага кат каже драги ще има шорт кавър в посока 1.20 (може и да не стигне чак до там). След което обратно надолу заради гръцките избори и ще пада цял ден в петък здравво.

Не е препоръка
                          Според мен може до 1720-30 и оттам надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                            Между другото, във връзка с очакваните събития днес и предстоящите избори в Гърция, Бенчмарк вдигнаха марджин изискването от 1:200 на 1:50.

Другите посредници нещо такова направиха ли или е време да сменям Бенчмарк вече?
                            При мен от 400 сега макс. е 100

Коментар

• Между другото, във връзка с очакваните събития днес и предстоящите избори в Гърция, Бенчмарк вдигнаха марджин изискването от 1:200 на 1:50.

Другите посредници нещо такова направиха ли или е време да сменям Бенчмарк вече?

Коментар

• Според мен веднага кат каже драги ще има шорт кавър в посока 1.20 (може и да не стигне чак до там). След което обратно надолу заради гръцките избори и ще пада цял ден в петък здравво.

Не е препоръка
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X