IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам аз ама последното дъно остана непробито....

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Тандема когато е казал септември 2016 -Драги е стоял прав под масата
      няма да се косиш тандеме , виж сега има едни на юг казват се фанариоти и те ще ми помогнат за едно шипче да кажем 1,12 - 1,13 за 1, 27
      сега ти обичаш като американските бичаци да стойш и да се плюнчеш за 100-200 пипа надолу и да им трепереш , я стане я нестане . в повечето случай дето наблюдавам чиляците нестава нацелил си веднъж после 100 пъти няма да нацелиш

Коментар

• СуперМарио

Защо ли ми се струва, че пазарът тепърва ще осмисля казаното от Драги?
        1. Програмата ще стартира през март. До тогава има два месеца. Може да се случи какво ли не. Нали си спомняте, че за тези стимули се говори от половин година? Най-малко. А през това време кризата в Еврозоната се задълбочава. ЕЦБ действа страшно пъргаво. Дето се вика до март Еврозоната може и да се е разпаднала или кризата да е станала неспасяема в близките десет години.
        2. Струва ми се, че Суперменът си поизмива ръцете. Прекалено голяма част от топката хвърля към Националните централни банки. Дали на всички това ще се хареса?
        Не че разпределението на риска е нещо несправедливо, ама...
        А ЕЦБ ще контролира процеса. Страхотно!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Дюлгерина ,като влезе да вземе да прочете до кога да не се хаби с Еврото
          23 Январь 2014 - 20:57 tandem писал:
          Какой ден а закрил целую неделю Такая компететност купци евро ,мьи уже видели от 8/11/2013 до после Коледа 2013

Сел Евро и от 1,3690 -цел лето 2015/юли -август
          Как дела захватчики Крима -покупаете ли со своим другам Китайцам ,евро ??? Покупайте покупайте Толко сейчас срок ето сел уже август септември 2016
          Тандема когато е казал септември 2016 -Драги е стоял прав под масата

Коментар

• Ай стига ми толкова...3,5% в торбата

Коментар

• кога ли и американите ще "пропищят" че им е скъпа валутата...

май само те в момента не се опитват да я девалвират...

Коментар

• Направо си ги надхвърли по всички параграфи, ходът на ШНБ беше много добър ранен сигнал...
                Всяка удобна позиция за къси май ще трябва да се ползва

Коментар

• 18 по 60 мил....

повечко от очакванията май...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Що речи Драги??
                    Европейската централна банка (ЕЦБ) обяви официално началото на програма за финансови стимули (QE), целяща да подкрепи икономиката и инфлацията в еврозоната чрез масивни покупки на правителствени облигации. Решението бе широко очаквано, като единствено неизвестен досега бе размерът на програмата. ЕЦБ ще стартира покупките на правителствени облигации с темп от 60 млрд. евро месечно, или 720 млрд. евро на година, до септември 2016 г.

Коментар

• Що речи Драги??

Коментар

• Сега на горе ли сме, на долу ли сме ?
                        Егати рейнджа дето се заформя
                        Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                          За сега едно голямо нищо.....,да видим след малко какво ще става.....
                          Къде ще го гледате?...Киното с Драги
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Не ми звучи логично,ако има бягство,то трябва да е преди да гръмне бомбата.

За сега едно голямо нищо.....,да видим след малко какво ще става.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              "Дирижорът" си постигна целта!! Обстановката е толкова заредена с напрежение, че всичко, ама наистина всичко би се възприело като нормална реакция "на пазара".... а всъщност нищо от последните седмици не беше нормално...

Сега му остава само да обере плодовете на "труда си"... и разбира се за сметка на всички други... които са имали глупостта/алчността да се замесят в калта, наречена финансови пазари!

Дни като днешния са преди всичко заплаха, отколкото възможност!!!

И в тази връзка пожелавам на всички да излязат сухи от огъня днес... а не да направят пари! Успех!

Много си прав колега.....
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                                Какво пък му е интересното - ще го клатят...

Едни казват нагоре, други надолу... и никой за третият вариант...
                                Интересното е довечера при затваряне,това ще покаже средносрочния тренд.
                                Волата и мен не ме интересува,макар,че имам отворена позиция
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X