IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
    Почти е стигнало 0.74
    Мсиля да Ви послушам и да се ориентирам към затваряне
    Успех на всички

На спечелилите от дългите,честито.....,сега да видим дали ще продължи към 1.1350.....

Успех.....
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Почти е стигнало 0.74
      Мсиля да Ви послушам и да се ориентирам към затваряне
      Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
        Реших в тази ниска ликвидност, да взема един дълъг евро/паунд.
        Както се кавза , ако не за днес , то да имам позиция за другата седмица
        Успех на всички

До към 0.74 мисля,че ще те огрее.....
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Реших в тази ниска ликвидност, да взема един дълъг евро/паунд.
          Както се кавза , ако не за днес , то да имам позиция за другата седмица
          Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от акция Разгледай мнение
            Колега къде е тавана на това второ рамо ?

Към 1.1350.....,май.....
            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
              Май приключи с чутурляка и почна второто рамо да рисува. След това - здравей паритетно 1, здравей!
              Колега къде е тавана на това второ рамо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                Май приключи с чутурляка и почна второто рамо да рисува. След това - здравей паритетно 1, здравей!
                Глътна вода и взе да се дави.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  ето колега . еврейската валута рисува любимата мошевска фигура ,чутурляк . а ти ми викаш фондамент и интелигентни приказки . добре нека кажем сега че еврото рисува Главичка

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                    Къс при кабела. Ще го пробвам интрадей.
                    .................................................. ........................
                    Хвана ли го ? Кабела много ми бяга последно време.
                    http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• На 9-и април гръцкото правителство трябва да плати кредит в размер на 450 млн. евро на Международния валутен фонд (МВФ). Ако международните кредитори не преведат нов транш на Атина дотогава, то Гърция няма да спази срока, заплашва гръцкият министър на вътрешните работи Никос Вуцис в интервю за германското списание Spiegel.

Tова би било явно нарушение на Устава на МВФ, според което разсрочено плащане не може да бъде отлагано. A нарушение на това правило в историята на МВФ досега не е имало.

Коментар

• Евро/долар да не направи двойно дъно на дневна.....?
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• Къс при кабела. Ще го пробвам интрадей.
                          .................................................. ........................
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            ето какво е чутурляк за тези който го пожелаха
                            Редко още мълчи и не дава прогнози

ето колега . еврейската валута рисува любимата мошевска фигура ,чутурляк . а ти ми викаш фондамент и интелигентни приказки . добре нека кажем сега че еврото рисува Главичка

Коментар

• Уш щях да чакам , ама пак се заиграх с евро/паунд. като този път позицията е възможно най-минимална.
                              Дълга е от 0.7316 със стоп 0.7270 . Сложил съм и един пълзящ стоп 66 писпа
                              Успех на всички

Коментар

• Cup with Handle на дневна при eur/usd
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X