IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
    Смятам да изчакам още няколко дни със заемането на позиции при евро/паунд.
    Защото в момента както може да падне , така може и да се качи.
    Ако падне го виждам 0.7170 каот ниво.
    Успех на всички

Колега най-много да падне до .7200-0.7150 .....

Успех.....
    Last edited by driverf1; 30.03.2015, 01:08.
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Смятам да изчакам още няколко дни със заемането на позиции при евро/паунд.
      Защото в момента както може да падне , така може и да се качи.
      Ако падне го виждам 0.7170 каот ниво.
      Успех на всички

Коментар

• Гърците са патрони
        никой не може да ги барне
        http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
          Онлайн изданието на „Bild“ цитира гръцки правителствен източник, който бил казал, че е само въпрос на време г-н Варуфакис да подаде оставка и това решение вече е било взето.
          Аз също четох доста спекулации, че е повече от възможно Гърция да изпадне в несъстоятелност и може би това е причината за спада на еврото вчера.
          http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
            Онлайн изданието на „Bild“ цитира гръцки правителствен източник, който бил казал, че е само въпрос на време г-н Варуфакис да подаде оставка и това решение вече е било взето.

То затова може да се мътят нещата при еврото.....
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• Онлайн изданието на „Bild“ цитира гръцки правителствен източник, който бил казал, че е само въпрос на време г-н Варуфакис да подаде оставка и това решение вече е било взето.

Коментар

• Петрола май пак ще се качва.Йемен това,Нигерия онова ,а доларът в калта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                  И на мен ми се струва че отново поемаме на юг!!
                  Днес е петък и би трябвалода се пързулне и то с по-вечко
                  Йемен това,Нигерия онова,май се подготвя вдигане на петрола,а долара директно в калта.
                  Last edited by Grosss; 27.03.2015, 16:23.

Коментар

• И на мен ми се струва че отново поемаме на юг!!
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Май доларът обърна, следобед излизат и данни за БВП на САЩ които може да затвърдят посоката. Как мислите накъде вървим?

Коментар

• При евро/долар има голяма вероятност да тества 1.1070

Коментар

• Здравейте,кабела може да се качи до 1.5160 и ако го премине успешно,хайде към 1.59.....

Успех.....
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• няма какво да се чудиш ако питаш мен
                            http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Почвам да се чудя да се метна ли на "къси"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                                Интересно става определено.
                                Евро/долар почти не мърда - да се чете че аз очаквам апк някакви рязки движения, Златото катери много бавно, а Дау Джонс си пада. Йената и тя е доста спокойна.
                                Въобще пак започва да се акумулира напреженеи в пазара и се чудя този път на къде ще избие.
                                Успех на всички
                                На долара нещо май му омекват коленцата. Еврото почна да възстановява, ако че е слабо, златото катери, Австралиецо и Йената и те го нагазиха полека...Нещо става. Май нещо не верват много много на ФЕД че ше дигне

Коментар

Working...
                                X