IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кво сте се унили....,нямали кой да каже атака към 1:1
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Редкооооооо , не съм ти виждал анализчетата скорооооооооо ! Нема ли ''даваййййй доларрчеееееееее'' . Ма за какво и да ги гледам , те са като пеенето на тоя ---- https://www.youtube.com/watch?v=dBvWTczkxAM

Коментар

• Аз си мисля, че рублата ще го докара до 45 в началото на юни. След сделката на Щатите с Иран си мисля, че времената на евтиното петролче са позабравени. А и долара е тръгнал да поспада. При Щатите има големи плащания на външен дълг в средата на май, така че очаквам да има поевтиняване при него.

Коментар

• Някой търгува ли с рублата. Опитвам се да и правя нещо като анализ............

Last edited by Georgi; 08.04.2015, 19:42.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Смятам,че евро/долар-а ще качи до 1.0930.....
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
              Централната банка на САЩ (FED) не трябва да повишава лихвените нива до втората половина на 2016 г., за да се позволи на пазара на труда да продължи да се подобрява. Това бе заявено от Нараяна Кочерлакота по-рано днес. Председателят на FED за Минеаполис
              Предполагам, че е целел по долара, ама улучи петрола.
              Ами ловна дружинка са и там.

Коментар

• Централната банка на САЩ (FED) не трябва да повишава лихвените нива до втората половина на 2016 г., за да се позволи на пазара на труда да продължи да се подобрява. Това бе заявено от Нараяна Кочерлакота по-рано днес. Председателят на FED за Минеаполис

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                  Пък аз оставих моите къси при долар/йена да пренощуват, следващата седмица трябва да идем на 117.50. Там ще следя за нови дълги към 122 или дори 124.
                  Стискай късите долар/йена и тичай да довнасяш в сметката. . Таман няколко пъти ще го направиш това упражнение.

Коментар

• Сутринта взех един къс евро/паунд от 0.7352 стоп 0.7390
                    И сега като се прибрах гледам , че може и на печалба да излезне, а стопа е издържал както с еказва з амалко .
                    Успех на всички

Коментар

• Еврото като нищо може да се съживи днес и през седмицата като цяло да мине 1.11.
                      Петата колона на Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                        За сега имаме 20 пипса гап нагоре при евро/долар ?И сег аидва върпосът, дали ще го запълни или не?
                        А и денят може да докара много изненади, защото ликвидността ще е ниска
                        Успех на всички

Запълни си го.....,и то много добре.....,да видим в близките два-три дни дали ще реинджи.....или още днес ще се изстреля над 1.1050.....

Успех.....
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• За сега имаме 20 пипса гап нагоре при евро/долар ?И сег аидва върпосът, дали ще го запълни или не?
                          А и денят може да докара много изненади, защото ликвидността ще е ниска
                          Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                            Пък аз оставих моите къси при долар/йена да пренощуват, следващата седмица трябва да идем на 117.50. Там ще следя за нови дълги към 122 или дори 124.

Колежке,макар че на месечна още не е свършило възходящото движение.....,ако падне до 116,70 ще се закачи за долната граница на Б.Б. и тогава трябва да се очаква пропадане до около 110 а може и до 106.....(това е на седмична.....),на дневна се е образувала дивергенция на МАКДАК-а.....или в общи линии според мен очаквам по-голяма корекция надолу.....
                            Last edited by driverf1; 05.04.2015, 14:02.
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Пък аз оставих моите къси при долар/йена да пренощуват, следващата седмица трябва да идем на 117.50. Там ще следя за нови дълги към 122 или дори 124.
                              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Затворих позицията и добавих нови 10% към акаунта .
                                Така че другата седмица ,ще гледам как ще тръгне понеделник и може да отворя някоя къса в този крос
                                успех на всички

Коментар

Working...
                                X