Кво сте се унили....,нямали кой да каже атака към 1:1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Редкооооооо , не съм ти виждал анализчетата скорооооооооо ! Нема ли ''даваййййй доларрчеееееееее'' . Ма за какво и да ги гледам , те са като пеенето на тоя ---- https://www.youtube.com/watch?v=dBvWTczkxAM
Коментар
-
Аз си мисля, че рублата ще го докара до 45 в началото на юни. След сделката на Щатите с Иран си мисля, че времената на евтиното петролче са позабравени. А и долара е тръгнал да поспада. При Щатите има големи плащания на външен дълг в средата на май, така че очаквам да има поевтиняване при него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеЦентралната банка на САЩ (FED) не трябва да повишава лихвените нива до втората половина на 2016 г., за да се позволи на пазара на труда да продължи да се подобрява. Това бе заявено от Нараяна Кочерлакота по-рано днес. Председателят на FED за Минеаполис
Ами ловна дружинка са и там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеПък аз оставих моите къси при долар/йена да пренощуват, следващата седмица трябва да идем на 117.50. Там ще следя за нови дълги към 122 или дори 124.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЗа сега имаме 20 пипса гап нагоре при евро/долар ?И сег аидва върпосът, дали ще го запълни или не?
А и денят може да докара много изненади, защото ликвидността ще е ниска
Успех на всички
Запълни си го.....,и то много добре.....,да видим в близките два-три дни дали ще реинджи.....или още днес ще се изстреля над 1.1050.....
Успех.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеПък аз оставих моите къси при долар/йена да пренощуват, следващата седмица трябва да идем на 117.50. Там ще следя за нови дълги към 122 или дори 124.
Колежке,макар че на месечна още не е свършило възходящото движение.....,ако падне до 116,70 ще се закачи за долната граница на Б.Б. и тогава трябва да се очаква пропадане до около 110 а може и до 106.....(това е на седмична.....),на дневна се е образувала дивергенция на МАКДАК-а.....или в общи линии според мен очаквам по-голяма корекция надолу.....Last edited by driverf1; 05.04.2015, 14:02.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар