IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма баце , редко се загуби а такива хубави прогнози даваше . все нацелваше . голям професионалист . от къде е научил занаята незнам . но понякога не слуша. ето викам му на 5 минутка търси атомка на 1,0987654321 той не не къси ше пускам . отрепаха му стоповете . сега ближи рани и прасето наско . му ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Направо ги хващам от откат...Баце вход къси от08.65 стоп 08.90 обем2% колко процента сам до тук...... Нека ония да пишат печелили се от форекс..... Кво стана с1.11......ако тръгне ще го отиграем..... Що не направите форум за форекс залози щеси въртите поне кинтите по между вас.......Успех за Знаещите.....
      . То туй и яз го фанах ,че и повече от теб съм напраил, ама хортуването беше 1:1 или 1.11 . Аре , басче , че първо мойто . Не за друго , а щото е МОЙТО , бре

Коментар

• Дали е само консолидация. Поне на мен ми се привижда да е нещо такова.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

А забравих дави напомня че на дневна тренда на късият тренд от1.37080 удря перфектно 1.1036
          котар тъй с трендлиниики не се търгува . давай дъна върхове да видим дали ще познаеш

Коментар

• Завръщането на долара

Коментар

• А забравих дави напомня че на дневна тренда на късият тренд от1.37080 удря перфектно 1.1036
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Направо ги хващам от откат...Баце вход къси от08.65 стоп 08.90 обем2% колко процента сам до тук...... Нека ония да пишат печелили се от форекс..... Кво стана с1.11......ако тръгне ще го отиграем..... Що не направите форум за форекс залози щеси въртите поне кинтите по между вас.......Успех за Знаещите.....

Коментар

• добър ден пазарни участници . върви ли чутур търгувията . значи сега чакаме тест на атомката на еврото на 1ч . после пак към горната . какви фондаменти какви фибота какви редковци какви котараци да живей америка и всички мошета

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    напълно ясни са подкрепата и съпротивата къде са.
                    Идеята е фундамента кое ще подкрепи първо
                    Възможно е и май месец да стане ясно чак

Според мен зависи гърците до кога ще правят номера.....,днес имат да изплащат към 460 милиона евро на МВФ.....
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                      Ако падне под 1.0650.....,възходящия тренд трябва да го отпишем.....
                      напълно ясни са подкрепата и съпротивата къде са.
                      Идеята е фундамента кое ще подкрепи първо
                      Възможно е и май месец да стане ясно чак
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                        Как от 20 дена ??!? Нещо си се объркАл ! А и не може да не съм се събудил , що от 2 дена не съм легал ! И съм твърдо за 1.11 . После ще видиш , възможно , 1.05 , но не и 1:1 ! После пак 1.11 ще видиш , Котарче , и чак тогава , моооооооже и да видиш 1:1 . Но имайки предвид '' никога със стадото'' - моооооже и да не го видиш . Аре , със здраве и успехи . На Редко - само здраве ...... и успехи, когато мине на дълги

Ако падне под 1.0650.....,възходящия тренд трябва да го отпишем.....
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

Баце несам объркал... Ти туй 1.11 от 20 дена го сънуваш , несе ли събуди вече
                          Как от 20 дена ??!? Нещо си се объркАл ! А и не може да не съм се събудил , що от 2 дена не съм легал ! И съм твърдо за 1.11 . После ще видиш , възможно , 1.05 , но не и 1:1 ! После пак 1.11 ще видиш , Котарче , и чак тогава , моооооооже и да видиш 1:1 . Но имайки предвид '' никога със стадото'' - моооооже и да не го видиш . Аре , със здраве и успехи . На Редко - само здраве ...... и успехи, когато мине на дълги

Коментар

• Баце несам объркал... Ти туй 1.11 от 20 дена го сънуваш , несе ли събуди вече

Коментар

Кво сте се унили....,нямали кой да каже атака към 1:1
                              Объркал си точките , не 1:1 , а 1.11 . Ама на теб ти е труден българският правопис и ти е простено . Ноооо, на Редко - не !

Коментар

• Къде е оня жабок да кресне криза

Коментар

Working...
                                X