няма баце , редко се загуби а такива хубави прогнози даваше . все нацелваше . голям професионалист . от къде е научил занаята незнам . но понякога не слуша. ето викам му на 5 минутка търси атомка на 1,0987654321 той не не къси ше пускам . отрепаха му стоповете . сега ближи рани и прасето наско . му ха ха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНаправо ги хващам от откат...Баце вход къси от08.65 стоп 08.90 обем2% колко процента сам до тук...... Нека ония да пишат печелили се от форекс..... Кво стана с1.11......ако тръгне ще го отиграем..... Що не направите форум за форекс залози щеси въртите поне кинтите по между вас.......Успех за Знаещите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеА забравих дави напомня че на дневна тренда на късият тренд от1.37080 удря перфектно 1.1036
Коментар
-
Направо ги хващам от откат...Баце вход къси от08.65 стоп 08.90 обем2% колко процента сам до тук...... Нека ония да пишат печелили се от форекс..... Кво стана с1.11......ако тръгне ще го отиграем..... Що не направите форум за форекс залози щеси въртите поне кинтите по между вас.......Успех за Знаещите.....Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениенапълно ясни са подкрепата и съпротивата къде са.
Идеята е фундамента кое ще подкрепи първо
Възможно е и май месец да стане ясно чак
Според мен зависи гърците до кога ще правят номера.....,днес имат да изплащат към 460 милиона евро на МВФ.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАко падне под 1.0650.....,възходящия тренд трябва да го отпишем.....
Идеята е фундамента кое ще подкрепи първо
Възможно е и май месец да стане ясно чакАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеКак от 20 дена ??!? Нещо си се объркАл ! А и не може да не съм се събудил , що от 2 дена не съм легал ! И съм твърдо за 1.11 . После ще видиш , възможно , 1.05 , но не и 1:1 ! После пак 1.11 ще видиш , Котарче , и чак тогава , моооооооже и да видиш 1:1 . Но имайки предвид '' никога със стадото'' - моооооже и да не го видиш . Аре , със здраве и успехи . На Редко - само здраве ...... и успехи, когато мине на дълги
Ако падне под 1.0650.....,възходящия тренд трябва да го отпишем.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеБаце несам объркал... Ти туй 1.11 от 20 дена го сънуваш , несе ли събуди вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКво сте се унили....,нямали кой да каже атака към 1:1
Коментар
Коментар