как ги виждаш сега нещата Габров . до къде отиваме надолу
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеОчаквам следващите дни да слезе под 1.10. Все още няма фундамент дето да му даде доминираща посока.http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеМоже и като за начало 1.1500-50.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеМоже, 1.1541 идва при мен
Аз немога точно да го определя.....,но около тези нива трябва да закачи горната линия на Б.Б. на седмична графика.....и когато цената се приближава към нея.....,тя се отдръпва.....и т. н......„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеМоже и като за начало 1.1500-50.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеУспеем ли да бием върха 1.1467 следващите дни, целта е 1.1760
Може и като за начало 1.1500-50.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеБраво колега.....и не ми говори на "Вие".....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеДобро ниво се оказа.
Браво колега.....и не ми говори на "Вие".....Last edited by driverf1; 03.06.2015, 19:00.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеДобро ниво се оказа.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар