IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
    1.11-1.1080 е за покупки. Едвали ще падне повече.
    Добро ниво се оказа.

Коментар

• Готови за екшън !

Коментар

Архитекте сега почват коментарите на "великите" анализатори. " Спада се дължи на по-ниските стойности на ПМИ ... бла бла бла "
        абе нека си говорят да фондамент . някой трябва да вкарва в касичката на играта Стани Богат а пък ние да си вземаме по малко

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
          Благодаря,колега.Да ти се връща!
          Сега малко ще почина,че имам малко задачи,но за чичо Марио ще се включа.
          Успех!
          То преди него има къде по-сериозни новини и от Европа и от САЩ.

Коментар

Браво колега. Още 2 пъти по толкова да направиш днес. Денят е едва в началото си.
            Благодаря,колега.Да ти се връща!
            Сега малко ще почина,че имам малко задачи,но за чичо Марио ще се включа.
            Успех!
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
              Мдаааааа,добре стана.И аз прибрах едни бързи 88 пипа от късия паунд
              Браво колега. Още 2 пъти по толкова да направиш днес. Денят е едва в началото си.

Коментар

• Мдаааааа,добре стана.И аз прибрах едни бързи 88 пипа от късия паунд
                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Архитекте сега почват коментарите на "великите" анализатори. " Спада се дължи на по-ниските стойности на ПМИ ... бла бла бла "

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    видя ли от къде падна на 5 мин
                    От снощи съм го замъчил с къси. Една от 190.50 и тази сутрин една от 190.75.

Коментар

• видя ли от къде падна на 5 мин

Коментар

• Гепи изби паважа. 120 пункта за 1 мин.

Коментар

Така е и може да направи корекция до по долу споменатите нива.....

Варианта за 1.0700 за сега отпада.....,до следващата изцепка на гърците.....

Успех.....
                          Last edited by driverf1; 03.06.2015, 11:27.
                          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                            Абсолютно вероятно може до 1.1000-1.1050.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                              Според мен ще почне да възстановява при еврото. Има да се въртим около 1.10 до септември месец.

Абсолютно вероятно може до 1.1000-1.1050.....
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                                Според мен ще почне да възстановява при еврото. Има да се въртим около 1.10 до септември месец.
                                При вчерашното развитие, може да се очаква опит за цени над 1.1467.

Коментар

Working...
                                X