Първоначално изпратено от Niki Gabrov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеАрхитекте сега почват коментарите на "великите" анализатори. " Спада се дължи на по-ниските стойности на ПМИ ... бла бла бла "
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеБлагодаря,колега.Да ти се връща!
Сега малко ще почина,че имам малко задачи,но за чичо Марио ще се включа.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеБраво колега. Още 2 пъти по толкова да направиш днес. Денят е едва в началото си.
Сега малко ще почина,че имам малко задачи,но за чичо Марио ще се включа.
Успех!Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеМдаааааа,добре стана.И аз прибрах едни бързи 88 пипа от късия паунд
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениевидя ли от къде падна на 5 мин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение1.11-1.1080 е за покупки. Едвали ще падне повече.
Така е и може да направи корекция до по долу споменатите нива.....
Варианта за 1.0700 за сега отпада.....,до следващата изцепка на гърците.....
Успех.....Last edited by driverf1; 03.06.2015, 11:27.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАбсолютно вероятно може до 1.1000-1.1050.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеСпоред мен ще почне да възстановява при еврото. Има да се въртим около 1.10 до септември месец.
Абсолютно вероятно може до 1.1000-1.1050.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеСпоред мен ще почне да възстановява при еврото. Има да се въртим около 1.10 до септември месец.
Коментар
Коментар