IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутният борд?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Аз също не вярвам, но за всеки случаи кредитите ми са в лева, депозитите във валута
    Кредитите няма значение в каква валута са.Значение има кво пише в договора с банката.Мани глупаците у форума и не им се връзвай на глупостите.Не ми се вярва богатите да си резнат сами клона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение

Интересно защо, всичките ми познати, които са в час с нещата отдавна излязоха извън банките.

Иначе, за да напишеш по-горното, вероятно държиш пари в банка. Като палнат фитила, ела пак тук да обясниш на всички, как са ти изплатили всичко в "съответната валута +лихвата - данъка ако има такъв и те така".
      Да пари в банка имам и не забравяй на кои са многото пари в банките.А тези с кредитите направо не ми се мисли.Ще живеят по палатки.Ще им вземат всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
        А може ли в същия този петък в 18:00 Парламента да бъде потрошен а депутатите сурвакани?Ако знаеш пъл през нощта какво може а в събота и неделя какво може?Знаеш ли колко бой мое има и през нощта да оправят курса.Не вярвам да се намерят чак такива смелчаци.Просто няма.И как после тези хора ще излязат на улицата сред нас?!!!!!!!!Ми нали като го срещна на улицата и веднага ще го шутирам в муцуната.
        Аз също не вярвам, но за всеки случаи кредитите ми са в лева, депозитите във валута

Коментар

• Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
          "Oтвързването може да се отмени само от Народното събрание.Не виждам как това ще стане нелегално..."

Много лесно може да стане. Просто банките не са задължени да ти продават чужда валута и я махат тази услуга Оттук нанатък си ти с левчетата... търси си от къде да купиш EUR, USD...
          При Бай Тошо... 1 лече беше 1 долар по закон и какво?!?!?

Зад валута е държавата дето я издава. Зад лева имаш държава с минимален резерв, без работещо правителство и парламент..в която почти всеки ден някой се самозапалва или намира друг начин да се самоубие...и още много други екстри дето си ги знаем..какво да ги пиша пак...
          Да банките не са но БНБ е длъжна.При Бай Тошо беше друго.Пак казвам не вярвам да има чак такива смелчаци че да направят това нелегално.

Коментар

• Първоначално изпратено от qqq
            Чакай да ти дадат 1000Е - 1956 леФФчета

Пешо не баламосвай хората
            Вместо да пишеш глупости по добре вземи та прочети закона.

Коментар

Може ли нещо да се приеме на първо и второ четене в парламента в петък 17 до 22 часа? - Може
              Може ли да има извънреден брой на държавен вестник в събота??? - може
              Кво прайм в Понеделник?
              А може ли в същия този петък в 18:00 Парламента да бъде потрошен а депутатите сурвакани?Ако знаеш пъл през нощта какво може а в събота и неделя какво може?Знаеш ли колко бой мое има и през нощта да оправят курса.Не вярвам да се намерят чак такива смелчаци.Просто няма.И как после тези хора ще излязат на улицата сред нас?!!!!!!!!Ми нали като го срещна на улицата и веднага ще го шутирам в муцуната.

Коментар

• "Oтвързването може да се отмени само от Народното събрание.Не виждам как това ще стане нелегално..."

Много лесно може да стане. Просто банките не са задължени да ти продават чужда валута и я махат тази услуга Оттук нанатък си ти с левчетата... търси си от къде да купиш EUR, USD...
                При Бай Тошо... 1 лече беше 1 долар по закон и какво?!?!?

Зад валута е държавата дето я издава. Зад лева имаш държава с минимален резерв, без работещо правителство и парламент..в която почти всеки ден някой се самозапалва или намира друг начин да се самоубие...и още много други екстри дето си ги знаем..какво да ги пиша пак...

Коментар

Може ли нещо да се приеме на първо и второ четене в парламента в петък 17 до 22 часа? - Може
                  Кво прайм в Понеделник?
                  Печем сухари и псуваме всички, дето са ни убеждавали колко е стабилен борда....

Коментар

Що не се скриеш бе смешник - регисрира се преди няколко дни за ни светнеш за новия курс, а ? От мен да знаеш - кредитите и в евро и в лева се връщат + лихвите. Така, че не чакай да се случи чудо а си търси втора работа.
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

При падане на борд, без проблеми с банката, не може да стане това

Коментар

Oтвързването може да се отмени само от Народното събрание.Не виждам как това ще стане нелегално.

Кво прайм в Понеделник?

Коментар

Като идеш ще ти ги изплатят в съответната валута +лихвата - данъка ако има такъв и те така.

Интересно защо, всичките ми познати, които са в час с нещата отдавна излязоха извън банките.

Иначе, за да напишеш по-горното, вероятно държиш пари в банка. Като палнат фитила, ела пак тук да обясниш на всички, как са ти изплатили всичко в "съответната валута +лихвата - данъка ако има такъв и те така".

Коментар

Oтвързването може да се отмени само от Народното събрание.Не виждам как това ще стане нелегално.Докато депутатите се натуткат всички спестявания ще бъдат обърнати във други валути или изхарчени.А промяната на курса си е девалвация и ще доведе до поскъпване на вносните стоки в това число нефта и от там нататък инфлация майка.Който имал валюта пичели който няма ни пичели.Заплатите ще се вдигнат малко но като цяло ще обеднеем.Ако досега си вземал примерно 1000 евро ще взимаш 500 и те така.А хората които получават 140 кинта незнам как ще се оправят.Не виждам защо народа трябва да си тегли спестяванията от банките.Понеже питаш какво ще стане със спестяванията еми нищо.Като идеш ще ти ги изплатят в съответната валута +лихвата - данъка ако има такъв и те така.
                            Офффф...........бако Пешо ...жив да си !! Че ми се разлупА сърцето от коментарите под твоя ......

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                              Да, и аз това искам да попитам............Ако имам 1000 евро в банка, и курса се отвърже и стане 1:4 ..........какво ще ми дадат .........1000 евро .....1956 лв. или 4000 лв....
                              Ще ти дадат 1000 евро.Ти бъркаш евентуа;ната девалвация на лева с фалит на банка.Фалит на всички банки няма да има.Това го има само в главите на някои форумци.Голямата част от депозитите на хората са в няколко банки.ПИБ ДСК КТБ Пощенска и Булбанк.

Коментар

• Стана ми интересно, защото тук в студиото един от гостите твърди, че, само левовите ще се променят, а другите ще си останат, което на мен много много не ми се вярва
                                http://tv7.bg/dobro-utro/news/9661052.html

Коментар

Working...
                                X