Сетих се за интересния експеримент в тази тема. Не трябваше ли да има резултати през август?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Eксперимент: реална търговия на една графика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеКак върви тук? Сподели колко си на + вече?... всичко наред ли е? върви ли търговията?...
а тук си върви по план... не знам за какъв плюс говориш... резултатите последно ги оставих на минус и не би трябвало да има промяна... или някой е търгувал с акаунта ми?... да си признае
... между другото, не исках да го споделям, но като стана дума, плановете са ми да предам акаунта след известно време на някой колега... един вид да използваме експеримента и с цел показване влиянието на човешкия фактор... мислиш ли че така резултатите биха били по-надеждни за тълкуване?
иначе от известно време съм зает с трансфер между брокери... както знаеш процесът отнема много ресурси... и за това нямам почти никаква активност във форума... знаеш, първо работата... мисля че съвсем скоро ще съм финализирал нещата и отново ще мога да се включвам често
...
trades better because of
[url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[
Коментар
-
Първоначално изпратено от tradeФилипс няма ли сигнал по твоята графика или не си излязнал още от празнично настроение
ами има сигнали със сигурност... не съм гледал скоро... излязох от празнично настроение и на малките графики копая вече с добро темпо... но пък ме е обзела някаква странна летаргия по отношение на форума, в който сме се събрали... мисля че си променям радикално възприятието за него, не съм сигурен... предполагам ще ми мине бързо и от понеделник може би ще подновя търговията и тук
...
trades better because of
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccessточно за теб се сетих днеска и отварям да видя как върви експеримента, а то си стои където си беше...та значи няма да има продължение, така ли ?
нямаше ме 2 седмици... с борда на директорите си гласувахме "отпуск"...
а за продължението... "спокойствие и силна храна"... как се казваше филма?
trades better because of
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogegaФилипс каква е тази губеща сметка,прекратявай експеримента.Какъв пример даваш на младото и амбициозно традер,тук се дават само печеливши стратегии,а ти,резултат след 26 сделки си на минус...
прав си ами... лош пример, мноого лош... след 26 сделки на минус... и то на реална сметка... поне демо да беше... ами ще го прекратявам по най-бързия начин...
уважаеми млади и амбициозни трейдъри, не се връзвайте на тази тема... примерът тук е много лош... в реалната търговия винаги ще сте на печалба, след всяка поредица от 26 сделки, така че не си разваляйте стила и плановете за луксозни автомобили и дворци които ви очакват, четейки тук...
П.П. май трябва да се откажа от търговията... някой да търси служител с богат опит в даването на лоши примери?... бих приел и предложения за пазарен анализатор, лектор, списвател на прогностични сводки или цели книги на финансова тематика
... срещу само храна и подслон...
П.П.2. за не толкова младите и амбициозните - днес се аклиматизирам на малките графики за това не съм гледал по тази сметка какво би могло да се търгува... предполагам дългите са на мода, като гледам другите пазари... макар че в основната изкарвам парите на къси днес... странни работи стават... както казах, ако някой има свободно място за пазарен-анализатор-би(о)-иноватор-гуру в областта на финансите да се обади моля
...
trades better because of
Коментар
-
Първоначално изпратено от phillipsПървоначално изпратено от ManUtdНе ми е хич спешно, просто суинговете които направи тая седмица бяха доста гадни за твоя баров/дейли трейд, че ми стана интересно каква си я свършил.
Какъв е текущият баланс по акаунта?... 2 седмици си давам почивка, за това ще драсна отчета набързо, за да е спокойно всичко
...
прав си да... барчетата бяха малко шантави напоследък, но знаеш, при мътна неясна и вероятно изнервена обстановка по пазарите, такава е картинката... нищо гадно, просто малък дроудаун... тъкмо да има повод и за критика малко... позиции 24, 25 и 26 затворени... съответно на -1.85%, -0.65% и 0%... общ резултат след 26-те позиции -4.30%...
Мане, не искам да говоря в конкретни числа, знаеш... но балансът е =начален-4.3%... т.е. свалил съм една цифра...
успешна търговия на всички, след две седмици пак ще водим битки срещу скрития и манипулиращ враг...
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdНе ми е хич спешно, просто суинговете които направи тая седмица бяха доста гадни за твоя баров/дейли трейд, че ми стана интересно каква си я свършил.
Какъв е текущият баланс по акаунта?... 2 седмици си давам почивка, за това ще драсна отчета набързо, за да е спокойно всичко
...
прав си да... барчетата бяха малко шантави напоследък, но знаеш, при мътна неясна и вероятно изнервена обстановка по пазарите, такава е картинката... нищо гадно, просто малък дроудаун... тъкмо да има повод и за критика малко... позиции 24, 25 и 26 затворени... съответно на -1.85%, -0.65% и 0%... общ резултат след 26-те позиции -4.30%...
Мане, не искам да говоря в конкретни числа, знаеш... но балансът е =начален-4.3%... т.е. свалил съм една цифра...
успешна търговия на всички, след две седмици пак ще водим битки срещу скрития и манипулиращ враг...
trades better because of
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdФилипс, какво стана с предните дълги от 1.3610? И не ти ли отвори къси на дъната на дневния бар от вторник?... просто нямам много време тези дни да търгувам по сметката... сега излизам и не мога в момента... по-късно ще наваксам с отчетите
...
П.П. ако ти е спешно можеш да погледнеш в демото... там има копия на сделките и можеш да се ориентираш кое как е... достъпа е някъде по-надолу из темата... лек и успешен ден
trades better because of
Коментар
Коментар