If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
благодаря за хубавите пожелания момчета ... тъпкано да ви се връща и се чувствайте почерпени целия форум ... тирамисуто свърши, но има някакви други торти, мартинита и т.н. приятни неща... хемусе, ама ти си доста точен, почти успя да нацелиш, това от психологическия ми профил ли го разбра ... но да не прекаляваме с личните данни в публичното пространство ...
па то от малък съм така ... за ко инак цъкам форексо .... само ГоДим досега ми се е разминал на години с бая ...
phillips честит рожден ден и от мен, да си търгуваш с големи профити и малък риск да си отлгедаш и изучиш децата/детето и най-вече всичко да е ОК в здравословен план, че май все по често се убеждавам, че това наистина е най-важното
благодаря за хубавите пожелания момчета ... тъпкано да ви се връща и се чувствайте почерпени целия форум ... тирамисуто свърши, но има някакви други торти, мартинита и т.н. приятни неща... хемусе, ама ти си доста точен, почти успя да нацелиш, това от психологическия ми профил ли го разбра ... но да не прекаляваме с личните данни в публичното пространство ...
trades better because of
[url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[
...Аз на мойто демо (което го трейдвам като риъл) за същия период имам близо 243 % доходност. Убий ме не мога да я сметна колко % пазарно движение/пипове е, тъй като левъриджирам различно при всеки вход (между 2-3 до 18-20:1), имам трейдове на 10-на различни инструмента с различна цена на пипа, деля/добавям в движение и т.н....
ами да, и аз имам различен лост на почти всяка сделка, но знам приблизително колко е средата и максимума, така че сметките не са хиперсложни... примерно на твоите 2,3,18,20 средата е около 10, следователно делиш резултата на 10 и получаваш 24.3%... което си е отлично постижение ...
а иначе за разнообразно портфолио си има техники за унифициране на отделните му компоненти, за да могат анализите да са по-достоверни... пределно ясно е че 5 лота с евро/йена не е същото като 5 лота с паунд/франк, и всичко това върху евров акаунт например... лост, риск, печалби и изобщо резултати и статистика не биха били адекватни ако няма правилните инструменти... по-натам ако остане време може да споделя как и кои техники използвам за такива цели ...
trades better because of
Разбрах. За последните 6 месеца имаш уловено 30% пазарно движение.
Приемерно ако трейдваш само Е/$ , грубо около 4200 пипа.
Впечатляващ резултат за устойчив период като се има предвид,че явно търгуваш на най-ниските фреймове. Поздравления.
Аз на мойто демо (което го трейдвам като риъл) за същия период имам близо 243 % доходност. Убий ме не мога да я сметна колко % пазарно движение/пипове е, тъй като левъриджирам различно при всеки вход (между 2-3 до 18-20:1), имам трейдове на 10-на различни инструмента с различна цена на пипа, деля/добавям в движение и т.н.
...там където си продал, не би ли следвало да купиш х2 над него бар?
П.П. и си пропуснал хай-я
ами бара е хубав да и е дал хубаво движение... и ако исках да обърна посоката, именно там трябваше да се купи х2 (или хN), прав си ...
но дословното следване на всеки "сигнал" от пазара се случва рядко... само въоръжен с натрупани печалби и настроение за риск... днес такова нямах ... по-скоро идеята ми беше, че движението нагоре се случи бързо, после взе да губи увереност и да се "литка" нагоре надолу и заради това бях склонен да изчакам развитие надолу... за мой "късмет" точно това се получи... постфактум е ясно, че "твоя" вариант на действие е бил по-успешен...
как така съм пропуснал хай-а?!... днес пропуснах още доста възможности за добри сделки... просто такъв ден ... някога съм оставял впечатлението че хващам всеки хай и лоу ли?... със сигурност не ... както е видно от днешната сесия, далеч не всички дни са идеални... но пък обикновено са поне малко резултатни ...
trades better because of
ок, пийс ... блог не ми се занимава да ти кажа, иначе благодаря за идеята... темата няма за цел да си пускам някакви си сделки ... просто с няколко колеги решихме че ще е интересно да се проверят някои неща... а и междувременно си спамим и по други интересни теми... така че всичко се получава в известен смисъл спонтанно...
П.П. ето още 50 пипчета... мисля преди вечеря това да ми е...
trades better because of
Филипс , аз си съм много спокоен , даже прекалено .......което в БГ --условията е много вредно ...но затова се старая да съм по -- често пред платформите , а там средата е друга....за щастие !
Тонът ми е такъв умишленно ..съобразен е с форума и виртуалните характери на участниците в него .
Вярно е .... не съм дочел внимателно .... Но един съвет -->> направи си един Блог и си качвай сделките там . Във фрийзоната имаше раздел където се качваха и демо и реални акаунти и там в реално време всичко се виждаше ( сам можеш да се убедиш тъй като сайта е още активен и горе вляво цъкаш върху секцията "лайв трейдинг " ) . Тука явно нещата са още в зародиш .....И затова ти давам идея за нещо като Блог където всичко евентуално ще е прегледно !
Това е само пожелание и нищо повече ! Пък и темата ти ще е по чиста от спам и такива недоразбрали като мене ....
В темата "NYSE " чат-пат пише един ASEN . Точно той си качва сделките в блог , нищо че са на Демо !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар