IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    ТАТО(дръто) позагледах се по графиките
    и що точно тогава си влезнал в дълго???
    Помниш ли си мотивите ЗАЩО????
    помня ТАТОвото как да не помня - отвори уикли кендъл графика и виж кендъла на 4.11.2011 макса е 28757 и сложих поръчка за дълго над него - ако ми удари стопу на късите , който пък беше над него - демек ако сака да ми удари стопу на късите , значи сака дълги веке и от същото място пуснах дълги Освен туй виж сега минимума на кендъла 4.11.2011 -при мен е 26895 ..... а сега виж и минимума на следващия кендъл -при мен е 26905 ДЕМЕК ИМАХМЕ ТОГАЗ ДВОЙНО ДЪНО разликата е само един пипс и си рекох ,щом надолу не сака веке ,значи ако бие върхът 28757 значи палим ракетата тъй и стана
    уууууфффффффф айде че се изморих
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
      Ако имаш стоп е ОК, иначе...
      Иначе си приключвам сметката

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
        Тато, ще ходим ли до митичното 1.3333? днеска
        таргето на флага на М15 е 3474 най малко ако кУрсо не падне преди туй под 3248

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          не бря чекам си таргето

22.11.2012, 17:18
          значи ТАТО има дълга 50000 Е/$ задействана от 2879 от ударения стоп на късата цел 3333 стоп 2727 ХАИРЛИЯ ДА Е
          ТАТО(дръто) позагледах се по графиките
          и що точно тогава си влезнал в дълго???
          Помниш ли си мотивите ЗАЩО????
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
            Аз викам, че може да се пробваме до 1.33, логиката ми е такава, че ако не паднем под 1.3249, сме за нагоре.
            Ако имаш стоп е ОК, иначе...

Коментар

• Аз викам, че може да се пробваме до 1.33, логиката ми е такава, че ако не паднем под 1.3249, сме за нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                А като стане ДАКС 8000 ШЕБЕK накъде ще,,,,,,
                Позагледах ги вчера компаниите от Дакса и според и евтини неща (автомобилните например),

BEI (особено), DTE, BAY стават за шортене според мен.

Коментар

Тоз флаг веке се изпълни без 5 пипса сега веке ке гледаме флага на М15 с дръжка от 3038 до 3278
                  Добро утро и благодарско и на двамцата - Тапира и Дон Карлос
                  Тато, ще ходим ли до митичното 1.3333? днеска

Коментар

• Селл и от мен
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Някой вижда ли двоен връг на М5?

Коментар

Тоз флаг веке се изпълни без 5 пипса сега веке ке гледаме флага на М15 с дръжка от 3038 до 3278
                        Sell от мен

Коментар

засега 3284 сочи флага

Коментар

• Оптимисти за над 1.33, но няма да стане, корекция до 1.32 е по вероятен сценарии и от там дълги към 1.33 и 1.34

Коментар

• ..за утре 1,3260/93 1,3305/1,3314 1,3351/(1,3411-18)

След 00 cet

Коментар

• ТАТО

Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                                не бря чекам си таргето

22.11.2012, 17:18
                                значи ТАТО има дълга 50000 Е/$ задействана от 2879 от ударения стоп на късата цел 3333 стоп 2727 ХАИРЛИЯ ДА Е
                                Чест и почитания и поздравления за трейдинга! Търговията с хедж е голяма работа! Навремето, в продължение на година-две редовно отварях позиция /когато топката беше в центъра на терена/ и веднага отварях и хеджираща позиция. Винаги ми излизаха и двете. Е, вярно че понякога за втората се налагаше да добавя, но това с единствената цел да подобря средната цена. Затова пък печалбата беше доста по-внушителна
                                По бегли изчисления ти вече имаш от дългата близо 400 пипса. На твое място аз бих затворил. Още около 70 пипса са пренебрежимо малко спрямо досегашния профит.
                                Но ти не ме слушай, достатъчно добър търговец си /по мои наблюдения/ и навярно знаеш какво правиш. Аз също не съм фен на преждевременното закриване, но сега случаят е малко по различен: от миналата пролет не е имало цена над 1.33, а в последния месец това ниво е спирало 4 опита да бъде превзето. Което пък от своя страна поощрява мечките да поставят значителни ордери за продажба около 1.33, Така че всеки нов опит ще среща все по-голяма съпротива. Не че не може да бъде пробито, за можене всичко може. Но едва ли си струва риска. Това според мене е съществен момент от управлението на парите.
                                Но ти не ме слушай, постъпи според твоите виждания на нещата - това е най-правилно.
                                Поздрави и успех!

Коментар

Working...
                                X