Поздрав за ТАТО!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеВиж Дау и виж СП500 на дейли и ми кажи кой е по близо до върховете им от септемвриАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНа дали сипа не си е бил върха на 1475!
А и няма кой знае какви поводи за такъв оптимизъм!
Изкуствено ми се чини туй-скоро ще осребряват!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДау проби - отиваме над 14К
А и няма кой знае какви поводи за такъв оптимизъм!
Изкуствено ми се чини туй-скоро ще осребряват!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениесега всички чекат 13447 - върхът на Дау да падне от 4.01.13 и еврака съвсем ке полудееТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеще чакаш до 3284 така ли ? мен ме сърбят ръцете вече от 3033 кога ще видя толкова пипса накуп ...
22.11.2012, 17:18
значи ТАТО има дълга 50000 Е/$ задействана от 2879 от ударения стоп на късата цел 3333 стоп 2727 ХАИРЛИЯ ДА ЕТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеТато е голям, и аз не бях гледал никога таквиз сигнали на минутка
ма требе вече да се изучават официално
пп. в нашата професия мъдроста е такваз :
не ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ, КОЛКОТО ГОЛЕМИ СА МЕЧТИТЕ МУ
а ТРЕЙДЪРО Е ТОЛКОЗ ГОЛЯМ, КОЛКОТО Е ГОЛЕМ ЪКАУНТА МУТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеинтересно дали в един ден могат да се затворят и двете ТАТОви позиции дет ги чекам общо от месец и половина
Коментар
Коментар