IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ше върне като влеза дълъг, да ви се обадя ли
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      Въпросът сега обаче е къде ще спре и колко ще коригира надолу
      абсолютно си права и аз това имах предвид

Коментар

• Как е космонавти

аз съм космонавт
        викай ми Гагарин
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
          1,35 е 50% фибо на спада от 01,05,2011/1,4940 до 22,07,2012/1,2042, според мен до там поне ще иде, въпросът е кога
          Въпросът сега обаче е къде ще спре и колко ще коригира надолу

Коментар

• Брях, цапнали сте легендарното дъйш

Коментар

• Някои имаха данните за 15:30 около 10 мин по-рано
              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• 1,35 е 50% фибо на спада от 01,05,2011/1,4940 до 22,07,2012/1,2042, според мен до там поне ще иде, въпросът е кога

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                  хаха май никой не му се чува/чете.

Още От Снощи !
                  Аз те чувам и мога да кажа че има смисъл в това ...

Коментар

• хаха май никой не му се чува/чете.

Още От Снощи !

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      помня ТАТОвото как да не помня - отвори уикли кендъл графика и виж кендъла на 4.11.2011 макса е 28757 и сложих поръчка за дълго над него - ако ми удари стопу на късите , който пък беше над него - демек ако сака да ми удари стопу на късите , значи сака дълги веке и от същото място пуснах дълги Освен туй виж сега минимума на кендъла 4.11.2011 -при мен е 26895 ..... а сега виж и минимума на следващия кендъл -при мен е 26905 ДЕМЕК ИМАХМЕ ТОГАЗ ДВОЙНО ДЪНО разликата е само един пипс и си рекох ,щом надолу не сака веке ,значи ако бие върхът 28757 значи палим ракетата тъй и стана
                      уууууфффффффф айде че се изморих
                      3350 > 1/3 cover .....време е да прибираме в хралупата ......

C = a ....3358 !!!

Коментар

• малко 6-то чувство връща се към 1.3300 до края на деня

Коментар

• айде днес 2ри епизод давай юрооо, Тато ти излезе ли бре

Коментар

• Е тва е, цял ден цикли, и хем мислех само да гледам и изведнъж викам чакай едно малко късо и бам изхвърча. Да му ***** мамата
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Uhaaaaaa

Тато-до кога ще има гориво таз твойта ракета бре,сопри я
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• почнах с късите при еврака 1.3300 и добавям на 1.3320 къси

Коментар

Working...
                                X