IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Верно ли Бернанке казал, че ще отварят печатницата, когато конгреса приеме поправката
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
      Добра вечер!За утре EUR/USD spuskame1,3351/45 и от там заветните 1,3404/1,3411 1,3435/1,3443

..утре сутрин ще стане ясно,колко нагоре точно ще "иде ".По нагоре от 1,3443

Лека нощ !
      Лека, мерси за съвета - утре пак ще вдигаме пачки начи
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Добра вечер!За утре EUR/USD spuskame1,3351/45 и от там заветните 1,3404/1,3411 1,3435/1,3443

..утре сутрин ще стане ясно,колко нагоре точно ще "иде ".По нагоре от 1,3443

Лека нощ !

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
          Мен ме e яд за Apple, не че имам отворени дълги, но тоя г*й Тим Кук я съсипа за малко повече от година след смърта на човека ВЕЛИКИЯ Стив Джобс R.I.P
          Толкова много гафове за малко повече от година че нямам думи. Maps gate, Screen glitch падане на покритие. И малоумната идея да добавят iPad mini (Стив казваше iPad 10 inch е перфектния размер) който им изяде EPS. Дано видим скоро онези нива от 705 usd/shares
          Цели Империи са рухвали и изчезвали,ти за Една компания жалиш
          Не съм сигурен дали Липсата да Стив довежда до тези им резултати в момента,или азиатските тигри просто вече нямат спиране
          Може би ще се вдигнат на крака с новия телевизор който се очаква да пуснат.

А, и още нещоп Ай пад мини е много готин
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от bo_FX Разгледай мнение
            Мерси

Коментар

Изявлението му приключи ли никаде не намирам информация
              http://www.dailyfx.com/real_time_news
              следвай цената!

Коментар

Изявлението му приключи ли никаде не намирам информация
                http://blogs.wsj.com/economics/2013/...ake-questions/
                следвай цената!

Коментар

• Изявлението му приключи ли никаде не намирам информация

Коментар

• Първоначално изпратено от canterbury Разгледай мнение
                    Чичо Бен с две думи каза "когато му дойде времето през тази година за QE4 тогава"

С две думи и аз казвам "късо евро"
                    И с този фолс брейк на един час, утре сутрин се събуждаме на 1.330x

Коментар

• Чичо Бен с две думи каза "когато му дойде времето през тази година за QE4 тогава"

С две думи и аз казвам "късо евро"

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                        Никой не може да отговори на този въпрос, защото никой не може да предвиди какво ще каже Бернанке. В речта му ще се търсят сигнали за това дали печатницата ще продължи или ще се спре. Ако речта индикира, че печатницата продължава - с нея ще продължи и еврото.
                        Знам че това е разковничето, но можеби има преположения каква е следващата стъпа

Коментар

След 40 минути It's show time !

П.П Ще видим чичо Бени накъде ще закара пазара. Дон Карлос, как ще повлияе чичо Бени на пазара ?
                          Никой не може да отговори на този въпрос, защото никой не може да предвиди какво ще каже Бернанке. В речта му ще се търсят сигнали за това дали печатницата ще продължи или ще се спре. Ако речта индикира, че печатницата продължава - с нея ще продължи и еврото.

Коментар

• След 40 минути It's show time !

П.П Ще видим чичо Бени накъде ще закара пазара. Дон Карлос, как ще повлияе чичо Бени на пазара ?

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                              ок дано не ти преча/130 пипса за мен,за днес,досега
                              за утре има ли нива или след 00:00 СЕТ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Скийте Dell Щели да се отписват
                                http://finance.yahoo.com/q?s=dell&ql=1
                                Мен ме e яд за Apple, не че имам отворени дълги, но тоя г*й Тим Кук я съсипа за малко повече от година след смърта на човека ВЕЛИКИЯ Стив Джобс R.I.P
                                Толкова много гафове за малко повече от година че нямам думи. Maps gate, Screen glitch падане на покритие. И малоумната идея да добавят iPad mini (Стив казваше iPad 10 inch е перфектния размер) който им изяде EPS. Дано видим скоро онези нива от 705 usd/shares
                                Last edited by FidoDidoo; 14.01.2013, 21:42.

Коментар

Working...
                                X