If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен ме e яд за Apple, не че имам отворени дълги, но тоя г*й Тим Кук я съсипа за малко повече от година след смърта на човека ВЕЛИКИЯ Стив Джобс R.I.P
Толкова много гафове за малко повече от година че нямам думи. Maps gate, Screen glitch падане на покритие. И малоумната идея да добавят iPad mini (Стив казваше iPad 10 inch е перфектния размер) който им изяде EPS. Дано видим скоро онези нива от 705 usd/shares
Цели Империи са рухвали и изчезвали,ти за Една компания жалиш
Не съм сигурен дали Липсата да Стив довежда до тези им резултати в момента,или азиатските тигри просто вече нямат спиране
Може би ще се вдигнат на крака с новия телевизор който се очаква да пуснат.
А, и още нещоп Ай пад мини е много готин
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Никой не може да отговори на този въпрос, защото никой не може да предвиди какво ще каже Бернанке. В речта му ще се търсят сигнали за това дали печатницата ще продължи или ще се спре. Ако речта индикира, че печатницата продължава - с нея ще продължи и еврото.
Знам че това е разковничето, но можеби има преположения каква е следващата стъпа
П.П Ще видим чичо Бени накъде ще закара пазара. Дон Карлос, как ще повлияе чичо Бени на пазара ?
Никой не може да отговори на този въпрос, защото никой не може да предвиди какво ще каже Бернанке. В речта му ще се търсят сигнали за това дали печатницата ще продължи или ще се спре. Ако речта индикира, че печатницата продължава - с нея ще продължи и еврото.
Мен ме e яд за Apple, не че имам отворени дълги, но тоя г*й Тим Кук я съсипа за малко повече от година след смърта на човека ВЕЛИКИЯ Стив Джобс R.I.P
Толкова много гафове за малко повече от година че нямам думи. Maps gate, Screen glitch падане на покритие. И малоумната идея да добавят iPad mini (Стив казваше iPad 10 inch е перфектния размер) който им изяде EPS. Дано видим скоро онези нива от 705 usd/shares
Коментар