IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
    Tърговски баланс -38.70 Милиярда при прогноза от -46 Милиарда.

Само аз ли чакам 1.32 да светне на екраните ни днес ?
    Ако си дълъг на Е/$ то тогава ще светне 1.32. Обаче ако си къс, то най вероятно добрите данни ще предизвикат риск апетит и борсите ще скочат и хоп Еврака ще набъбне
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• - 38.5B Добри данни и ся ко прайм.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнение
        еми ще почакаме и ще видим накъде ще е това си е мое мнение от скромния ми опит
        Tърговски баланс -38.70 Милиярда при прогноза от -46 Милиарда.

Само аз ли чакам 1.32 да светне на екраните ни днес ?
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

И каква точно ти е причината 1.3330-40 да го задържи при полужение че сме в низходящо движение ?
          еми ще почакаме и ще видим накъде ще е това си е мое мнение от скромния ми опит

Коментар

движението ще е ограничено до 1.33 даже и толкова ми се вижда много да падне 1.3330-1.3340 най- вероятно
            И каква точно ти е причината 1.3330-40 да го задържи при полужение че сме в низходящо движение ?
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• движението ще е ограничено до 1.33 даже и толкова ми се вижда много да падне 1.3330-1.3340 най- вероятно

Коментар

• Паричната маса в евро намалява ECB/FED Balance sheet + В края на Фев. е втората вноски на търговските банки към ЕЦБ

Коментар

• Аз пък както никога дълги докато е над 1.3350

Коментар

• Първоначално изпратено от bo_FX Разгледай мнение
                    затварям дългите. къси евро/долар от 1.338 с 50к. цел 1.32, стоп 1.3430.
                    това му викам лоша идея или най-малкото много далечен таргет

Коментар

• eur/usd

затварям дългите. къси евро/долар от 1.338 с 50к. цел 1.32, стоп 1.3430.
                      следвай цената!

Коментар

Ще видим в 15:30 търговският баланс на САЩ се очаква да е по-добър от предвиденето ако това е вярно може да видим засилване на долара.
                        Ами да видим с вчерашното брулене дали ще го подобрят или ще ходим на космодрума....
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

еврака ще падне до поне 1.3330-35 преди да качи пак до 1.35 помнете ми думата
                          Ще видим в 15:30 търговският баланс на САЩ се очаква да е по-добър от предвиденето ако това е вярно може да видим засилване на долара.

Коментар

• еврака ще падне до поне 1.3330-35 преди да качи пак до 1.35 помнете ми думата

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                              Специално до hristo72/има 3 знака след запетаята,реално са повече от 14 мислиш ли ,че не важат/ и FxPro/кое му е веселото на толкова контролирана среда/ .До 0 часа GMT ще видите 1,3377/1,3344.Не играйте просто гледайте.
                              Нали февруари нямаше да видим 1.37, що тъй го видяхме.
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                                Ок щом казваш ... той и Супер Марио нищо особено не каза вчера пък каква стана тя , но както казва и колегата по долу такива бързи "разходки" са странни. И точно как се отразяват два цента в цената на еврото върху каквото и да било не ми е ясно вижда да са 20-30 цента разбирам.
                                Всъщност точно обратното. Драги каза нещо много важно, а именно, че ЕЦБ все още остава единствената ЦБ, която таргетира инфлацията. С всички последствия от това.

Коментар

Working...
                                X