IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да се включа и аз евентуално сваляне още на лихвите в Европа значи само 1 нещо още по сериозни проблеми за банковият сектор в Европа. Плюс това сваляне ще има за закъсващите икономики който всички знаем кой са и като цяло ще се до потвърдят прогнозите на много компаний и министерства че 2013-та ще е една изключително трудна година за европейската икономика в дългосрочен план това не може да значи силно евро тъй като едно силно евро в тази икономика е само още един минус.

Тъй като както знаем обаче аз съм повече технически настроен човек ще се опитам да ви кажа какво виждам на графиката:

Зоната 1.3430-1.3460 ще играе зона на съпротива днес пробив над 1.3460 ще значи че може да се разходим до 1.3500 (0.63% на спада от 1.3570 до 1.3370) при пробив там ще се гони действително или двоен връх на 1.37 или нови върхове.

В посока надоло пробив под 1.3370 ще ни отвори път за зоната 1.3280-1.3250 (от където започна покачването за 1.37.) пробив там вече ще ни отвори цели много по-надоло.

Аз лично оставам с късо евро 1.3520 стоп 1.3480 таргет някъде около 1.3250 и по-надоло ще видим какво ще стане днес.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
      Специално до hristo72/има 3 знака след запетаята,реално са повече от 14 мислиш ли ,че не важат/ и FxPro/кое му е веселото на толкова контролирана среда/ .До 0 часа GMT ще видите 1,3377/1,3344.Не играйте просто гледайте.
      Ок 3498=МА200 ?

Коментар

• ПЕТЪЧНО ли ви е БРЯ ???
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Тоест-убива собствената ти смотана икономика.

Коментар

• Специално до hristo72/има 3 знака след запетаята,реално са повече от 14 мислиш ли ,че не важат/ и FxPro/кое му е веселото на толкова контролирана среда/ .До 0 часа GMT ще видите 1,3377/1,3344.Не играйте просто гледайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
              А ако тая фирма ги е изработила тия стоки в Китай за има няма половината от тия пари като разход ? Все пак 20к са си множко да прав си.
              то проблема на скъпата валута е че ограничава износа 2 цента ако си по-скъп може да спре дилъра ти да взема от теб и да купува от америка иначе за нас индианците е изгодно да ни е скъпа валутата щото заплатите ни са си пак толкова и вносната стока ни идва тънкана

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                Отразява се, разбира се. 2 цента може да не са нищо сами по себе си, но ако си голяма американска фирма, която да кажем внася стоки от европа за 1 млн евро, заради 2 цента нагоре разходите ти се качват с 20 000 долара.
                А ако тая фирма ги е изработила тия стоки в Китай за има няма половината от тия пари като разход ? Все пак 20к са си множко да прав си.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                  Ок щом казваш ... той и Супер Марио нищо особено не каза вчера пък каква стана тя , но както казва и колегата по долу такива бързи "разходки" са странни. И точно как се отразяват два цента в цената на еврото върху каквото и да било не ми е ясно вижда да са 20-30 цента разбирам.
                  Отразява се, разбира се. 2 цента може да не са нищо сами по себе си, но ако си голяма американска фирма, която да кажем внася стоки от европа за 1 млн евро, заради 2 цента нагоре разходите ти се качват с 20 000 долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                    napuk na vsichki pesimisti zadejstvan order 1.3400 kupuva
                    Виждам фигура космически кораб целта я свалям на 1.3432 някъде, стопа ми е малко дълбок на 3350

Коментар

Ето нещо което може да утежни сценария със спускането.Ако започне изкачване преди 1,3351/много вероятно/ 1,3434/1.3444 1,3466/1,3498 тогава спада няма да спре със 1,32 а продължава до 1,29**
                      Ок щом казваш ... той и Супер Марио нищо особено не каза вчера пък каква стана тя , но както казва и колегата по долу такива бързи "разходки" са странни. И точно как се отразяват два цента в цената на еврото върху каквото и да било не ми е ясно вижда да са 20-30 цента разбирам.

Коментар

За жалост съм прав !Със това 1,3538 от 07 GMT ,последващото нее просто корекция,а смяна на посока/тренда.Тук вече няма 1,37 в рамка февруари/според мен/
                        от 01.02.2013
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Ето нещо което може да утежни сценария със спускането.Ако започне изкачване преди 1,3351/много вероятно/ 1,3434/1.3444 1,3466/1,3498 тогава спада няма да спре със 1,32 а продължава до 1,29**

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Дълго Дакси

Умната.
                            А бе и умната, и русата, и тая с най-големите бомби

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                              Дал Бог бедро, пичове! Вчера супер Марио ме разката, че имам едно дълго евро, а то ко стана... Ама ще си го държа, че и аь като ТАТО видим 1.37+ на хоризонта и не бързам, стига да доде.... А и едно дълго дакси пуснАх вчера, та те така...
                              Дълго Дакси

Умната.
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Добро да е.
                                Дал Бог бедро, пичове! Вчера супер Марио ме разката, че имам едно дълго евро, а то ко стана... Ама ще си го държа, че и аь като ТАТО видим 1.37+ на хоризонта и не бързам, стига да доде.... А и едно дълго дакси пуснАх вчера, та те така...

Коментар

Working...
                                X