IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скийте Dell Щели да се отписват
    http://finance.yahoo.com/q?s=dell&ql=1

Коментар

• NZD и CAD сте правят скоро така като с банана...туи ми е прогнозата поднесена във форма за да мойе да я асимилирате

http://www.youtube.com/watch?v=PqRFxI-NP9w
      Last edited by masagor; 14.01.2013, 20:30.
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
        Тато къде е Котара много ги чаткаше той нивата
        Може би са го "изчаткали" нивата
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Тато къде е Котара много ги чаткаше той нивата

Коментар

• Мнооо червиви билЕ ябълките

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              верно бря ТАТО забрави за него
              Взе да набира скорост

П.П ТАТО сега искам 100 пипса за норматив да направи. Да почине малко и да се разходи и до 1.3486
              Last edited by FidoDidoo; 14.01.2013, 17:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                Дано Бернанке помогне
                верно бря ТАТО забрави за него
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  те маршируваха на 10.01 на 4 сата ,ама некои ора спяха тогаз и не са ги видели
                  пп.много е важен днескашния дейли кендъл как ке затвори
                  аз викам днеска да бием върха от 24.02.12 3486
                  Дано Бернанке помогне

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                    TATO,

на 4 сахатя замаршируваха 3 те солдата бря.....: D
                    те маршируваха на 10.01 на 4 сата ,ама некои ора спяха тогаз и не са ги видели
                    пп.много е важен днескашния дейли кендъл как ке затвори
                    аз викам днеска да бием върха от 24.02.12 3486
                    Last edited by ТАТО; 14.01.2013, 17:12.
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                      TATO,

на 4 сахатя замаршируваха 3 те солдата бря.....: D
                      Черни гарги са туй, ама не точно нещо им хилави телцата, а опашльоците отгоре и отголе ме притесняват
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                        marandi чадо,
                        от де това инфо за 5-те в света дет сме????
                        Ъъ .. малко неясно съм отговорил - прощавай.

В топ 2 на Европа сте и по скъсване на гъза на бумейкарите по хазарт. Т.е. набутвате ги яко.

Но поляците ви бият засега с малко.

П.П. Та, няма от какво да се притеснявате - ще ги наебем, както винаги, включая и на Форекс плей гейм, то вече доста бегастанци го правят и сте там някъде по памет топ 5
                        Last edited by marandi; 14.01.2013, 16:02.

Коментар

• Пазарът се изнерви - форумците тоже
                          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            marandi чадо,
                            Нали знаеш, че съм тъп анализатор - в топ 2 сте след поляците в Европа и по Еврофутбол ( производните му за букмейкърски къщи ) - т.е. по хазарт

Поздрави!

П.П. Няма се излагаме пред чужденците - демек яко ебане и толкоз. На кой му пука кое се вдига или пада. То да не *уй, че да се притесняваме - хихи
                            Last edited by marandi; 14.01.2013, 15:50.

Коментар

• marandi чадо,
                              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Дон Карлос, не мисля, че си разбрал това, което питах. Ставаше дума за прости цифри от статистиката. Добре, нека поне изясним това с петрола - каква е средната цена на петрола за последните 5 и предшестващите ги 5 години? Каква е средната цена на еврото за същите периоди? Сега, ако сравним в %но изражение промяната на авъридж прайса за 2002/2007 и 2007/2012 на 2та инструмента, какво ще получим? Простата математика показва, че покачването на еврото/спада на долара, компенсира покачването на енергията и металите, потребявани в евро... Изречението, което не разбираш, трябва да се чете така - ако еврото пада/доларът качва, което, казваш, е изгодно на Европа, то това (казвам аз) ще доведе до реално поскъпване на цената на енергията и суровините и от там по цялата верига, генерирайки слаб растеж и инфлация, което именно в момента избягват, балансирайки по ръба на бръснача.

Ако това се случи, всички горят. Сега има някакво преразпределение на тежеста и е нормално в дадени моменти съответни мениджери на големи компании или браншови организации да пискат (имам предвид линковете, които приведе по- долу). Еднопосочна обезценка на еврото = еднопосочен, неконтрулируем деливъридж и рискофф = катаклизмичен сценарий с бурканбанк в световен мащаб.

За интервенциите - колко време им трябваше да се решат, за да интервират на дълговия пазар? И ако там пречките бяха юридически, в случая са други - ЕЦБ няма традицията, но за сметка на това разполага с достатъчно бюрократщина, за да кажем, че ще им е трудно да изненадат пазара. При Драги ЕЦБ не е това, което беше при Трише, но за банка, която е правила 1 интервенция в цялата си история и то съвместна с останалите ЦБ... мисля, че е мнооого дълаг пътя до това да интервират в полза на еврото. Виждаш, че и другите не бързат и макар на никоя ЦБ да не се нрави положението, всички се въздържат от агресивни действия. Освен японците, но те имат 20 години преднина в случая.

Ефективността и дългосрочният ефект от интервенциите също е доста дискусионен, но е излишно да задълбаваме.
                                Пич,

съжалявам, че се намесвам - ама си оправи чип-а. На никого не му пука как движи пазарЯ. Не сме на бонусно събрани на баМки и хедж фондове, дет' търкалят обеми на % и ги боли фара, че губели кинтите на балъците, дет' са им ги дали.

К'во очакваш да ти каже бебе Карлос? ( риторично ).

Че ти виси на комп-а по цял ден и те гледа как денсиш форекс гейм?
                                Че ти знае стратегията и нормата на печалба?

Кое за теб е малко или много?

Примерно ( да ме прости Тато ) - той стискал стинки за 400-500 пипса 2-3 месеца. Ами, ако ти ги издъня средно дневна в пъти подобен резултат - тил ли е пич?

По принцип е пич - ама не давайте акъл на 'орицата какво да правят и как да го правят. Никой сериозен трейдър няма да ти отговори на тия въпроси.

Да не е Ванга да мята конкретика какво би станало утре?

П.П. Ами, ако стане 3-та световна какво правим? Или ако ЕС се саморазпадне лятото?

Кой може да го предвиди т'ва, че не мога се сетя - имаш си риск мениджмънт и си го управлявай сам, щот' никой не ти виси на комп-а да те гледа ко правиш точно па ти.

П.П.П. Сори, че се намесих в чужд разговор, но е несериозно. Завърти си въпросите - все едно, че 300 души те питат теб и ти трябва да им отговориш на всеки.Ще се затрудниш и до едно време ще го правиш - после ще отсвириш ( повярвай ми )

Успех!

Форекс плей гейм, колкото и да е странно българите го денсят доста добре ( в топ 5 на Света сме ) като нация. Т'ва ти е добрата новина - и гледай да ни посрамваш, че ще ти се "караме" - хихи

Сигурен съм, че те очакват неочаквани неща като приятни изненади и са само въпрос на време да ги постигнеш.
                                Last edited by marandi; 14.01.2013, 15:39.

Коментар

Working...
                                X