Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
NZD и CAD сте правят скоро така като с банана...туи ми е прогнозата поднесена във форма за да мойе да я асимилирате
http://www.youtube.com/watch?v=PqRFxI-NP9wLast edited by masagor; 14.01.2013, 20:30.Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеТато къде е Котара много ги чаткаше той ниватаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеверно бря ТАТО забрави за него
П.П ТАТО сега искам 100 пипса за норматив да направи. Да почине малко и да се разходи и до 1.3486Last edited by FidoDidoo; 14.01.2013, 17:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеДано Бернанке помогнеТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениете маршируваха на 10.01 на 4 сата ,ама некои ора спяха тогаз и не са ги видели
пп.много е важен днескашния дейли кендъл как ке затвори
аз викам днеска да бием върха от 24.02.12 3486
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO,
на 4 сахатя замаршируваха 3 те солдата бря.....:D
пп.много е важен днескашния дейли кендъл как ке затвори
аз викам днеска да бием върха от 24.02.12 3486Last edited by ТАТО; 14.01.2013, 17:12.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO,
на 4 сахатя замаршируваха 3 те солдата бря.....:D
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеmarandi чадо,
от де това инфо за 5-те в света дет сме????
В топ 2 на Европа сте и по скъсване на гъза на бумейкарите по хазарт. Т.е. набутвате ги яко.
Но поляците ви бият засега с малко.
П.П. Та, няма от какво да се притеснявате - ще ги наебем, както винаги, включая и на Форекс плей гейм, то вече доста бегастанци го правят и сте там някъде по памет топ 5Last edited by marandi; 14.01.2013, 16:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеmarandi чадо,
от де това инфо за 5-те в света дет сме????
Поздрави!
П.П. Няма се излагаме пред чужденците - демек яко ебане и толкоз. На кой му пука кое се вдига или пада. То да не *уй, че да се притесняваме - хихиLast edited by marandi; 14.01.2013, 15:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДон Карлос, не мисля, че си разбрал това, което питах. Ставаше дума за прости цифри от статистиката. Добре, нека поне изясним това с петрола - каква е средната цена на петрола за последните 5 и предшестващите ги 5 години? Каква е средната цена на еврото за същите периоди? Сега, ако сравним в %но изражение промяната на авъридж прайса за 2002/2007 и 2007/2012 на 2та инструмента, какво ще получим? Простата математика показва, че покачването на еврото/спада на долара, компенсира покачването на енергията и металите, потребявани в евро... Изречението, което не разбираш, трябва да се чете така - ако еврото пада/доларът качва, което, казваш, е изгодно на Европа, то това (казвам аз) ще доведе до реално поскъпване на цената на енергията и суровините и от там по цялата верига, генерирайки слаб растеж и инфлация, което именно в момента избягват, балансирайки по ръба на бръснача.
Ако това се случи, всички горят. Сега има някакво преразпределение на тежеста и е нормално в дадени моменти съответни мениджери на големи компании или браншови организации да пискат (имам предвид линковете, които приведе по- долу). Еднопосочна обезценка на еврото = еднопосочен, неконтрулируем деливъридж и рискофф = катаклизмичен сценарий с бурканбанк в световен мащаб.
За интервенциите - колко време им трябваше да се решат, за да интервират на дълговия пазар? И ако там пречките бяха юридически, в случая са други - ЕЦБ няма традицията, но за сметка на това разполага с достатъчно бюрократщина, за да кажем, че ще им е трудно да изненадат пазара. При Драги ЕЦБ не е това, което беше при Трише, но за банка, която е правила 1 интервенция в цялата си история и то съвместна с останалите ЦБ... мисля, че е мнооого дълаг пътя до това да интервират в полза на еврото. Виждаш, че и другите не бързат и макар на никоя ЦБ да не се нрави положението, всички се въздържат от агресивни действия. Освен японците, но те имат 20 години преднина в случая.
Ефективността и дългосрочният ефект от интервенциите също е доста дискусионен, но е излишно да задълбаваме.
съжалявам, че се намесвам - ама си оправи чип-а. На никого не му пука как движи пазарЯ. Не сме на бонусно събрани на баМки и хедж фондове, дет' търкалят обеми на % и ги боли фара, че губели кинтите на балъците, дет' са им ги дали.
К'во очакваш да ти каже бебе Карлос? ( риторично ).
Че ти виси на комп-а по цял ден и те гледа как денсиш форекс гейм?
Че ти знае стратегията и нормата на печалба?
Кое за теб е малко или много?
Примерно ( да ме прости Тато ) - той стискал стинки за 400-500 пипса 2-3 месеца. Ами, ако ти ги издъня средно дневна в пъти подобен резултат - тил ли е пич?
По принцип е пич - ама не давайте акъл на 'орицата какво да правят и как да го правят. Никой сериозен трейдър няма да ти отговори на тия въпроси.
Да не е Ванга да мята конкретика какво би станало утре?
П.П. Ами, ако стане 3-та световна какво правим? Или ако ЕС се саморазпадне лятото?
Кой може да го предвиди т'ва, че не мога се сетя - имаш си риск мениджмънт и си го управлявай сам, щот' никой не ти виси на комп-а да те гледа ко правиш точно па ти.
П.П.П. Сори, че се намесих в чужд разговор, но е несериозно. Завърти си въпросите - все едно, че 300 души те питат теб и ти трябва да им отговориш на всеки.Ще се затрудниш и до едно време ще го правиш - после ще отсвириш ( повярвай ми )
Успех!
Форекс плей гейм, колкото и да е странно българите го денсят доста добре ( в топ 5 на Света сме ) като нация. Т'ва ти е добрата новина - и гледай да ни посрамваш, че ще ти се "караме" - хихи
Сигурен съм, че те очакват неочаквани неща като приятни изненади и са само въпрос на време да ги постигнеш.Last edited by marandi; 14.01.2013, 15:39.
Коментар
Коментар