IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фундамента е леко крив, иначе технически е все още за нагоре (след пробива на 1.3310)

EZ ECON: Eurozone Industrial Production -0.3% M/M and -3.7% Y/Y in Nov vs +0.2% M/M and -3.1% Y/Y expected

Коментар

• TATO,

на 4 сахатя замаршируваха 3 те солдата бря.....: D

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
        ...нека уточним ако има смяна на посока/ щяхме да сме я видели.Пак да питам/някой чете ли изобщо/

:рамката е 1,3351 -1,3411/на влизане пропусна ниво и за това се върна /
        Добре кое е нивото което е пропуснало и до колко ще върне за до запълни?

Коментар

• Първоначално изпратено от SID Разгледай мнение
          Май някой ме изтри
          Що пък аз да съм акосверка.....?

Коментар

• Май някой ме изтри
            Звездите ми го говорят ???

Коментар

ок дано не ти преча/130 пипса за мен,за днес,досега
              Аз съм по твоите прогнози - за днес 217 пипса
              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• д

От анализа на Бенчмарк ...
                Данните от щатската комисия за регулиране на търговията с фючърси показаха в петък, че големите спекуланти и хедж фондове намаляват експозициите си срещу щатския долар. Стойността на нетните къси позиции се е свила на 6.96 млрд. долара през миналата седмица от 9.43 млрд. за седмица по-рано.

Коментар

• ок дано не ти преча/130 пипса за мен,за днес,досега

Коментар

...нека уточним ако има смяна на посока/ щяхме да сме я видели.Пак да питам/някой чете ли изобщо/

...и къде видя при мен цифри като 1,3351 и т.н.? Моите са около 1,63.
                    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Ама пич, ти да не искаш да играя твоята игра?
                      Следвай си твоята стратегия и не се меси да налагаш мнение, ако не можеш да кажеш нищо конкретно по дадено мнение.
                      Моето мнение е това, а твоето - друго. Не си ли схванал, че това е част от играта?

Коментар

• ...нека уточним ако има смяна на посока/ щяхме да сме я видели.Пак да питам/някой чете ли изобщо/

Last edited by n.o.r.c; 14.01.2013, 12:25.

Коментар

• Да напиша нещо умно и аз набързо за днес. За кабела ще е, защото по-лесен ми се вижда. Майтап, де – да не се върже някой. Но технически нещата така са ги описали много преди нас: като гледам в кристалната сфера, на дневна виждам един отслабващ тренд, в който 1,63 /за мен/ е ключово ниво, защото…
                          Август 2009 е имало едни около1,70
                          Май 2011 – 1,68
                          Април 2012 – 1,63 , а това достигнато ниво е тествано неуспешно - септември 2012 и декември 2012
                          Стигаме до януари 2013, когато е имало нов тест на 1,63 без да е установен продължителен пробив, т.е. – цената се е върнала под това ниво. Т.е.-за мен нивото 1,63 се е превърнало в сериозна съпротива при отслабващ импулс, разбира се – в сравнително не дългосрочен план.
                          Това беше едно на ръка, а другото търся по друг параграф – пак на дневна, когато е извършен неуспешният пробив, когато дневният бар си е един шип, който почти всички анализатори тълкуват като сигурна индикация за обръщане на тренд /тоя, за който говоря – сравнително не дългосрочният/. При такава конфигурация – шип - техниците казват, че все още имало бичи настроения, но връщането на цената показвало преориентиране на част от пазара.
                          Сега остава човек да намери и правилният вход, ама дали това ще е Бернанке, или преди него, ако отчитаме, че новините се отиграват от голяма част от пазарните участници още преди да са се случили, т.е. – постоянно се отиграват очаквания, а за самата новина остават 20-30 пипа.

Коментарът не е препоръка за откриване или за закриване на позиции. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                            eur usd

........ < 3358 >> ..........
                            ще затворим малкото гапче от нощес според мен, а каквото дойде по надолу добре дошло за скъсилите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                              eur usd

........ < 3358 >> ..........
                              Даам, ама върна от 13405 и сега ще видим на къде ще ходи

Коментар

• На мен това, което ми прави впечетление е, че последните няколко бара на 4-часова са с нисък обем.

Коментар

Working...
                                X