If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да за това ти говорех. Мислех че така ще е по лесно ама маи няма да е
неможах само да разбера дали само EUR/USD или и други инстроменти гледате и на какви времеви рамки
Да ама аз имам друго предвид. По надолу двама колеги неможеха да се разберат за какво става въпрос. А аз говоря да си начертаеш прогнозата с линии и да го качиш и да се обсъди с другите защото няма безгрешни а колкото повече мнения толкова по добре
да направим форексбук ... снимката е последствие на направеното важно е да го предвидиш ... след мача коментари колкото искаш ...
Да ама аз имам друго предвид. По надолу двама колеги неможеха да се разберат за какво става въпрос. А аз говоря да си начертаеш прогнозата с линии и да го качиш и да се обсъди с другите защото няма безгрешни а колкото повече мнения толкова по добре
Добър вечер на всички. Искам да попитам тук само EUR/USD ли обсъждаме и защо не добавяте към коментарите си снимка какво сте направили за да е по нагледно.
да направим форексбук ... снимката е последствие на направеното важно е да го предвидиш ... след мача коментари колкото искаш ...
Добър вечер на всички. Искам да попитам тук само EUR/USD ли обсъждаме и защо не добавяте към коментарите си снимка какво сте направили за да е по нагледно.
31.80е нашата спирка .....даже има и една измислена глава с рамене за31.80 и един флаг за 31.80 и таргета на пробив на 32.67 сас стоп 33.55 пак 31.80 и там сие мувинг 200 на часа а и тренда на подкрепа е там и гапа е натам......и остава да чакам ....ако не пия една студена вода...удря ми стопа и сам Дълаг.....Но едвали ...по правилата трябва дасам къс....така саме учили.....дае жив и здрав моят учител....всеки ден се сабуждам с мисалта за него и го споменавам.
Коментар