IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
    ТАТО ти пак ли се устреми към 1.36? Дай първо да тъчнем 1.3150 те тогаз да удряме дупе в тавана, а?
    тц не става душо по твоя вариант индексите не искат даже да си помислят за почивка
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Само да напомня, че днес брулим ябълките

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        това че среброто рипа а златото все още не ще е добър знак за предстоящо поскъпване на еврака
        Тато дека да сложим запетаята ... ,не ще да е добър или не , ще да е добър ???

Май гласуването е е в полза раздуване на дълга ...
        Last edited by hristo72; 23.01.2013, 20:50.

Коментар

това че среброто рипа а златото все още не ще е добър знак за предстоящо поскъпване на еврака
          Forex: EUR/USD keeps the red around 1.3300

Това за утре
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

ТАТО ти пак ли се устреми към 1.36? Дай първо да тъчнем 1.3150 те тогаз да удряме дупе в тавана, а?

Коментар

• това че среброто рипа а златото все още не ще е добър знак за предстоящо поскъпване на еврака
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12290

гледай тук има доста добри примери ...
                Да за това ти говорех. Мислех че така ще е по лесно ама маи няма да е
                неможах само да разбера дали само EUR/USD или и други инстроменти гледате и на какви времеви рамки
                Last edited by dimitar_X; 23.01.2013, 20:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar_X Разгледай мнение
                  Да ама аз имам друго предвид. По надолу двама колеги неможеха да се разберат за какво става въпрос. А аз говоря да си начертаеш прогнозата с линии и да го качиш и да се обсъди с другите защото няма безгрешни а колкото повече мнения толкова по добре
                  http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12290

гледай тук има доста добри примери ...

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                    Страхотна идея

С две стени - на плача и на триумфа
                    стената на плача ще е много голяма аз се записах днес на нея ...

Коментар

да направим форексбук ... снимката е последствие на направеното важно е да го предвидиш ... след мача коментари колкото искаш ...
                      Да ама аз имам друго предвид. По надолу двама колеги неможеха да се разберат за какво става въпрос. А аз говоря да си начертаеш прогнозата с линии и да го качиш и да се обсъди с другите защото няма безгрешни а колкото повече мнения толкова по добре

Коментар

да направим форексбук ...
                        Страхотна идея

С две стени - на плача и на триумфа
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• [QUOTE=kotara22;1059375921] и гапа е натам......и остава да чакам ....ако не пия една студена вода...

какъв е тоя гап дето го споменаваш само ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar_X Разгледай мнение
                            Добър вечер на всички. Искам да попитам тук само EUR/USD ли обсъждаме и защо не добавяте към коментарите си снимка какво сте направили за да е по нагледно.
                            да направим форексбук ... снимката е последствие на направеното важно е да го предвидиш ... след мача коментари колкото искаш ...

Коментар

• Добър вечер на всички. Искам да попитам тук само EUR/USD ли обсъждаме и защо не добавяте към коментарите си снимка какво сте направили за да е по нагледно.

Коментар

• 31.80е нашата спирка .....даже има и една измислена глава с рамене за31.80 и един флаг за 31.80 и таргета на пробив на 32.67 сас стоп 33.55 пак 31.80 и там сие мувинг 200 на часа а и тренда на подкрепа е там и гапа е натам......и остава да чакам ....ако не пия една студена вода...удря ми стопа и сам Дълаг.....Но едвали ...по правилата трябва дасам къс....така саме учили.....дае жив и здрав моят учител....всеки ден се сабуждам с мисалта за него и го споменавам.
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X