IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ССложих банския,мисля да поплувам в рейнжа
    дано вече избие в посока

Коментар

• аййдее припалваме ракетата и обратното броене започна
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Не виждам аз ракети. Ябълките са -10% Като им знам теглото в Насдак100. Мътна и кървава ще да е. Лека ви нощ. Надявам се утре Дакс да разпори 7600. Дори си махам таргета в 7616
        OOOOOOOO,mamune какви 7616,таргета е много по-надолу
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Не виждам аз ракети. Ябълките са -10% Като им знам теглото в Насдак100. Мътна и кървава ще да е. Лека ви нощ. Надявам се утре Дакс да разпори 7600. Дори си махам таргета в 7616
          Когато Ябълката пада, всичко е надолу. Някой ще трябва да отпише тези 40 - 50 млрд.USD

Допълних с къси S&P. Нивата са все още секси, имайки предвид отчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            1.33175 се оказва интересно ниво

Сега и снощи по това време е като дежавю

Утре ке палим ли ракетите

Коментар

• 1.33175 се оказва интересно ниво

Сега и снощи по това време е като дежавю

Утре ке палим ли ракетите
              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Само да напомня, че днес брулим ябълките
                Гнилииииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  тц не става душо по твоя вариант индексите не искат даже да си помислят за почивка
                  ООООООООООО, ще починат повярвай,толкова са прекупени ,че без корекция няма да мине
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• http://borsi.blog.bg/novini/2013/01/...zakcii.1045496
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Незнам типоне гледаш графики.....накакво основание чакаш 1.36 и нагоре.....да тест на дъното и от там отново 1.35 реиндж в диапазон 1.2040 .....1.35 може до запълване на баровете на късият тренд ,съм съгласен....но даже сам и по склонен давидим отношения eur/usd 1:1.....колкото и странно датисе струва.....товае момента на изравняването
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Номура са си променили таргетите за евро/долар-1.30;1.28 етк
                        тъй че пазете си късите
                        Въпреки,че за мен движението на дневна все още не е завършено

Коментар

• Да тато индексите нагоре....но индикаторът на индексите банките надоло.....щоли?.....Даже я пусни една линия на индексите на месечна от 2002 от ниво 768 до дъното 666 и после прехвърли същата линия на връх 1576 и отива Точно на 1497.....А и когато се има впредвид психологическото ниво 1500 .....Очаквам корекция .....която щесе отрази и на Евро долар в късата посоко
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• да да ябълките да не вземат да ни изненадат с златно покритие че тогава ... който е взел щайгата на шорт ....

Коментар

Само да напомня, че днес брулим ябълките
                              Отхапани или цели ще останат
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Що бре Тато? Ке фърчиме ли? Мисла да го резна по некое време,ма тия доджита
                                Last edited by Доби; 23.01.2013, 20:52.

Коментар

Working...
                                X