If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не виждам аз ракети. Ябълките са -10% Като им знам теглото в Насдак100. Мътна и кървава ще да е. Лека ви нощ. Надявам се утре Дакс да разпори 7600. Дори си махам таргета в 7616
OOOOOOOO,mamune какви 7616,таргета е много по-надолу
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Не виждам аз ракети. Ябълките са -10% Като им знам теглото в Насдак100. Мътна и кървава ще да е. Лека ви нощ. Надявам се утре Дакс да разпори 7600. Дори си махам таргета в 7616
Когато Ябълката пада, всичко е надолу. Някой ще трябва да отпише тези 40 - 50 млрд.USD
Допълних с къси S&P. Нивата са все още секси, имайки предвид отчета.
Незнам типоне гледаш графики.....накакво основание чакаш 1.36 и нагоре.....да тест на дъното и от там отново 1.35 реиндж в диапазон 1.2040 .....1.35 може до запълване на баровете на късият тренд ,съм съгласен....но даже сам и по склонен давидим отношения eur/usd 1:1.....колкото и странно датисе струва.....товае момента на изравняването
Да тато индексите нагоре....но индикаторът на индексите банките надоло.....щоли?.....Даже я пусни една линия на индексите на месечна от 2002 от ниво 768 до дъното 666 и после прехвърли същата линия на връх 1576 и отива Точно на 1497.....А и когато се има впредвид психологическото ниво 1500 .....Очаквам корекция .....която щесе отрази и на Евро долар в късата посоко
Коментар