IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    незнам даже за какво xортуваш ама ТАТО току що сложи байордер за 1/2 лот от 3292 - стоп 2992 - таргет 4074
    Berlusconi.....мое ли умъти водата...ко каеш...

Коментар

• Ех Тато......първа корекциа илие тренд обръща или е едни 2 фигори
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Да се ева у дългия обхват,след като бех Видел нещо на Месечна у Кабела,а не го написах.Наивник беше попитал,ако некой гледа Кабела,да каже два лафа.Това 1.5390 важи като стоп,но е лековато отиграване.После написах,че Паунда пее нещо лебедово у Кабела,ама....нищо друго.161.8 на 1.6744-1.5780/април-юли 2011/ е около 1.5170.Гапа не проби 23.6 /около 1.5020/ на юли 08-януари 09.Очаквам 1.57++,около 38.2 на 1.6744-1.5070,за тест отдолу на дългогодишната консолидация.За стоп на дълга позиция-некой от по-знаещите./не съм смятал/

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
          TATO,

...xортувай нящо за чадата на Гарибалди,кви ша ги измътят бря......
          незнам даже за какво xортуваш ама ТАТО току що сложи байордер за 1/2 лот от 3292 - стоп 2992 - таргет 4074
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• 33.60

Коментар

• Бе това не е ли ШЕБЕК???
              http://www.youtube.com/watch?v=rMexnuA2sDI
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• TATO,

...xортувай нящо за чадата на Гарибалди,кви ша ги измътят бря......

Коментар

• Onyfri ...ама грам понятие нямаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Имам известни притеснения за паяка Никакъв не пише
                    тук съм чадо, ако ходиш на протеста на орлов мост, кажи заради мен и, че стачкуваме против Мудис, мъдис, морган, орган и всякви такива агенции дето ограбват безпощадно бедният и неинформиран спекулантин

3 фигури съм назад в момента, 1,5543ми е цената

Коментар

• ПП, имам притеснения и за себе си още късо в 7750 и естествено го чакам в 7777 Ного късу стана Ае, оставям ви, като един съвестен работодател отивам да си блъскам главата в една общинска администрация

Коментар

• Имам известни притеснения за паяка Никакъв не пише

Коментар

• Прав си има разлика при затварянето в петък и моята цена е 1.5245.Изчистих късите на печалба,защото имах други къси активирани много по нагоре,но има голяма разлика в крайния резултат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Бунт!!!! Всеки ден ще е така до победата!!!! Къде е правителството, не вижда ли къде отиде Дакс???
                            Всички работодатели на съд!!! Аз ще донеса въжето
                            Мамун,носи червени дрехи,за да те познаем.
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• От мен късо евро 1,3243,стоп 1,3270
                              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
                                Брокерът би бил прав, ако чакащата поръчка е била поставена в зоната на ценовата дупка, т.е. между 1,5158 и 1,5119. При такъв случай е нормално поръчката да се изпълни на първата, най-близка цена. В дадения случай обаче, чакащата поръчка е на 1,5214, далеч от ценовата дупка, следователно не би следвало да се изпълнява
                                Според информация на много уважаван от мен колега, цената на затваряне на GBP-USD в петък е 1,5245. Ако това е действително така, брокерът е прав. При мен на Alpari цената на затваряне е 1,5101, което бше причина за коментара от моя страна

Коментар

Working...
                                X