Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да се ева у дългия обхват,след като бех Видел нещо на Месечна у Кабела,а не го написах.Наивник беше попитал,ако некой гледа Кабела,да каже два лафа.Това 1.5390 важи като стоп,но е лековато отиграване.После написах,че Паунда пее нещо лебедово у Кабела,ама....нищо друго.161.8 на 1.6744-1.5780/април-юли 2011/ е около 1.5170.Гапа не проби 23.6 /около 1.5020/ на юли 08-януари 09.Очаквам 1.57++,около 38.2 на 1.6744-1.5070,за тест отдолу на дългогодишната консолидация.За стоп на дълга позиция-некой от по-знаещите./не съм смятал/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO,
...xортувай нящо за чадата на Гарибалди,кви ша ги измътят бря......ама ТАТО току що сложи байордер за 1/2 лот от 3292 - стоп 2992 - таргет 4074
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИмам известни притеснения за паякаНикакъв не пише
3 фигури съм назад в момента, 1,5543ми е цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБунт!!!! Всеки ден ще е така до победата!!!!Къде е правителството, не вижда ли къде отиде Дакс???
Мамун,носи червени дрехи,за да те познаем.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнениеБрокерът би бил прав, ако чакащата поръчка е била поставена в зоната на ценовата дупка, т.е. между 1,5158 и 1,5119. При такъв случай е нормално поръчката да се изпълни на първата, най-близка цена. В дадения случай обаче, чакащата поръчка е на 1,5214, далеч от ценовата дупка, следователно не би следвало да се изпълнява
Коментар
Коментар