IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    .....Имам пет ЛУКАНИ провесини....
    Догодина и толкоз няма да имаш с тоз Куантатив изинг и тез бандове от инфлация и безработица ше требе да сме доволни и на "Народен пастет" дето мирише на изгоряла изолация ....
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Standard and Poor's boosted Greece's credit rating by several notches Tuesday, citing the broad commitment to keep Greece in the eurozone. http://rss.cnn.com/~r/rss/money_late...G7A/index.html

source: CNN Business

18.дек. 21:10:10

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ееее Реде, фърли по една наденица бря
        Нямам таквиз матриали ШЕБЕК.
        Имам пет ЛУКАНИ провесини, ма
        те и те сурови са за едене !!!
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

А кючеците кога???
          когато сме вече на градус , на връщане към къщи от таблата
          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

А кючеците кога???
            Ееее Реде, фърли по една наденица бря

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              V petak igraem tabla, sybota bridj /sori za latinicata /
              А кючеците кога???
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                Ще стане май играч и от мене.
                V petak igraem tabla, sybota bridj /sori za latinicata /
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• мхм, абсолютно точно

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Голдманите почти винаги в края на годината си "нивелират" доходността по отделните системи ...Ако си спомняш върхът е евро/долар 3680 го крепиха плътно до Нова година (2005-6 по памет, ако не бъркам....) и веднага на 2.01. почна мащабна корекция за надолу от порядъка на 700 безответни пипса в рамките на първата седмица ....

Декември 2004 H: 1.3663.и после-само м.януари 2005г. H:1.3578 L: 1.2923 и така стигаме до 1 ноември 2005г. - L: 1.1640
                  Успех
                  Разбира се това не е препоръка за търговия Само допълних колегата SPART
                  Last edited by kp; 18.12.2012, 21:25.

Коментар

• От Barclays препоръчват продажба на йени при всяка възможност
                    17-12-2012 13:18:38
                    Анализатори на Barclays препоръчват продажба на йени във всеки един удобен момент. Според тях, сигналите за продължаваща слабост на йената ще се материализират и през 2013 г. Въпреки че настроенията за низходящо движение на йената са популярни, то от банката очакват да има известни препятствия при този спад. Отбелязва се, че кросовете на йената предлагат по-голям потенциал в краткосрочен план, като съпротиви пред EUR/JPY са 111.60 и 112.15.

Вчера четох някъде тая новина и погледнах йената как громеше долара , затова си казах , че на тия няма да им гледам прогнозите , но днес малко се замислих , защото оттогава доларът е спечелил над 60 пипса.
                    Само споделям впечатления. Ще стане май играч и от мене.

Коментар

• Тук е момента за дълго злато . Опряхме на кака 200 на дневна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                        ....Пък при тънък пазар какво ли не се случва!
                        А какво ли се става, когато някой много голям реши ни в клин ни в ръкав, че се е напечелил и прибере парсата? .....
                        Голдманите почти винаги в края на годината си "нивелират" доходността по отделните системи ...Ако си спомняш върхът е евро/долар 3680 го крепиха плътно до Нова година (2005-6 по памет, ако не бъркам....) и веднага на 2.01. почна мащабна корекция за надолу от порядъка на 700 безответни пипса в рамките на първата седмица ....
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                          Не разбирам намигването и въпросът в началото , а и не ме интересуват , защото нямам интерес към отношения с мъже.
                          Аз сега навлизам във форекс-търговията се още съм на демо и се уча. Мога да се похваля с големи успехи в демото и ще потърся брокер ,но ако светът не свърши до тогава. Тъй като четох за лимитираните Order cancels other и за Stop Loss order, именно затова и въпросът ми беше към старите кучета , защото четох, четох и никъде не видях във форекс-жаргона тълкуване на твоите думи и не можах да си обясня какво точно означава една валута да поддаде малко над някакво ниво и дали трябва да се слагат стопове , или да се затваря на загуба , ако поддаде 100-200 пипса , защото виждам по графиките на демото, че за 15-20 минути са се правили и такива големи ралита , или ако поддаде повече , това е добре в рамките на деня,за което става въпрос?
                          Това ми беше конкретното питане , именно защото съм в началото и много неща сега ги уча.
                          Благодаря предварително.
                          Да, виж пичовете - и без това съжалявам, че се обадих. Затова и не пиша в тази тема.

Успех!

Коментар

• поздрав от ТАТО
                            http://www.vbox7.com/play:2315bf4db2
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Сега вече съвсем се обърках. Дали вече тръгва да връща в рамките на деня или , когато тръгне да връща ще е по-късно. Затова ще следвам тренда , както пише в книгите и ще вляза с дълги. Нищо че съм на демо , искам да съм все едно като на риъла. Или пък това е рисковано? Трябва ли да върне задължително от тия нива, или коригира, преди да скочи още след малко? Ще си следвам тренда , реших , защото виждам че и старите кучета мълчат пред неизвестността.
                              Успех на всички , ако позная ще го разкатая това демо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                                А какво ли се става, когато някой много голям реши ни в клин ни в ръкав, че се е напечелил и прибере парсата? И на всичкото отгоре вземе, че обърне платната...
                                Според мен, на този въпрос ще получим отговор още в началото на 2013. От лятото, (точно като закрепиха за стотен път някак гърците), когато пазара потъна заради испанците, досега нищо не се е подобрило в икономически план. Възходящия пазар в момента се крепи на обещанията на Супер Марио, гръмките слова на Бернанке през няколко седмици как ще убие безработицата, отлагането на проблема с Гърция, хубавите новини, които идваха от САЩ (ПРЕДИЗБОРНО) и сега коледно рали. А след това какво ще стане? Да не говорим, че от спасителните пакети, които ЕС раздаваше видим резултат има само в Ирландия.

Коментар

Working...
                                X