IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от metronom Разгледай мнение
    Казаха ми че ако ордерът е бил купува,щели да спазят цената.Явно защото ще си на загуба.
    Имам странното усещане ,че си продал дъното
    Новината е изконсумирана и .... аз пуснах една дълга,със стоп малко под дъното. Таргет - 1,538
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
      Предлагам,на Орлов мост в 12 ч да се съберем и да стачкуваме срещу бъкетите
      Бунт!!!! Всеки ден ще е така до победата!!!! Къде е правителството, не вижда ли къде отиде Дакс???

Коментар

Казаха ми че ако ордерът е бил купува,щели да спазят цената.Явно защото ще си на загуба.
        Аз какво ти казах няколко поста по надоле
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Подкрепям те горещо

Коментар

След подобен отговор мисля,че директно трябва да си потърсиш друг брокер
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• ре

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                Ако беше на ордер купува, нямаше да му изпълнят нищо. Бъкетите тука винаги правят да ти е в Гъзъ. То за това са бъкети. Най добре уикенда да е затворено всичко.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
                  Брокерът би бил прав, ако чакащата поръчка е била поставена в зоната на ценовата дупка, т.е. между 1,5158 и 1,5119. При такъв случай е нормално поръчката да се изпълни на първата, най-близка цена. В дадения случай обаче, чакащата поръчка е на 1,5214, далеч от ценовата дупка, следователно не би следвало да се изпълнява
                  То верно, че е прецакан. Сега пуснах на минутна и видях как са му го ......
                  На мен ми се е случвало пак през уикенда при $/ йена мисля че беше. Имаше шип от около 100 пипа и трябваше да ми задейства ордер купува и съответно да направя доста добра печалба . След разговор с тях ,ми казаха че цената се е разпънала ,но само спреда - продават и купуват със 100 пипа разлика
                  Значи ако беше в моя вреда ,щяха да ми активират ордера и да ме одерат,но щом е .в моя полза,просто не са ми изпълнили поръчката .
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Ако беше на ордер купува, нямаше да му изпълнят нищо. Бъкетите тука винаги правят да ти е в Гъзъ. То за това са бъкети. Най добре уикенда да е затворено всичко.
                    Според мен,най-добре е да изиска писмен отговор от тях.Така в бъдеще,ако гапа е в негова полза и не му изпълнят нищо,ще има основание да си търси правата.
                    Иначе си прав - така са го измислили,че да сме откъм е...ната страна
                    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Тук във форума,не веднъж е разисквана точно твоята ситуация. Няма за какво да си ядосан,правилно са ти отговорили от Булброкърс.Ако беше поставил ордер - купува,щеше да си доволен сега и нямаше да търсиш комисии . Успех и следващият път си оглеждай поръчките , които оставяш през почивните дни,защото точно тогава излизат "изненадващите " новини.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Здравейте колеги.От няколко години се занимавам с Форекс и често следя форума ви.Днес една случка ме накара да се посъветвам с вас.Тази сутрин GBP/USD отвори с голям гап около 150 пипа на цена 1.5077.Имах чакащи къси поръчки на 1.5214 но те бяха активирани на 1.5077.Първата цена след гапа.Обяснението на Булброкърс беше,че се дава най близката цена при отваряне.Моля за вашия коментар,преди да съм взел някакво решение.
                        Брокерът би бил прав, ако чакащата поръчка е била поставена в зоната на ценовата дупка, т.е. между 1,5158 и 1,5119. При такъв случай е нормално поръчката да се изпълни на първата, най-близка цена. В дадения случай обаче, чакащата поръчка е на 1,5214, далеч от ценовата дупка, следователно не би следвало да се изпълнява

Коментар

Здравейте колеги.От няколко години се занимавам с Форекс и често следя форума ви.Днес една случка ме накара да се посъветвам с вас.Тази сутрин GBP/USD отвори с голям гап около 150 пипа на цена 1.5077.Имах чакащи къси поръчки на 1.5214 но те бяха активирани на 1.5077.Първата цена след гапа.Обяснението на Булброкърс беше,че се дава най близката цена при отваряне.Моля за вашия коментар,преди да съм взел някакво решение.
                          Тук във форума,не веднъж е разисквана точно твоята ситуация. Няма за какво да си ядосан,правилно са ти отговорили от Булброкърс.Ако беше поставил ордер - купува,щеше да си доволен сега и нямаше да търсиш комисии . Успех и следващият път си оглеждай поръчките , които оставяш през почивните дни,защото точно тогава излизат "изненадващите " новини.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

При Гап винаги го поемаш анално, не се бой. За това в петък е добре да се затвори всичко

Коментар

• Ойрото е за бай при спад, Даксето за сел според мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                                За съжаление така става с гаповете.Не мисля,че който и да било друг брокер би ти изпълнил поръчката на твоята цена.
                                Съгласен!
                                По-кофтият вариант е, когато в GAP-а имаш стоп и отидеш на MC. Но това е част от "играта". Виж си в точките по договора, би трябвало това да е регламентирано.

Успешна седмица, шматки!
                                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X