IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от metronom Разгледай мнение
    Благодаря за отговора.Искам да знам как трябва да бъде по правило.Има ли такова и какво биха казали в Комисията по надзора.Много съм им ядосан.Търся си нов брокер.
    За съжаление така става с гаповете.Не мисля,че който и да било друг брокер би ти изпълнил поръчката на твоята цена.
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• ре

Благодаря за отговора.Искам да знам как трябва да бъде по правило.Има ли такова и какво биха казали в Комисията по надзора.Много съм им ядосан.Търся си нов брокер.

Коментар

• Първоначално изпратено от metronom Разгледай мнение
        Здравейте колеги.От няколко години се занимавам с Форекс и често следя форума ви.Днес една случка ме накара да се посъветвам с вас.Тази сутрин GBP/USD отвори с голям гап около 150 пипа на цена 1.5077.Имах чакащи къси поръчки на 1.5214 но те бяха активирани на 1.5077.Първата цена след гапа.Обяснението на Булброкърс беше,че се дава най близката цена при отваряне.Моля за вашия коментар,преди да съм взел някакво решение.
        Здрасти, много брокери го използвзват този подход, даже май всички, няма как да го изпълнят на цена която не е съществувала, в същото време обаче ако си имал цел /таргет/ ще ти я изпълнят на по неизгодната за теб цена, всъщност ако намериш брокер който не ги дроби тези селски номера сподели да знаем кой е

Коментар

• коментар

Здравейте колеги.От няколко години се занимавам с Форекс и често следя форума ви.Днес една случка ме накара да се посъветвам с вас.Тази сутрин GBP/USD отвори с голям гап около 150 пипа на цена 1.5077.Имах чакащи къси поръчки на 1.5214 но те бяха активирани на 1.5077.Първата цена след гапа.Обяснението на Булброкърс беше,че се дава най близката цена при отваряне.Моля за вашия коментар,преди да съм взел някакво решение.

Коментар

• Добро утро!
            Дупка до дупка тая сутрин по графиките....да видим дали и кои ще се запълнят.

Успешен ден на всички.
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Хихи - 'ноу си добрoнамерен/готин, ама не го знаеш още.

П.П. Тая седмица ще е скука в рейндж 50 пипс-а по водещите валути.
              Thanks
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Добро уртро!

Успехи!
                Хихи - 'ноу си добрoнамерен/готин, ама не го знаеш още.

П.П. Тая седмица ще е скука в рейндж 50 пипс-а по водещите валути.
                Last edited by marandi; 25.02.2013, 06:06.

Коментар

• Добро уртро!

Успехи!
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
                      Някой може ли да даде една прогноза евро/долар за тази седмица
                      Между 1.32 и 1.33. Все пак вторият транш по LTRO ще има лек ефект. Баланса на ФЕБ продължава да набъбва, докато на ЕЦБ се свива.

Коментар

• Така като гледам нещата, утре ще се събудим на 1.499 при паунда

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          Абе ти даваш толкова "сигурни" прогнози за паунда, пък питаш за еврото
                          Залагай яко на сигурното и ще станеш милионер тая седмица
                          Айде ще си говорим на края на седмицата

Не че съм "сигурен" че така ще стане, ама да видим

Коментар

• Гледам, че и аз съм отворил сергията...

паунд/$ 1.5075 в момента...

ама долар/Y м е изумипросто - 94.70!!! Що така бе момци??

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
                              Някой може ли да даде една прогноза евро/долар за тази седмица
                              Абе ти даваш толкова "сигурни" прогнози за паунда, пък питаш за еврото
                              Залагай яко на сигурното и ще станеш милионер тая седмица
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Някой може ли да даде една прогноза евро/долар за тази седмица

Коментар

Working...
                                X