Първоначално изпратено от metronom
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от metronom Разгледай мнениеЗдравейте колеги.От няколко години се занимавам с Форекс и често следя форума ви.Днес една случка ме накара да се посъветвам с вас.Тази сутрин GBP/USD отвори с голям гап около 150 пипа на цена 1.5077.Имах чакащи къси поръчки на 1.5214 но те бяха активирани на 1.5077.Първата цена след гапа.Обяснението на Булброкърс беше,че се дава най близката цена при отваряне.Моля за вашия коментар,преди да съм взел някакво решение.
Коментар
-
коментар
Здравейте колеги.От няколко години се занимавам с Форекс и често следя форума ви.Днес една случка ме накара да се посъветвам с вас.Тази сутрин GBP/USD отвори с голям гап около 150 пипа на цена 1.5077.Имах чакащи къси поръчки на 1.5214 но те бяха активирани на 1.5077.Първата цена след гапа.Обяснението на Булброкърс беше,че се дава най близката цена при отваряне.Моля за вашия коментар,преди да съм взел някакво решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХихи - 'ноу си добрoнамерен/готин, ама не го знаеш още.
П.П. Тая седмица ще е скука в рейндж 50 пипс-а по водещите валути.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро уртро!
Успехи!
П.П. Тая седмица ще е скука в рейндж 50 пипс-а по водещите валути.Last edited by marandi; 25.02.2013, 06:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеНякой може ли да даде една прогноза евро/долар за тази седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеАбе ти даваш толкова "сигурни" прогнози за паунда, пък питаш за еврото
Залагай яко на сигурното и ще станеш милионер тая седмица
Не че съм "сигурен" че така ще стане, ама да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеНякой може ли да даде една прогноза евро/долар за тази седмица
Залагай яко на сигурното и ще станеш милионер тая седмицаНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар