IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прав си и аз чакам, ама ще видим
    между другото това евро много литна, в петък отворих едно късо от 3176 и сега като гледам какво става направо треперя

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
      Не мога да коментирам дали му е множко, обаче с това понижение на рейтинга на Великобритания, на този етап виждам падане до 1.4, от там нататък не мога да прогнозирам, само съжалявам че не успя да вляза още в петък в двойката паунд/долар, ама както и да е
      Чакаме да отвори при нас и налитаме

Коментар

• Не мога да коментирам дали му е множко, обаче с това понижение на рейтинга на Великобритания, на този етап виждам падане до 1.4, от там нататък не мога да прогнозирам, само съжалявам че не успя да вляза още в петък в двойката паунд/долар, ама както и да е

Коментар

Аз вече го предвидих 1.4
          Не му ли е множко?

Коментар

• Аз вече го предвидих 1.4

Коментар

• До къде мислите ще стигне паунда тази седмица? Ще видим ли нива 1.45?

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                nedei da lujesh, maimunka mrusna
                3230 e ewraka w momenta
                Ама преди два часа не беше 3230

Коментар

Ето го и гапа, отваряме с 30 пипа надолу при евро/долар
                  Паунд/долар 40 пипа надолу
                  nedei da lujesh, maimunka mrusna
                  3230 e ewraka w momenta
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Значи лично за мен, Бенча имат най-добрите графики - не знам защото за първи път когато почнах да се интересувам от Форекс, Бенча беше първия ми досег с валутната ми търговия или пък просто не мога да открия брокер с по-добра графика - не знам.
                    Но по принцип съм свикнал да гледам Бенча като графики, на демо отварят в неделя в 20 часа българско време.
                    Реалната търговия извършвам чрез друг брокер, но си сверявам часовника с графиките на Бенча.
                    Netdania -там графиките им са на ниво също.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlg Разгледай мнение
                      би ли споделил, къде следиш ?
                      http://www.quote.com/us/forex/Default.aspx
                      Pip master

Коментар

• петъчната отиграна пеперуда

и отварянето днес

Коментар

• Значи лично за мен, Бенча имат най-добрите графики - не знам защото за първи път когато почнах да се интересувам от Форекс, Бенча беше първия ми досег с валутната ми търговия или пък просто не мога да открия брокер с по-добра графика - не знам.
                          Но по принцип съм свикнал да гледам Бенча като графики, на демо отварят в неделя в 20 часа българско време.
                          Реалната търговия извършвам чрез друг брокер, но си сверявам часовника с графиките на Бенча.

Коментар

Ето го и гапа, отваряме с 30 пипа надолу при евро/долар
                            би ли споделил, къде следиш ?

Коментар

• Ето го и гапа, отваряме с 30 пипа надолу при евро/долар

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Екстра си е Бенча - мацките са готини,пичовете услужливи,а и кинти бол!

Проблемите с едната платформа са от Саксо (вероятно и Еланата също обират подобни негативи, шото и те я поддържат в Бг...или поне я поддържаха преди време.....сега не знам ....) .А МТ4 си е техен и се държи много добре,макар за форекс да ми е малко кофти понеже лоста там е фиксиран , както и за останалите им инструменти.
                                +1
                                МТ4 им няма грешка,но не е за жиуотни с банане .
                                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X