IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
    Мир братко. Сметката ми няма да нарасне с безмислени спорове.
    Важното е,че те ядосах рано сутринта.
    Определено успя

Затова и не пиша, само ви чета, щот' кат' се обадя и после трябва се обяснявам винаги какво точно съм бил казал и т.н. - просто нямам такова време, браточка - да се обяснявам на всеки и нищо лично. Езикът преди да се ползва е добре първо да умеем да четем и слушаме и като разберем, чак тогава да се обаждаме

Лично аз до 20 години имах огромен проблем, защото не слушах кой, какво и защо ми го казва, а бързах да се обадя първосигнално. При четенето и писането после е същото.

П.П. Възможно е да сбъркам, но едва ли ще е с много - 50 пипа не съм уточнявал +/- спрямо предходната седмица, щот' не обичам такива тъпи сезони на избори, изказвания и прочие от видни баМкери и от цульо и пульо най-общо казано и пазарите висят кат' Онуфри-та да чуят поредния идиот к'во бил казал, че и търгуват след т'ва. Затова се обадих, че не се търгува със "новини" - всяка читава платформа си ги има и ги дава на потребителят си в реално време къде какво е станало.

Не е нужно някой да ги поства и тук, но аз "новини" не чета, щот' е хамалогия.

Успех!

Ъъ .. и пази резултата от новия месец от погледа на жената, че мацките са опасни. Ще се почне веднага - от нови пердета до екскурзии, докато свършат за няма и месец ( смигам ). Опасни са.
    Last edited by marandi; 28.02.2013, 07:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Както виждаш съвсем добронамерено се държа към тИбя, понеже имаш топки и си пусна резултата публично.

Но не си и ти човекът, който да ми казва к'во знам и к'во не знам. Ако държиш ще спретнем един бас за сеир на публиката и ми покажи колко ще извадиш за 1 месец, че се менкаш кат' шугав и вече стана месец, ама с нов акаунт почваме - да няма стари позиции, че ще влияят на резултата и как ще го сравняваме при близък резултат по акаунт баланс + инвестирано количество при падеж или по екуити..

П.П. За 1 месец ще ти издъня от дубъл до 8 пъти акаунта си и около 4 пъти екуитито. Ако искаш ще се пробваме, че ме ядосваш вече, понеже от дневна мина на месечна и още колко глупости ще ми напишеш като ти казвам чети какво съм писал и не ми криви постовете. Не обичам да ми се манипулират постовете, а сякаш почваш да го правиш.

Кат' съм ти забавен ще ти викна една бутилка да се посмееш и толкоз. Не не манипулирай - затова и не пиша, а само чета от време на време.

ТАЯ седмица, щом ми започва изречението - значи тая седмица, ся ново 20-сет от дни на месеци минахме - ти 4-ти клас имаш ли да умееш да вникнеш в елементарен текст?

Кажи ми по кои валути да ти извадя седмичните барове закриване предна и закриване тая седмица спрямо долар ( паунд, евро и йена стигат ли ? ), щот' в момента говорим глупости - седмицата не е изтекла, а ти вече ръсиш определения и ръсиш присъди кой се излага и кой не като седмицата не е изтекла?!

Определено някой друг доста се изложи! Ако съм сбъркал - ще се извиня, да мине седмицата.
      Мир братко. Сметката ми няма да нарасне с безмислени спорове.
      Важното е,че те ядосах рано сутринта.
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

Маранди, излагаш се яко.
        Може и да не се хабиш, защото наистина не ти е работа. Кой какво чака и какво знае е без значение за теб. По- скоро искам да ти кажа,че всяка една прогноза е смешна сама по себе си. Прогнозите са за лаладжиите демо разбирачи. Миналият месец пуснах стеймънт на месечната си доходност, този пак ще го направя. А ти продължавай да се упражняваш в седмични синоптични прогнози.
        Пп- докато отговоря и си си променил поста
        Както виждаш съвсем добронамерено се държа към тИбя, понеже имаш топки и си пусна резултата публично.

Но не си и ти човекът, който да ми казва к'во знам и к'во не знам. Ако държиш ще спретнем един бас за сеир на публиката и ми покажи колко ще извадиш за 1 месец, че се менкаш кат' шугав и вече стана месец, ама с нов акаунт почваме - да няма стари позиции, че ще влияят на резултата и как ще го сравняваме при близък резултат по акаунт баланс + инвестирано количество при падеж или по екуити..

П.П. За 1 месец ще ти издъня от дубъл до 8 пъти акаунта си и около 4 пъти екуитито. Ако искаш ще се пробваме, че ме ядосваш вече, понеже от дневна мина на месечна и още колко глупости ще ми напишеш като ти казвам чети какво съм писал и не ми криви постовете. Не обичам да ми се манипулират постовете, а сякаш почваш да го правиш.

Кат' съм ти забавен ще ти викна една бутилка да се посмееш и толкоз. Не не манипулирай - затова и не пиша, а само чета от време на време.

ТАЯ седмица, щом ми започва изречението - значи тая седмица, ся ново 20-сет от дни на месеци минахме - ти 4-ти клас имаш ли да умееш да вникнеш в елементарен текст?

Кажи ми по кои валути да ти извадя седмичните барове закриване предна и закриване тая седмица спрямо долар ( паунд, евро и йена стигат ли ? ), щот' в момента говорим глупости - седмицата не е изтекла, а ти вече ръсиш определения и ръсиш присъди кой се излага и кой не като седмицата не е изтекла?!

Определено някой друг доста се изложи! Ако съм сбъркал - ще се извиня, да мине седмицата.
        Last edited by marandi; 28.02.2013, 06:58.

Коментар

Прочети ми следващия пост, но няма значение - затова и казах на Дон Карлос да не се хаби.

Ся ще си обясняваме що е водеща валута, а що па значи спрямо нея и т.н.

П.П. Няма значение от фигирите - да, освен ако не си от модела на Онуфри, дет' отворял нещо стоп 25% и профит 50% ли беше и чака кат' теле на железница да го заколят.

Ъъ .. и дет' елекронни и книжни пари за него били едно също кат' аграгети, парична база и парична маса. Демек 1:1 били и затова не пиша, че то само глупости.

Успех!
          Маранди, излагаш се яко.
          Може и да не се хабиш, защото наистина не ти е работа. Кой какво чака и какво знае е без значение за теб. По- скоро искам да ти кажа,че всяка една прогноза е смешна сама по себе си. Прогнозите са за лаладжиите демо разбирачи. Миналият месец пуснах стеймънт на месечната си доходност, този пак ще го направя. А ти продължавай да се упражняваш в седмични синоптични прогнози.
          Пп- докато отговоря и си си променил поста
          Last edited by skorpio; 28.02.2013, 06:41.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

без коментар
            Не видях да си споменал че ще обира стопове на балъците,но може би не съм доогледал
            Пп- ти искаш да кажеш,че е без значение дали ще направи 10 фигури нагоре -надолу, а къде ще отвори и затвори седмичния бар?
            Прочети ми следващия пост, но няма значение - затова и казах на Дон Карлос да не се хаби, че па и да се обяснява на когото и било.

Ся ще си обясняваме що е водеща валута, а що па значи спрямо нея и т.н. предполагам и думата седмично, щот' за момента 5 човека ми говорите за дневно движение от понеделник?

П.П. Няма значение от фигурите - да, освен ако не си от модела на Онуфри, дет' отворял нещо стоп 25% и профит 50% ли беше и чака кат' теле на железница да го заколят. И кат' вземе да уцели някой път ще ореве форума да се хвали, а кат' го изгърбят мълчи кат' комунист на разпит. И се води топ-баМкер в БГ? Пази Боже само мога да каже от подобна баМкерска подготовка.

Ъъ .. и дет' елекронни и книжни пари според него били едно също кат' аграгети, парична база и парична маса - еле па и в частност в БГ, дет' е във валутен борд, ама "мек". Демек 1:1 били за него винаги нещата и затова не пиша, че то само глупости.

И прощавай, ама не ми се обяснява - нямам търпението на Дон-а -той е 'убав чиляк

П.П. Няма да си търся следващия пост с обирането на стоповете на балъците, намери си го сам - 2 странички назад няма да се счупиш да върнеш назад и да видиш хронологията на моите 3-4 пиклива поста с моя ник, където все някой ме юрка да му се обяснявам. Затова не ви пиша и в темата - иначе ме кефите много всичките

Успех!
            Last edited by marandi; 28.02.2013, 06:34.

Коментар

Хихи - 'ноу си добрoнамерен/готин, ама не го знаеш още.

П.П. Тая седмица ще е скука в рейндж 50 пипс-а по водещите валути.
              без коментар
              Не видях да си споменал че ще обира стопове на балъците,но може би не съм доогледал
              Пп- ти искаш да кажеш,че е без значение дали ще направи 10 фигури нагоре -надолу, а къде ще отвори и затвори седмичния бар?
              Last edited by skorpio; 28.02.2013, 06:16.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

Почти позна. Грешката ти е само 250 пипа
                Хайде гледай пак, ако нямаш годишни седмични барове ( графично ) ще ти пратя да си ги гледаш на колко затвори предната седмица и тази на колко е в момента. Само йената има още 100 пипа да навакса. Другото е вече в прогнозата, но има още 2 дни. Ще говорим пак

Поздрави и успех!

П.П. Не ме четете внимателно - казах ви ще оберат стоп-вете на балъците тая седмица - дано не си бил от тях, па ти се радвай, ако щеш и на 3000 движение пипа, накрая се гледа и да не си от изгърмелите. Изречение то ми е започваше тази седмица .... - дано правиш разлика от дневна и седмична търговия поне, че голямо остроумничене метна
                Last edited by marandi; 28.02.2013, 05:41.

Коментар

Как е? Позна ли Русото за скуката при валутите тая седмица засега?
                  Почти позна. Грешката ти е само 250 пипа
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
                    Е така се работи с перспектива! Бравос!
                    Наивник, Наивник ама....Хитър
                    Хитър хитър колко да е хитър???
                    МАМУН е !!!
                    От време на време става на ШЕБЕК !!!
                    С тоя къс ДАКС пак натам е тръгнал !!!
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      След 300 до 600 пипа в понеделник
                      Късо 7700 да го еВа
                      Оберазува ми нерви тва дакси вече!
                      Маму-събаряй го вече!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Как е? Позна ли Русото за скуката при валутите тая седмица засега? Дано па нещо забавно се случи утре и в петък

На мен нещо ми писна т'ва евро 2 дни само скалпиране, ама то за друго не става тия дни да го плющя у тъпата валута - хихи
                        След 300 до 600 пипа в понеделник
                        Късо 7700 да го еВа

Коментар

От кои взе? Да взема и аз на детето,да си играе с тях
                          Как е? Позна ли Русото за скуката при валутите тая седмица засега? Дано па нещо забавно се случи утре и в петък

На мен нещо ми писна т'ва евро 2 дни само скалпиране, ама то за друго не става тия дни да го плющя у тъпата валута - хихи

Коментар

• само на мен ли ми се привижда на часовата графиката на еврото някакъв малък гап от днес сутринта, който не сме затворили ...
                            Инвестора не смята изказванията на Драги и Бен за важни може би и не ги коментира тук в статиите за сметка на някои други важни теми ...

А еврото да го е....а се лута като теле у гръсти ...
                            Last edited by hristo72; 27.02.2013, 20:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнение
                              Къса EUR/JPY от 120,35 с цел - 119,71 и стоп на 122,68
                              Не е ли рисковано, евро-долар върви нагоре и долар-йена върви нагоре

Коментар

• Къса EUR/JPY от 120,35 с цел - 119,71 и стоп на 122,68

Коментар

Working...
                                X