Първоначално изпратено от skorpio
Разгледай мнение

Затова и не пиша, само ви чета, щот' кат' се обадя и после трябва се обяснявам винаги какво точно съм бил казал и т.н. - просто нямам такова време, браточка - да се обяснявам на всеки и нищо лично. Езикът преди да се ползва е добре първо да умеем да четем и слушаме и като разберем, чак тогава да се обаждаме

Лично аз до 20 години имах огромен проблем, защото не слушах кой, какво и защо ми го казва, а бързах да се обадя първосигнално. При четенето и писането после е същото.
П.П. Възможно е да сбъркам, но едва ли ще е с много - 50 пипа не съм уточнявал +/- спрямо предходната седмица, щот' не обичам такива тъпи сезони на избори, изказвания и прочие от видни баМкери и от цульо и пульо най-общо казано и пазарите висят кат' Онуфри-та да чуят поредния идиот к'во бил казал, че и търгуват след т'ва. Затова се обадих, че не се търгува със "новини" - всяка читава платформа си ги има и ги дава на потребителят си в реално време къде какво е станало.
Не е нужно някой да ги поства и тук, но аз "новини" не чета, щот' е хамалогия.
Успех!
Ъъ .. и пази резултата от новия месец от погледа на жената, че мацките са опасни. Ще се почне веднага - от нови пердета до екскурзии, докато свършат за няма и месец ( смигам ). Опасни са.
Коментар