IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
    ...МАМУН,

....да сменям ли ника бря....
    Не, ще те гоним. С малки суми но редовно

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Късо 7667
      ...МАМУН,

....да сменям ли ника бря....

Коментар

Късо 7667
        Брях,Мамун,Дакса ти стана абонамент
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Късо 7667

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Глех сега, написах "да преведа", щото не ми се занимава с кешови операции, а нямам сметка в паунди. Просто правя международен превод от левовата си сметка тук към сметката на детето в UK. Но иначе ти разбрах идеята ....
            Пращаш на детето същата сума в Евро/Лева. Бъди сигурен, че то ще намери приложение на далаверата от курсова разлика

Коментар

Ами какво да ти кажем Според мен няма някакво значение кога ще преведеш парите По скоро има значение кога ще купиш паунд За издръжка бих купил паунд сега. Ако продължи да пада - продължавам да купувам. Тва си е далавера, таксите падат
              Глех сега, написах "да преведа", щото не ми се занимава с кешови операции, а нямам сметка в паунди. Просто правя международен превод от левовата си сметка тук към сметката на детето в UK. Но иначе ти разбрах идеята ....
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Аз лично очаквам сега да почнат да ми рИват английски контрагенти да им намалявам цената в Евро, щото видиш ли паундът е паднал много

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Пичове, понеже съм се откъснал от форекс пазара, моля за съвет. Дъщеря ми учи в UK и някъде до края на април ще трябва да преведа малко пари за издръжка. Гледам, че паундът доста е паднал спрямо лева, сравнено с края на 2012. Та въпросът ми е дали да не преведа парите сега или да чакам още до края на април. Благодаря предварително.
                  Ами какво да ти кажем Според мен няма някакво значение кога ще преведеш парите По скоро има значение кога ще купиш паунд За издръжка бих купил паунд сега. Ако продължи да пада - продължавам да купувам. Тва си е далавера, таксите падат

Коментар

• Пичове, понеже съм се откъснал от форекс пазара, моля за съвет. Дъщеря ми учи в UK и някъде до края на април ще трябва да преведа малко пари за издръжка. Гледам, че паундът доста е паднал спрямо лева, сравнено с края на 2012. Та въпросът ми е дали да не преведа парите сега или да чакам още до края на април. Благодаря предварително.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      От кои взе? Да взема и аз на детето,да си играе с тях
                      Мани, чакам да доди стоката, че те убавите работи на БФБ-то бавно стават Докат дойде, пак ще паднат сигурно

Коментар

Аз без майтап смятам нещо такова да правя 4 години остават докато стане на 18. До тогава ще вкарвам някакви кинти месечно и ще му правя пакет БФБ. На 18 му мяткам едни 3000 долара в Интерактивброкърс - младежки акаунт и да дерзае Да си блъска главата.
                        Е така се работи с перспектива! Бравос!
                        Наивник, Наивник ама....Хитър

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          Аз без майтап смятам нещо такова да правя 4 години остават докато стане на 18. До тогава ще вкарвам някакви кинти месечно и ще му правя пакет БФБ. На 18 му мяткам едни 3000 долара в Интерактивброкърс - младежки акаунт и да дерзае Да си блъска главата.

Коментар

. Зех си БФБ акции
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Пичове аз излязох от ДАКС 7600. Нещо не въри късото. Ако съм съгрешил с излизането - Щатите ще дадат следобед

Коментар

• Morning
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X