Първоначално изпратено от FidoDidoo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениетва на къде ще хопди 4е ми писна ве4е
П.П Егати избухването имаше, за 2-3 мин близо 20 пипаLast edited by FidoDidoo; 14.12.2012, 18:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеНай-вероятно имаш предвид 21 декември, ама аз мисля да не мра и да празнувам Коледа, а после и нова година. Като гледам по NG какви малоумни американци има, които са похарчили 20-30 К $ за да си правят укрития и да се запасяват с храна направо ми прилошава от смях. Преди няколко вечери един си откъсна пръста с пушка докато се учеше да стреля по извънземни
П.П Камък напиши още 2-3 коментара и ако затворим на ниво отговоарящо на броя кометари, които си написал ще те черпяи да си земеш яденето без пара..то не 4е парите ще имат зна4ение след тва де
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениетакси ли ще я правишмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениехахахах по извънземни ще стреля хахахахахте идват с добро он ще ги стреля..аз искам само да зема летщата 4е много хубави неща има вътре........
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеНай-вероятно имаш предвид 21 декември, ама аз мисля да не мра и да празнувам Коледа, а после и нова година. Като гледам по NG какви малоумни американци има, които са похарчили 20-30 К $ за да си правят укрития и да се запасяват с храна направо ми прилошава от смях. Преди няколко вечери един си откъсна пръста с пушка докато се учеше да стреля по извънземни
П.П Камък напиши още 2-3 коментара и ако затворим на ниво отговоарящо на броя кометари, които си написал ще те черпяте идват с добро он ще ги стреля..аз искам само да зема летщата 4е много хубави неща има вътре........
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениепреди тва иде нибиру другия петък
П.П Камък напиши още 2-3 коментара и ако затворим на ниво отговоарящо на броя кометари, които си написал ще те черпяLast edited by FidoDidoo; 14.12.2012, 15:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеНяма време, аз предлагам до довечера да пробваме 1.3130-3140 че другата седмица трябва подаръци да се купуват идва Коледамолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеидеалният вариант е късо до 1,30 и от там нагореама пазара никога не избира идеалният вариант тъй че
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТц, не моа разбера що се заядоха с Кирчо. Та той този Линкъл е много обикновен неговия. Може да се сравнява с Астра, най много Вектра
А8 не харесвам
Виж едно пенсионерско комби - мое
е Де Е дЕ аааааааазнайш ко е хубаво да си в кораб майка....а8 л
молим?айде нема нужда
Коментар
Коментар