IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
    От к'во така се разигра пазара?

П.П Егати избухването имаше, за 2-3 мин близо 20 пипа
    http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=400596 тва е ....
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      тва на къде ще хопди 4е ми писна ве4е
      От к'во така се разигра пазара?

П.П Егати избухването имаше, за 2-3 мин близо 20 пипа
      Last edited by FidoDidoo; 14.12.2012, 18:17.

Коментар

• тва на къде ще хопди 4е ми писна ве4е
        молим?айде нема нужда

Коментар

Най-вероятно имаш предвид 21 декември, ама аз мисля да не мра и да празнувам Коледа, а после и нова година. Като гледам по NG какви малоумни американци има, които са похарчили 20-30 К $ за да си правят укрития и да се запасяват с храна направо ми прилошава от смях. Преди няколко вечери един си откъсна пръста с пушка докато се учеше да стреля по извънземни

П.П Камък напиши още 2-3 коментара и ако затворим на ниво отговоарящо на броя кометари, които си написал ще те черпя
          ама тез найстина са луди да дадат толкоз пара за ядене като е много по рентабилно да си земеш оръжие за тез пари и просто да паркираш камиона до някоя голема хранителна верига магазини и просто да 4акаш моментаи да си земеш яденето без пара..то не 4е парите ще имат зна4ение след тва де
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
            такси ли ще я правиш
            не аз ако докопам тва нещо пове4е нема ми трева ни форекс ни моекс ни работа.....
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Мир Вам!
              Немската банка е оплескала кълките-държа си късия дакс и само си викам дано,дано,дано
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

хахахах по извънземни ще стреля хахахахахте идват с добро он ще ги стреля..аз искам само да зема летщата 4е много хубави неща има вътре........
                такси ли ще я правиш

Коментар

Най-вероятно имаш предвид 21 декември, ама аз мисля да не мра и да празнувам Коледа, а после и нова година. Като гледам по NG какви малоумни американци има, които са похарчили 20-30 К $ за да си правят укрития и да се запасяват с храна направо ми прилошава от смях. Преди няколко вечери един си откъсна пръста с пушка докато се учеше да стреля по извънземни

П.П Камък напиши още 2-3 коментара и ако затворим на ниво отговоарящо на броя кометари, които си написал ще те черпя
                  хахахах по извънземни ще стреля хахахахахте идват с добро он ще ги стреля..аз искам само да зема летщата 4е много хубави неща има вътре........
                  молим?айде нема нужда

Коментар

преди тва иде нибиру другия петък

Last edited by FidoDidoo; 14.12.2012, 15:25.

Коментар

Няма време, аз предлагам до довечера да пробваме 1.3130-3140 че другата седмица трябва подаръци да се купуват идва Коледа
                      преди тва иде нибиру другия петък
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                        идеалният вариант е късо до 1,30 и от там нагоре ама пазара никога не избира идеалният вариант тъй че
                        Няма време, аз предлагам до довечера да пробваме 1.3130-3140 че другата седмица трябва подаръци да се купуват идва Коледа

Коментар

• идеалният вариант е късо до 1,30 и от там нагоре ама пазара никога не избира идеалният вариант тъй че

Коментар

• ключа за палатката

научи се да губиш и печалбите сами ще дойдат

Коментар

• [QUOTE=stone kold;1059358015]сутринта преди 10 4ики от фабриката правилно предупреди 4е тва е бул трап....но сподели 4е 3167 е добро ниво за късо зна4и ще идедо там:

Може ли 1.3163

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Тц, не моа разбера що се заядоха с Кирчо. Та той този Линкъл е много обикновен неговия. Може да се сравнява с Астра, най много Вектра
                                А8 не харесвам

Виж едно пенсионерско комби - мое

е Де Е дЕ аааааааа знайш ко е хубаво да си в кораб майка....а8 л
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X