Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО предлага тримата бели войника за които хортувах да си свършат работата още таз вечер .Боба на ТАТО казува
3265 ТАЗ ВЕЧЕР
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеЕ който има нерви сега жъне честито на останалите на позиция ..
Купувайте задружно EUR/USD за да спасим Гърция.
П.П Знаете ли какво казват гърците, след като си вземат заплатите? Няма да ви затормозявам и мъча, думата е проста и е на езика на пчелата майка, която не се знае до кога ще носи всички на гърба си............
Dankeschön.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеМисля , че започна прибирането на печалби за седмицата . Пък ако започнат и по-сериозни продажби - няма да съм недоволен , щ'от съм къс от половин час...молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеТо цялата седмица беше много скапанамолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеТо цялата седмица беше много скапана
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеаз затворих 4е ми писна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеХади брятука нема ли хора дет се радват
нема ли кой да извика ? как беше ?
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеДо края на деня ще пробва ли 3150 или да затварям. Има ли смисъл да ми играе още по нервите,че днес ми ги скъсамолим?айде нема нужда
Коментар
Коментар