на 4 4аса има 31.19.......31.20.......имаме нисходиа6т тренд търсещт ново дъно....дълги имаме над 31.20......но има и зона 31.60 ......тоест .....залагаме че тренда ще продължи .....тогава можем да вземем 31.20 за ниво от което да търсим корекциа на 4 часа.....всичко е с 1/3 обем на една позициа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕй, не сте ми взели дългото у франко 2125
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеИнтересно ми е какво ще стане тук:
Italian 6-Month BOT Auction
От мен къси евра и Дакс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеАз си купих малко евро/яна на 119,35
Е/Д да пръцне 10-15 и при яна са около 100Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеПлан 1 на ФЕД е изпълнен - до края на тримесечието - 1.30
Да чуем днес Бернанке за идеята за план 2 - 1.20 до края на годината, дали ще мине през желаното от Драги 1.38-1.40
ПП Яна кърти мифкиВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН то ще купуваш йени или ще продаваш,
че си виден контраджия на пазара и не е ясно???????
В йената има едни 20 фигури да я отъняват, че японците
нямат друг начин да се справят с ниската конкурентноспособност
на техните електронни гиганти износители,,,,,,,та,,,,,,,Виж може франци със ШНБ да продавам, че сезонът в Швейцарско ке закъса
Коментар
Коментар