Ай кат ги премерите ша кажете на кой му е по гоУем, с колко и защо! Аз залагам 5 леФа на onufri. Ladies and gents, books are now officially open - можете да залагате!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНищо никой не мери - просто е досадно да се четат полу-идиоти, дет' търгували уж на форекс ( демо ) и не правят разлика между електронни и книжни пари, а били едно и също за тях и ръсят акъли от типа пуснах дълго еди кво си.
Ще кажеш, че някой му знае потфейла, колко още експозиции има там ( може да са десетки ) да има сел и бай ордери и т.н. - ама той решил да се изпляка, където графиката му отчела най-голямо движение и да се направи на "майстор" на късия разказ.
Като са едно и също ( книжни/електронни кинти ) да го накарам да влезе в търговска баМка Х по избор - при служутелката Игрек да му пусне цветния принтер да му напечата 6 милки книжни пари, да ги разпише някоя кифла на касата и да му даде да си пазарува.
Аз ще му пратя таксито, щот' 320к лв. по двайсетачки тежаха 19 кила ( по памет ). Та, слушай простотии и пълней.
П.П. Просто в лево тоя модел, че е мега е зле, но продължава да се дръвчи, щот' бил баМков служител и тръгнал ти говори за форекс, а не знаят елементарни неща.
Той тоя и ПейПал акаунт няма, а камо ли да го питаш през колко оператора денси? Ама, има демо и е гоУемИ това може да не ти е единствената "велика" сделка.А,да,и на УСА били големите танци
Разбирам,че може би мечтата ти е била да работиш на гише в банка,ама и там не прибират всички идиоти
Нали,душко,банките издавали само електронни кинти(дето инфлация ги не ловяла,сигурно са нещо като златните монети).Къде сега ги метна при книжните
Я кажи като си толкова светнат с пейпала,стинките в акаунтчето ти там лови ли ги инфлацията?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеИзмерихте ли си ги
Днес разковничето ще е Германия - дали ще се запази тенденцията - ниско евро, ниски данни за Германия?
Ще кажеш, че някой му знае потфейла, колко още експозиции има там ( може да са десетки ) да има сел и бай ордери и т.н. - ама той решил да се изпляка, където графиката му отчела най-голямо движение и да се направи на "майстор" на късия разказ.
Като са едно и също ( книжни/електронни кинти ) да го накарам да влезе в търговска баМка Х по избор - при служутелката Игрек да му пусне цветния принтер да му напечата 6 милки книжни пари, да ги разпише някоя кифла на касата и да му даде да си пазарува.
Аз ще му пратя таксито, щот' 320к лв. по двайсетачки тежаха 19 кила ( по памет ). Та, слушай простотии и пълней.
П.П. Просто в лево тоя модел, че е мега е зле, но продължава да се дръвчи, щот' бил баМков служител и тръгнал ти говори за форекс, а не знаят елементарни неща.
Той тоя и ПейПал акаунт няма, а камо ли да го питаш през колко оператора денси? Ама, има демо и е гоУемLast edited by marandi; 28.02.2013, 09:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГлей ся. Тва че казвам да се вземе дълго, не значи, че не съм късТакива ми ти работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГлей ся. Тва че казвам да се вземе дълго, не значи, че не съм късТакива ми ти работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениесакън Мамун , аз съм с късоТакива ми ти работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро! Дет разправя Буги Барабата днес в радиото на път за работа..... Майсторе, майсторееееее.....
Стига сте се драчилиПари като правите всичко е наред
Днес живо ме интересува ще мушнем ли ДауАко и него измушкаме сериозни стават нещата и работите
Всъщност не виждам причина да не се измушка едно дълго поне за легендарното, освен японците
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПоне е от малкото хора,които говорят по темата ,а не спямят!
П.П. Да слушам после психо-анализи къв' съм бил, дет' не са ме виждали някои хора, ама тръгнали да ме коментират мен,а не написаното по темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОпределено успя
Затова и не пиша, само ви чета, щот' кат' се обадя и после трябва се обяснявам винаги какво точно съм бил казал и т.н. - просто нямам такова време, браточка - да се обяснявам на всеки и нищо лично. Езикът преди да се ползва е добре първо да умеем да четем и слушаме и като разберем, чак тогава да се обаждаме
Лично аз до 20 години имах огромен проблем, защото не слушах кой, какво и защо ми го казва, а бързах да се обадя първосигнално. При четенето и писането после е същото.
П.П. Възможно е да сбъркам, но едва ли ще е с много - 50 пипа не съм уточнявал +/- спрямо предходната седмица, щот' не обичам такива тъпи сезони на избори, изказвания и прочие от видни баМкери и от цульо и пульо най-общо казано и пазарите висят кат' Онуфри-та да чуят поредния идиот к'во бил казал, че и търгуват след т'ва. Затова се обадих, че не се търгува със "новини" - всяка читава платформа си ги има и ги дава на потребителят си в реално време къде какво е станало.
Не е нужно някой да ги поства и тук, но аз "новини" не чета, щот' е хамалогия.
Успех!
Ъъ .. и пази резултата от новия месец от погледа на жената, че мацките са опасни. Ще се почне веднага - от нови пердета до екскурзии, докато свършат за няма и месец ( смигам ). Опасни са.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДобро утро!
Това не е спор.Маранди пак си избива комплекситеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеMorning
Хубав спор сте спретнали,ама не ни е полезен.
Това не е спор.Маранди пак си избива комплекситеВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Добрутро! Дет разправя Буги Барабата днес в радиото на път за работа..... Майсторе, майсторееееее.....
Стига сте се драчилиПари като правите всичко е наред
Днес живо ме интересува ще мушнем ли ДауАко и него измушкаме сериозни стават нещата и работите
Всъщност не виждам причина да не се измушка едно дълго поне за легендарното, освен японците
Коментар
Коментар