If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какви са тия позиции за по 10 пипа,не ви разбирам ......има пробит тренд има глава срамене има подкрепа на 4 часа на 1.30 на пробива ...стоп таргет 31.50 ....и пробив на ема 5 над ема 15 ....при 29.95 .....съпротивата на ема 5 и 15 на седмична е....31.15 /31.50
От години не вярвам на каки те само парите си смукат. Всеки със своя начин на игра. А за тренда да низходящ е но ще направи корекция.
Тази кака на 1 час ти дава месечната тенденция а на 5 мин ти дава тенденцията за 1.75 дни. Нищо повече. Каките не могат да спрат движението на цената, само дават информация за посоката и силата на тренда.
Ти си пребери дългите, че това ниво е яко и да не гризеш нокти.стопа ощеля за 3 пипети, а ти ме разубеди да не взема къси отново от 1.30672 със стоп 4 пипса.
Пребрах ги аз, даже и две къси за по 8-9 пипа направих но от 1.30703 влизам яко в дългата мара-
На следващото спускане ги прибери ако има такова де, че стопа замина няма да има 2-ри шанс
Ти си пребери дългите, че това ниво е яко и да не гризеш нокти.стопа ощеля за 3 пипети, а ти ме разубеди да не взема къси отново от 1.30672 със стоп 4 пипса.Другата причина е ,че 2 рият зелен бар на 5 мин е доста дълъг.
Коментар