Първоначално изпратено от Teo88
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениемалък е обема,пробвам нещо.
Коментар
-
Успех и не ме ядосвай да ти чета простотиите. Ще затваря на загуба - боже мой ...
Стопа ми бе на 3070 и от там си взех пак дълги 10 пипса стоп според мен е приемливо, а иначе си държа дълги от 2960 ...
Ок няма да пиша това което правя но само едно не разбирам защо четеш като не те интересува ... а еврото ще пада но може и да не е днес точно ...
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеГолеми азиатски фондове са продавали тази сутрин в кроса усдолар/франк, корелацията на този крос с евро/долар е -95,7 на часова и -81,5 на дневна. Аз бих внимавал с късите при това инфо.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекъсо евро от 1,3100
стоп 1,3165
цел 1,3000
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеКъси евра от 1.3060 за колкото даде и си държа дългите от 1.2960 със стоп ... ако върне нагоре затваряме късите с каквото пазара даде и си добавяме на дългите нещо такова ...
При корекция и консолидация никога не се затваря на загуба, а чакаш и денсиш само със стопа за тейк профит, дали ще го мушкаш кат' трейлинг или ще скалпирап няма значение.
П.П. Нямам идея кой бунак ви учи да си губите кинтите
Затвори си дългите или премести стоп лосс на 1.3070 да имаш гарантиран профит и чакаш дали ще го удари.
Пълна глупост е да затваряш на загуба, напомняш ми на Онуфри
Закриваш позиция при ясно очертан тренд като кабел или йена предвид смяната на монетарната им политика и фиск-а.
Докато падне зелката на дебелата Меркел има още време - тогава еврака ще е капут. Още е рано.
Успех и не ме ядосвай да ти чета простотиите. Ще затваря на загуба - боже мой ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе ме разбирай погрешно, браточка!
Радвам се на всеки успял българин винаги! Трейдърите се водите "скрит" износ, а мощните трейдъри сте национално богатство
П.П. Казах ти канала, който се оформи тая седмица - аз бих затворил всичко план А при 1.3066
План Б биеш къса оттам от 1.3066, но е по-добре да я хванеш по-удобно от 1.3135.
Каквото и да направиш имаш 100% профит за 1 ден, което заслужава адмирации.
Надявам се, че вече ме разбра правилно!
Успех!
Успех и на теб, а относно твоя съвет за късите от 1.3066 - въобще не можеш ме нави от това което виждам на графиката.
Коментар
Коментар