IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Времето е пари.....колкото по от долу по добре а.......... колкото от по горе още по добре
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Това евро ми скъса нервите и ме вътри и сега трябаа се седи до късно , а спиртовите напитки свършват .... някой дали ще сподели нещо за USD/JPY
      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Буй - вай,вай => 3066 ; стоп => 2900 ; Цел първа = 3810 ..въх -

Към 1.4000 си е шорт извън спота , поне до 1.4200
        А време за достигане на цел Първа ???? Да не е средата на 2014 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
          Не очаквах толкава адекватно мнение по моя въпрос. Искаше ми се някои да се изкаже тъпо и да се заяждам с него. Затворих позициите още в 15:00 без малко и вече съм на 2 питиета. Наздраве на тези които имат настроение за пиене, жени и др. стимулиращи добавки.
          На 2D графика имаш две посоки - нагоре и надоле. Затуй пусни една дълга и една къса вход от маркета и имаш 50% шанс да уцелиш посоката. Ако обаче си с 3D монитор - не знам. Там има вероятност някой бар да се подаде от екрано напреко и хабер си нямам как се отиграва тогава

Аре наздарве.

Коментар

Бай,вай-дрън-дрън,простите,пожалуйста.
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• По агентурному - да!
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Гласиш се по седмичните чартове нали
                Pip master

Коментар

• нов връх е по вероятно отколкото изсипване все пак сме в trend на часовите графики
                  Pip master

Коментар

• Буй - вай,вай => 3066 ; стоп => 2900 ; Цел първа = 3810 ..въх -

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                      Нека Маранди да каже какво предстои според него ...
                      То се знае 3 дена на черешата. Как се изкарва този стрес по друг начин
                      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                        Няма да се изсипе сега може да зарейнджи и така... петък вечер е стига с търговията
                        Не очаквах толкава адекватно мнение по моя въпрос. Искаше ми се някои да се изкаже тъпо и да се заяждам с него. Затворих позициите още в 15:00 без малко и вече съм на 2 питиета. Наздраве на тези които имат настроение за пиене, жени и др. стимулиращи добавки.
                        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                          Бах мама му, петък късен следобед е, а това се гласи да се изсипе здраво на долу. Дали да вляза къса, доста фактори ме спират. Дайте съвет господа професионалисти.
                          Нека Маранди да каже какво предстои според него ...

Коментар

• Няма да се изсипе сега може да зарейнджи и така... петък вечер е стига с търговията
                            Pip master

Коментар

• Бах мама му, петък късен следобед е, а това се гласи да се изсипе здраво на долу. Дали да вляза къса, доста фактори ме спират. Дайте съвет господа професионалисти.
                              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                                Продавачите са на 127.70...
                                Niow we’ve broken up through recent highs around 125.35 the market is looking at the next big resistance at 126.00 where good selling interest should hold any move and might cap the rally prior as we’ve seen so far at 125.75
                                Good support at 124.95 and 124.50
                                With EURUSD well supported all morning this pair is also giving USDJPY a lift against the sell-USD price action elsewhere.

Може и да си прав, аз обаче ще изчакам да видя какво ще стане с този "good selling interest" на 126

Коментар

Working...
                                X