Времето е пари.....колкото по от долу по добре а.......... колкото от по горе още по добре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБуй - вай,вай => 3066 ; стоп => 2900 ; Цел първа = 3810 ..въх -
Към 1.4000 си е шорт извън спота , поне до 1.4200
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНе очаквах толкава адекватно мнение по моя въпрос. Искаше ми се някои да се изкаже тъпо и да се заяждам с него. Затворих позициите още в 15:00 без малко и вече съм на 2 питиета. Наздраве на тези които имат настроение за пиене, жени и др. стимулиращи добавки.
Аре наздарве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБуй - вай,вай => 3066 ; стоп => 2900 ; Цел първа = 3810 ..въх -
Към 1.4000 си е шорт извън спота , поне до 1.4200Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Към 1.4000 си е шорт извън спота , поне до 1.4200
Гласиш се по седмичните чартове налиPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеНека Маранди да каже какво предстои според него ...Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеНяма да се изсипе сега може да зарейнджи и така... петък вечер е стига с търговиятаКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеБах мама му, петък късен следобед е, а това се гласи да се изсипе здраво на долу. Дали да вляза къса, доста фактори ме спират. Дайте съвет господа професионалисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеПродавачите са на 127.70...
Good support at 124.95 and 124.50
With EURUSD well supported all morning this pair is also giving USDJPY a lift against the sell-USD price action elsewhere.
Може и да си прав, аз обаче ще изчакам да видя какво ще стане с този "good selling interest" на 126
Коментар
Коментар