Класика
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
какви са тия позиции за по 10 пипа,не ви разбирам ......има пробит тренд има глава срамене има подкрепа на 4 часа на 1.30 на пробива ...стоп таргет 31.50 ....и пробив на ема 5 над ема 15 ....при 29.95 .....съпротивата на ема 5 и 15 на седмична е....31.15 /31.50Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеОт години не вярвам на каки те само парите си смукат. Всеки със своя начин на игра. А за тренда да низходящ е но ще направи корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИма една кака 504 на 1 час. докато не мине цената отгоре и тренда е низходящ.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеПребрах ги аз, даже и две къси за по 8-9 пипа направих но от 1.30703 влизам яко в дългата мара-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТи си пребери дългите, че това ниво е яко и да не гризеш нокти.стопа ощеля за 3 пипети, а ти ме разубеди да не взема къси отново от 1.30672 със стоп 4 пипса.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНа следващото спускане ги прибери ако има такова де, че стопа замина няма да има 2-ри шанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеБързо прибирам +10 пипса на 1/2 и другата половина остава да бере мед Стопа на 1.3071 (-)6.7 пипса.Който ме слуша фалира.
Коментар
Коментар