IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Класика
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• О да Бебчо Обичам тееееее
      Който ме слуша фалира.

Коментар

• Раздвижи се пущината. Защо си мисля че след 3 минути на този пазар ще стане страшно. Дано да е на горе де, че ме чака поръчка
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• какви са тия позиции за по 10 пипа,не ви разбирам ......има пробит тренд има глава срамене има подкрепа на 4 часа на 1.30 на пробива ...стоп таргет 31.50 ....и пробив на ема 5 над ема 15 ....при 29.95 .....съпротивата на ема 5 и 15 на седмична е....31.15 /31.50
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Болинджър 21.3 се сви и хоризонтира- волатилността на 5 мин умрЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
              От години не вярвам на каки те само парите си смукат. Всеки със своя начин на игра. А за тренда да низходящ е но ще направи корекция.
              Тази кака на 1 час ти дава месечната тенденция а на 5 мин ти дава тенденцията за 1.75 дни. Нищо повече. Каките не могат да спрат движението на цената, само дават информация за посоката и силата на тренда.

Коментар

• 13:40. Дейл от централната банка на Англия, също както и Кинг заяви, че нов спад на паунда ще увеличи инфлацията

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Има една кака 504 на 1 час. докато не мине цената отгоре и тренда е низходящ.
                  От години не вярвам на каки те само парите си смукат. Всеки със своя начин на игра. А за тренда да низходящ е но ще направи корекция.
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

Пребрах ги аз, даже и две къси за по 8-9 пипа направих но от 1.30703 влизам яко в дългата мара-
                    Има една кака 504 на 1 час. докато не мине цената отгоре и тренда е низходящ.

Коментар

• Някои да играе БГ мафия.
                      Който ме слуша фалира.

Коментар

Ти си пребери дългите, че това ниво е яко и да не гризеш нокти.стопа ощеля за 3 пипети, а ти ме разубеди да не взема къси отново от 1.30672 със стоп 4 пипса.
                        Пребрах ги аз, даже и две къси за по 8-9 пипа направих но от 1.30703 влизам яко в дългата мара-
                        Който ме слуша фалира.

Коментар

• таргета от 1.30 е 31.50...
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

На следващото спускане ги прибери ако има такова де, че стопа замина няма да има 2-ри шанс
                            Ти си пребери дългите, че това ниво е яко и да не гризеш нокти.стопа ощеля за 3 пипети, а ти ме разубеди да не взема къси отново от 1.30672 със стоп 4 пипса.Другата причина е ,че 2 рият зелен бар на 5 мин е доста дълъг.

Коментар

• Дали няма да направи двоино връхче за 10-15 къса. Пробвам го за 10 пипа
                              Който ме слуша фалира.

Коментар

Бързо прибирам +10 пипса на 1/2 и другата половина остава да бере мед Стопа на 1.3071 (-)6.7 пипса.
                                На следващото спускане ги прибери ако има такова де, че стопа замина няма да има 2-ри шанс
                                Който ме слуша фалира.

Коментар

Working...
                                X