IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• проба

Къси евра от 1.3060 за колкото даде и си държа дългите от 1.2960 със стоп ... ако върне нагоре затваряме късите с каквото пазара даде и си добавяме на дългите нещо такова ...
    Last edited by hristo72; 15.03.2013, 14:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Аз пък от 1.30643 пуснах къси със стоп само 6.7 пипса. Докато не бие 1.3070-80 няма да има нагоре.
      Бързо прибирам +10 пипса на 1/2 и другата половина остава да бере мед Стопа на 1.3071 (-)6.7 пипса.

Коментар

Аз пък от 1.30643 пуснах къси със стоп само 6.7 пипса. Докато не бие 1.3070-80 няма да има нагоре.
        Вземи си профито докато можеш. След малко би трябвало да се изтреля нагоре. Аз лично си прибрах 10 от късата която доста ме изнерви.

Успех на скъсилите а да удължилите наздраве.
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
          Всъщност 50% от позицията я закрих на 1.2980. На 1.3050 ще закрия половината от това което остана и последната част е с таргет 1.3280. Засега се движа по план, какво ще стане накрая - ще видим.
          Не ме разбирай погрешно, браточка!

Радвам се на всеки успял българин винаги! Трейдърите се водите "скрит" износ, а мощните трейдъри сте национално богатство

П.П. Казах ти канала, който се оформи тая седмица - аз бих затворил всичко план А при 1.3066

План Б биеш къса оттам от 1.3066, но е по-добре да я хванеш по-удобно от 1.3135.

Каквото и да направиш имаш 100% профит за 1 ден, което заслужава адмирации.

Надявам се, че вече ме разбра правилно!

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от gerd Разгледай мнение
            това е кабела ,че не се вижда нещо .ако видим корекция 61.8 % ще напазаруваме кабеляци
            Last edited by 4un4o; 15.03.2013, 14:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от gerd Разгледай мнение
              Жокер от мен
              това е кабела ,че не се вижда нещо .ако видим корекция 61.8 % ще напазаруваме кабеляци

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                [ATTACH]2481[/ATTACH]

Добро утро и от мен.
                Не съм писал вчера тук за да се хваля. Качвам снимка на входа. Успех на всички и от мен.
                евалата

Коментар

• Жокер от мен
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                    аааа, не от Тримонциум съм, майтапчия
                    Е значи сме градски.

Коментар

Какво се чудиш? да не си от Пулпудева? Или може би от Флавия?/??
                      аааа, не от Тримонциум съм, майтапчия

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                        Трябваше вече да слезнат 20 пипа за да оберът стоповете. Какви ги вършат глупаците. Не е края на декември, че да правят подаръци за щяло и нещяло.
                        Какво да ти кажа - стават грешки. И аз сутринта се бях наточил от 1.3002 да добавям ама от 1.3010 само му изгледах задния номер как набра височина. Аз бях до тук за днес - не вярвам да ми даде друг приемлив вход - затова ще го дебна от другата седмица.

Коментар

Какво се чудиш? да не си от Пулпудева? Или може би от Флавия?/??

Коментар

Аз съм от Улпия. ти от къде си?

Коментар

ще почерпя, нема проблем, доколкото помня май сме градски
                              Аз съм от Улпия. ти от къде си?

Коментар

• Трябваше вече да слезнат 20 пипа за да оберът стоповете. Какви ги вършат глупаците. Не е края на декември, че да правят подаръци за щяло и нещяло.
                                Който ме слуша фалира.

Коментар

Working...
                                X