IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
    младежи реших да ви споделя за един експеримент, пускам дълга евро/ози 1,2596, стоп 1,2540, таргет 1,38, ся ми пожелайте успех
    Успех! Този крос не го следя. Сега видях че среднодневния му рейндж е 87 пипса. Това не е зле. Има движение и възможности да се търгува. За този таргет обаче ще ти трябват месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      ДЕФИНИЦИЯ...ГЛАВА с рамене се образува единствено и само под или над тренд линия......ОТ 31.37 линия през 30.67 през 30.35....
      Тази пък глупост къде я прочете.
      Аз пък зная едно златно правило. че глава с рамене се образува в края на тренд и е тренд обръщаща фигура. Важи за всеки времеви интервал.
      Last edited by 4un4o; 15.03.2013, 13:45.

Коментар

• Много се забавиха не могат да преценът кое ще им е по изгодно.

Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Успех, и да почерпиш. Който хвърли зад себе си намира още повече пред себе си.
          ще почерпя, нема проблем, доколкото помня май сме градски

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
            младежи реших да ви споделя за един експеримент, пускам дълга евро/ози 1,2596, стоп 1,2540, таргет 1,38, ся ми пожелайте успех
            Успех, и да почерпиш. Който хвърли зад себе си намира още повече пред себе си.

Коментар

• ДЕФИНИЦИЯ...ГЛАВА с рамене се образува единствено и само под или над тренд линия......ОТ 31.37 линия през 30.67 през 30.35....
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                Да почакаш още 300 пипса става ли
                После и аз ще съм от твоята партия.
                Аз съм къс в индексите.

Поздрави и успехи!
                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Добро Утро Така като гледам , май всички ще пием по 1 голеемо от убавото. стоп 1.2930 и от там пак на дъги или
                  Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• младежи реших да ви споделя за един експеримент, пускам дълга евро/ози 1,2596, стоп 1,2540, таргет 1,38, ся ми пожелайте успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      Де го бе?
                      Хубаво с вижда на Н1. Остава малко да я завършим. За целта трябва да мине 1.3075.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        .
                        ето:както рекох на 13.03. тази главица моЕ и да се състои.
                        дава чатлак, бие ли 1.3070-80 си става за дълги

Коментар

• Някой може ли да ми каже друг посредник който предлага реална доставка на валута, че Делтата закриват тази услуга.

Коментар

• много луд
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• затварям дългата и къса от тук за 15-16 пипа. Дали съм луд ааааа

1.3066
                              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                добро утро ...глава с рамене
                                Де го бе?
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X