IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
    добро утро ...глава с рамене
    Дааааааа, ако днес някой европолитик не се изходи рязко и неправилно може да стане жежко на мечките - швейцарски банки от вчера купуват евра, самураите бягат йени и купуват евра и през кроса евро/йена напинят нагоре, Китай с неочакван голям излишък в долари от предния месец които трябва да се диверсифицират - всичко това кумулативно е в полза на еврото. Сеги и като започне затваряне на къси позиции, включително и някой прибран стоп - мечтите ми за 1.33 може и да се сбъднат.

Коментар

• добро утро ...глава с рамене
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• кабела е за 1.4920 от тука / 1.513Х/
        и то като ролеркасЪррр

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
          Битката с войните на злото (бичетата) продължава.

Поздрави и успехи!
          Да почакаш още 300 пипса става ли
          После и аз ще съм от твоята партия.
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
            Поинтересувай се от нивата на Фибоначи. Там може и да откриеш кое е правилното решение. На мен често ми помагат и са доста точни в интерес на истината. В около 80% от случаите по-конкретно. Само, че трябва да ги спазваш 1:1. Иначе няма смисъл и ще ги намразиш.
            Пробвал съм. Не мога да кажа обаче че са ми помогнали. По-скоро ме хвърлят в допълнителен размисъл "това така ли е или не е така". Но може и в мен да е проблема че ги интерпретирам грешно или просто нямам психологическа нагласа да им се доверявам. Предпочитам да съобразявам входовете и изходите си с информация какво мислят големите институционални играчи - къде откриват и къде закриват позициите си, къде са разположени опционните бариери, какво прави доларовия индекс и т.н. За мен този подход е по-лесен да го следвам и имам нужната психологична нагласа да му вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              лоша работа.стопа взет.ся ще въртя ушите до април месец
              как сте КОНТРЕЛИ
              Битката с войните на злото (бичетата) продължава.

Поздрави и успехи!
              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                лоша работа.стопа взет.ся ще въртя ушите до април месец
                как сте КОНТРЕЛИ
                Ми контрим
                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                  Всъщност 50% от позицията я закрих на 1.2980. На 1.3050 ще закрия половината от това което остана и последната част е с таргет 1.3280. Засега се движа по план, какво ще стане накрая - ще видим.
                  Поинтересувай се от нивата на Фибоначи. Там може и да откриеш кое е правилното решение. На мен често ми помагат и са доста точни в интерес на истината. В около 80% от случаите по-конкретно. Само, че трябва да ги спазваш 1:1. Иначе няма смисъл и ще ги намразиш.
                  домоуправител

Коментар

• лоша работа.стопа взет.ся ще въртя ушите до април месец
                    как сте КОНТРЕЛИ
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                      Няма ли кой да се изкряка тази сутрин.
                      Да върне малкото кризата. Да има круши и за
                      мечетата.

Поздрави и успехи!
                      Investors should consider selling EUR/USD ahead of the Italian Parliament meeting on Friday, said Amelia Bourdeau, director of FX at Westpac Institutional Bank.

"The Italian Parliament convenes tomorrow and they don't have a coalition government yet so I think we will have some negative headlines out of Italy by the afternoon in New York which would weigh on the euro,"she clarified in an interview with CNBC.

As such, she advised to go short EUR/USD at 1.2970, with a protective stop at 1.3050, and a target at 1.28

Ако днес има викане то ще от Италия. Ей тъй като стане най ме е яд. В петък лоши новини и аде всички надолу. В събота или неделя имаме новина уважаеми зрители - проблемите са решени и всички сме оптимисти

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                        е и аз това съм написал stay long ...успех.
                        Всъщност 50% от позицията я закрих на 1.2980. На 1.3050 ще закрия половината от това което остана и последната част е с таргет 1.3280. Засега се движа по план, какво ще стане накрая - ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                          [ATTACH]2481[/ATTACH]

Добро утро и от мен.
                          Не съм писал вчера тук за да се хваля. Качвам снимка на входа. Успех на всички и от мен.
                          е и аз това съм написал stay long ...успех.

Коментар

• Няма ли кой да се изкряка тази сутрин.
                            Да върне малкото кризата. Да има круши и за
                            мечетата.

Поздрави и успехи!
                            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                              П.П. 29.16 беше мин. за днес - ако може пикчър да го видим. Не съм подозрителен, ама някой дет' цели с 1 пип ..... ??!?!

при мен лоу е 1.29108 така че може и да го е хванал, а за това дали е така или не какъв е смисъл някой да се хвали тук с нещо което не е направил какво му помага ...

Успех от мен !
                              Click image for larger version

Name:	eurusdМ30.jpg
Views:	1
Size:	20.4 КБ
ID:	3037722

Добро утро и от мен.
                              Не съм писал вчера тук за да се хваля. Качвам снимка на входа. Успех на всички и от мен.

Коментар

• Добро утро и от мен!

Мамуна ,че се появи споко-сега бойкотира банера на бенча на скрола

Дано не се е разкекерчил с тоя дакс над 8к
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X