IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• П.П. 29.16 беше мин. за днес - ако може пикчър да го видим. Не съм подозрителен, ама някой дет' цели с 1 пип ..... ??!?!

при мен лоу е 1.29108 така че може и да го е хванал, а за това дали е така или не какъв е смисъл някой да се хвали тук с нещо което не е направил какво му помага ...

Успех от мен !

Коментар

• Добрю ютрю

Понеже МАМУН не се е обадил от много
      време се притеснявам за него!!!
      МАМУН обади се бря !!!
      Ся заради една сметка и един ДАКС
      не си заслужава да се гътнеш !!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Даксо е паднал сентимент селл на 74% от 77%.

Вероятно гърмят стопове.

Успех!

П.П. При боят на металите и валутите - всичко скочи на индексите.

Зат'ва не ги денся, щот' са ми тъпи, но са по-добре от Еврофутбол да речем
        Last edited by marandi; 15.03.2013, 02:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
          защо ти в какви неизмислени позиции влизаш ... по долу колега писа за дълги от 2917 днес си е направил 100 пипса па нека са измислени ...
          Да е жив и здрав, ако го е направил. Надявам се да се обади той, а не ти! ОК?

П.П. 29.16 беше мин. за днес - ако може пикчър да го видим. Не съм подозрителен, ама някой дет' цели с 1 пип ..... ??!?!

И к'ва му е платформата? Нека пусне снимка само за тая транзакция.

Демек - не се прави на адвокат, че не ти ходи

П.П. Даксо беше на 77% сентимент - още е слабичко. Пазарят не ебава нещо засега. Вероятно нямаш на платформата сентимент, та ти мятам бонус да знаеш. Малко е засега.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Имаш 1.30.66 да пробие ( ключово ) - после 1.2920 да пробие - т'ва ти е канала - успех!

П.П. В момента не се ебавам с еврака, че ми е тъп. Кат' ви слушам в к'ви измислени позиции влизате ме втриса направо
            защо ти в какви неизмислени позиции влизаш ... по долу колега писа за дълги от 2917 днес си е направил 100 пипса па нека са измислени ...

Коментар

Котара ще пробиваме ли линията на низходяшия тренд според теб ? Като я гледам при мен е на 3025 ...

Да не сте скъсили панталоните всички ... ще я взимаме тая линия най-накрая май и както винаги точно когато всички не очакват ...
              Имаш 1.30.66 да пробие ( ключово ) - после 1.2920 да пробие - т'ва ти е канала - успех!

П.П. В момента не се ебавам с еврака, че ми е тъп. Кат' ви слушам в к'ви измислени позиции влизате ме втриса направо

Коментар

Тато върна се и подпали ракетата - къде оди бре човек, че изгорехме тия дни без гориво ...
                ТАТО веке е подводничар - но все още е без къси
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Аре да драсна и аз.Прости средни 14,50,100 и 200,плюс 20-периодната от Болинджър.
                  Last edited by ExtraRange; 14.03.2013, 22:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    туй си е направо - GANGNAM STYLE
                    Тато върна се и подпали ракетата - къде оди бре човек, че изгорехме тия дни без гориво ...

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                      Като стана въпрос за МА колко периодни използвате? При мен - 50 , 100 , 200
                      На малките фреймове ЕМА10,20,50,200 а на големите МА50,200,500,1838

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                        Като стана въпрос за МА колко периодни използвате?
                        10,20
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Като стана въпрос за МА колко периодни използвате? При мен - 50 , 100 , 200
                          Last edited by rookie trader; 14.03.2013, 22:17.
                          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                            TATO style
                            long 1,3000

stop 1,1000

target 1,7000

туй си е направо - GANGNAM STYLE

Коментар

• Първоначално изпратено от helios Разгледай мнение
                              При мен МА200 на дневна е на 1.2861.
                              и при ТАТО тоже

Коментар

миналата бе мноооого шантава но виж тая е добра ... МА200 на дневна се е настанила на 3061 да видим ...
                                При мен МА200 на дневна е на 1.2861.

Коментар

Working...
                                X