IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Welkome mamun.

Де ходиш бре?

По въпроса за спора:

Демо с по 500 евро и за двамата,и да се постват тук
    Поръчките.

Ще е полезно за доста народ тук.
    Нямам време и за демо.Затова и държа на нормален акаунт,за да мога да търгувам през него нормално.Другия явно ще трябва да го замразя за 6 месеца
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      Искам да ми намериш от вчера и от днес къде съм написал,че съм влязъл на 123,50 дълъг в евро/йена.Ако не можеш да го направиш,значи си обикновен лъжец
      Вероятно е предната седмица в края ( макс 5 дни назад се "похвали" ).

Също се похвали и за паунд при 1.54, че влизаш дълъг.

П.П. Сещаш ли се защо такива кат' мИня, дон Карлос, Анон и сие - нямат никакъв интерес да се обаждат.

Щот' обиждате тия дет' могат да ви кажат как да правите кинти, че се и държите нагло с тях

Казах ти акаунт за 6 месеца ще ти го напрвя с три 000 отгоре ( не е нищо особено ). "велик" си

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Отваряйте при моя брокер да ги еВа - При бенча 500 еврака акаунт 3 месеца

и

за Онуфрету
        Welkome mamun.

Де ходиш бре?

По въпроса за спора:

Демо с по 500 евро и за двамата,и да се постват тук
        Поръчките.

Ще е полезно за доста народ тук.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          После какво да го правя това допълнително АйПи ( реално )?

П.П. Виж колко си "объл". Кажи за какво ми е и да въртя разходи за тИбя да ти показвам колко си смешен?
          Проблема си е твой

Коментар

Искаш ли да ти вкарам 2 картинки в евро/йена, от където започна спора, че си пълен аматьор?

Днешни от преди 3 часа?

П.П. Ти картинка няма да дадеш, налЕ?

Тъп Онуфри, дет' само се набутва и не знае кога да влиза и излиза

Не се денси така, браточка ( приятелски ), па ти ме се фръцкай още.

Имаш пивот евро в 1.2954 със сентимент надолЕ. Йена 1.2270 сентимент надолЕ.

Общо сентимент 1.2150 да го хванеш - ти се фукаш преди 1 ден, че си влязъл на 1.2350 в дълги.

Не си ли комарджия?! ( риторично ).

Стил Тато с ракетата/подводницата.

Т'ва ти е за тая седмица анализа
            Искам да ми намериш от вчера и от днес къде съм написал,че съм влязъл на 123,50 дълъг в евро/йена.Ако не можеш да го направиш,значи си обикновен лъжец

Коментар

Нещо почна да биеш отбой с тез претенции,май?Ти си търгуваш както си знаеш,аз си търгувам както си знам и накрая гледаме кой по-добре се справя.
              Да ти поема издръжката изцяло не искаш ли? Нали си майстор и изкарваш яко кинти - не можеш събра за нет ли?
              После какво да го правя това допълнително АйПи ( реално )?

П.П. Виж колко си "объл". Кажи за какво ми е и да въртя разходи за тИбя да ти показвам колко си смешен?

6 мес. Х 24 кинта = 144 кинта за периода.

П.П. Не е ли по-лесно да ти пратя едно черно Джони, че по-малко ще се набутам ( риторично ), щот' си искам разходите, които ме караш да въртя?

Ърмм ...?
              Last edited by marandi; 19.03.2013, 23:43.

Коментар

Ще искам и по минимум 3 транзакции ( позиции ) на ден средно отворени за периода, който предлага Онуфри.

П.П. Целта е да се спести мангалския чалъм да му върже и да виси щот' нацелил една позиция на харазт и 6 месеца виси само на нея.

Нищо особено не искам

П.П.П. Русото иска ще има претенции после само да му плати допълнителните АйПи за упражнението по 24 кинта/месец плащам.

Друго от Нуфри не искам, ама ще ме вкара в излишни разходи. Само т'ва, без ток, компс и т.н.
                Нещо почна да биеш отбой с тез претенции,май?Ти си търгуваш както си знаеш,аз си търгувам както си знам и накрая гледаме кой по-добре се справя.
                Да ти поема издръжката изцяло не искаш ли? Нали си майстор и изкарваш яко кинти - не можеш събра за нет ли?

Коментар

Ох,ама къде съм тръгнал и аз да се занимавам с теб като не можеш един нормален акаунт да си позволиш
                  Именно,ако си спец,ще се справиш и с нормален акаунт,а не само с детските
                  Искаш ли да ти вкарам 2 картинки в евро/йена, от където започна спора, че си пълен аматьор?

Днешни от преди 3 часа?

П.П. Ти картинка няма да дадеш, налЕ?

Тъп Онуфри, дет' само се набутва и не знае кога да влиза и излиза

Не се денси така, браточка ( приятелски ), па ти ме се фръцкай още.

Имаш пивот евро в 1.2954 със сентимент надолЕ. Евро/йена 1.2270 сентимент надолЕ.

Долар/йена - 94.50 сентимент.

Общо сентимент 1.2150 да го хванеш - ти се фукаш преди 1 ден, че си влязъл на 1.2350 в дълги и 230 си се нацепил, щот' си влязъл дълги тогава.

Не си ли комарджия?! ( риторично ).

Стил Тато с ракетата/подводницата.

Т'ва ти е за тая седмица анализа - тъп аматьор си
                  Last edited by marandi; 19.03.2013, 23:36.

Коментар

• Ще искам и по минимум 3 транзакции ( позиции ) на ден средно отворени за периода, който предлага Онуфри.

П.П. Целта е да се спести мангалския чалъм да му върже и да виси щот' нацелил една позиция на харазт и 6 месеца виси само на нея.

Нищо особено не искам

П.П.П. Русото иска ще има претенции после само да му плати допълнителните АйПи за упражнението по 24 кинта/месец плащам.

Друго от Нуфри не искам, ама ще ме вкара в излишни разходи. Само т'ва, без ток, компс и т.н.

Коментар

• също може да видиш олиото
                      на дневна и на н4 и пак
                      спокойно да си поркаш
                      Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      вий гледайте какво нарисуваха кендълите на М30 и Н1 и си пийте червеното винце с удоволствие

Коментар

В имотните теми ти бях предложил да вържем по 1 жилище за 100к - ще те помоля да не "сапунисваш" в момента, щот' ти тогава избяга.

П.П. Искам максимална трудност, да се махне фактора "късмет", щот' платформата ще те блокира и фалира веднага акаунта.

Т.е. искам да знам дали ще изкараш повече от 20 дни, па ти ми говориш за 3-6 месеца?

Кое не ти е ясно?

Ако си спец ще се справиш всякак, налЕ?
                        Ох,ама къде съм тръгнал и аз да се занимавам с теб като не можеш един нормален акаунт да си позволиш
                        Именно,ако си спец,ще се справиш и с нормален акаунт,а не само с детските

Коментар

• Най-добре без евра, цъкайте си демо и това е.
                          Така правели майсторите!
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Хаха 50 евра, това са единици които биха оцелели

Дори с 25 евра се включете, да е максимално затруднението дори и аз бих се включил

Възможна е атака към 1.2955 при еврото, и се съгласявам над 1.2975 сме за над 1.3000

Коментар

• Отваряйте при моя брокер да ги еВа - При бенча 500 еврака акаунт 3 месеца

и

за Онуфрету

Коментар

Не,говоря за нормален акаунт,с нормална сума,където,ако загубиш поне малко да те заболи,а не за детски акаунти
                                В имотните теми ти бях предложил да вържем по 1 жилище за 100к - ще те помоля да не "сапунисваш" в момента, щот' ти тогава избяга.

П.П. Искам максимална трудност, да се махне фактора "късмет", щот' платформата ще те блокира и фалира веднага акаунта.

Т.е. искам да знам дали ще изкараш повече от 20 дни, па ти ми говориш за 3-6 месеца?

Кое не ти е ясно?

Ако си спец ще се справиш всякак, налЕ?

Коментар

Working...
                                X