Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеИскам да ми намериш от вчера и от днес къде съм написал,че съм влязъл на 123,50 дълъг в евро/йена.Ако не можеш да го направиш,значи си обикновен лъжец
Също се похвали и за паунд при 1.54, че влизаш дълъг.
П.П. Сещаш ли се защо такива кат' мИня, дон Карлос, Анон и сие - нямат никакъв интерес да се обаждат.
Щот' обиждате тия дет' могат да ви кажат как да правите кинти, че се и държите нагло с тях
Казах ти акаунт за 6 месеца ще ти го напрвя с три 000 отгоре ( не е нищо особено ). "велик" си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОтваряйте при моя брокер да ги еВа - При бенча 500 еврака акаунт 3 месеца
и
за Онуфрету
Де ходиш бре?
По въпроса за спора:
Демо с по 500 евро и за двамата,и да се постват тук
Поръчките.
Ще е полезно за доста народ тук.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПосле какво да го правя това допълнително АйПи ( реално )?
П.П. Виж колко си "объл". Кажи за какво ми е и да въртя разходи за тИбя да ти показвам колко си смешен?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИскаш ли да ти вкарам 2 картинки в евро/йена, от където започна спора, че си пълен аматьор?
Днешни от преди 3 часа?
П.П. Ти картинка няма да дадеш, налЕ?
Тъп Онуфри, дет' само се набутва и не знае кога да влиза и излиза
Не се денси така, браточка ( приятелски ), па ти ме се фръцкай още.
Имаш пивот евро в 1.2954 със сентимент надолЕ. Йена 1.2270 сентимент надолЕ.
Общо сентимент 1.2150 да го хванеш - ти се фукаш преди 1 ден, че си влязъл на 1.2350 в дълги.
Не си ли комарджия?! ( риторично ).
Стил Тато с ракетата/подводницата.
Т'ва ти е за тая седмица анализаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеНещо почна да биеш отбой с тез претенции,май?Ти си търгуваш както си знаеш,аз си търгувам както си знам и накрая гледаме кой по-добре се справя.
Да ти поема издръжката изцяло не искаш ли? Нали си майстор и изкарваш яко кинти - не можеш събра за нет ли?
П.П. Виж колко си "объл". Кажи за какво ми е и да въртя разходи за тИбя да ти показвам колко си смешен?
6 мес. Х 24 кинта = 144 кинта за периода.
П.П. Не е ли по-лесно да ти пратя едно черно Джони, че по-малко ще се набутам ( риторично ), щот' си искам разходите, които ме караш да въртя?
Ърмм ...?Last edited by marandi; 19.03.2013, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЩе искам и по минимум 3 транзакции ( позиции ) на ден средно отворени за периода, който предлага Онуфри.
П.П. Целта е да се спести мангалския чалъм да му върже и да виси щот' нацелил една позиция на харазт и 6 месеца виси само на нея.
Нищо особено не искам
П.П.П. Русото иска ще има претенции после само да му плати допълнителните АйПи за упражнението по 24 кинта/месец плащам.
Друго от Нуфри не искам, ама ще ме вкара в излишни разходи. Само т'ва, без ток, компс и т.н.
Да ти поема издръжката изцяло не искаш ли? Нали си майстор и изкарваш яко кинти - не можеш събра за нет ли?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеОх,ама къде съм тръгнал и аз да се занимавам с теб като не можеш един нормален акаунт да си позволиш
Именно,ако си спец,ще се справиш и с нормален акаунт,а не само с детските
Днешни от преди 3 часа?
П.П. Ти картинка няма да дадеш, налЕ?
Тъп Онуфри, дет' само се набутва и не знае кога да влиза и излиза
Не се денси така, браточка ( приятелски ), па ти ме се фръцкай още.
Имаш пивот евро в 1.2954 със сентимент надолЕ. Евро/йена 1.2270 сентимент надолЕ.
Долар/йена - 94.50 сентимент.
Общо сентимент 1.2150 да го хванеш - ти се фукаш преди 1 ден, че си влязъл на 1.2350 в дълги и 230 си се нацепил, щот' си влязъл дълги тогава.
Не си ли комарджия?! ( риторично ).
Стил Тато с ракетата/подводницата.
Т'ва ти е за тая седмица анализа - тъп аматьор сиLast edited by marandi; 19.03.2013, 23:36.
Коментар
-
Ще искам и по минимум 3 транзакции ( позиции ) на ден средно отворени за периода, който предлага Онуфри.
П.П. Целта е да се спести мангалския чалъм да му върже и да виси щот' нацелил една позиция на харазт и 6 месеца виси само на нея.
Нищо особено не искам
П.П.П. Русото иска ще има претенции после само да му плати допълнителните АйПи за упражнението по 24 кинта/месец плащам.
Друго от Нуфри не искам, ама ще ме вкара в излишни разходи. Само т'ва, без ток, компс и т.н.
Коментар
-
също може да видиш олиото
на дневна и на н4 и пак
спокойно да си поркаш
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениевий гледайте какво нарисуваха кендълите на М30 и Н1 и си пийте червеното винце с удоволствие
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ имотните теми ти бях предложил да вържем по 1 жилище за 100к - ще те помоля да не "сапунисваш" в момента, щот' ти тогава избяга.
П.П. Искам максимална трудност, да се махне фактора "късмет", щот' платформата ще те блокира и фалира веднага акаунта.
Т.е. искам да знам дали ще изкараш повече от 20 дни, па ти ми говориш за 3-6 месеца?
Кое не ти е ясно?
Ако си спец ще се справиш всякак, налЕ?
Именно,ако си спец,ще се справиш и с нормален акаунт,а не само с детскитеВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеНе,говоря за нормален акаунт,с нормална сума,където,ако загубиш поне малко да те заболи,а не за детски акаунти
П.П. Искам максимална трудност, да се махне фактора "късмет", щот' платформата ще те блокира и фалира веднага акаунта.
Т.е. искам да знам дали ще изкараш повече от 20 дни, па ти ми говориш за 3-6 месеца?
Кое не ти е ясно?
Ако си спец ще се справиш всякак, налЕ?
Коментар
Коментар