If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо почна да биеш отбой с тез претенции,май?Ти си търгуваш както си знаеш,аз си търгувам както си знам и накрая гледаме кой по-добре се справя.
Да ти поема издръжката изцяло не искаш ли? Нали си майстор и изкарваш яко кинти - не можеш събра за нет ли?
После какво да го правя това допълнително АйПи ( реално )?
П.П. Виж колко си "объл". Кажи за какво ми е и да въртя разходи за тИбя да ти показвам колко си смешен?
6 мес. Х 24 кинта = 144 кинта за периода.
П.П. Не е ли по-лесно да ти пратя едно черно Джони, че по-малко ще се набутам ( риторично ), щот' си искам разходите, които ме караш да въртя?
Ще искам и по минимум 3 транзакции ( позиции ) на ден средно отворени за периода, който предлага Онуфри.
П.П. Целта е да се спести мангалския чалъм да му върже и да виси щот' нацелил една позиция на харазт и 6 месеца виси само на нея.
Нищо особено не искам
П.П.П. Русото иска ще има претенции после само да му плати допълнителните АйПи за упражнението по 24 кинта/месец плащам.
Друго от Нуфри не искам, ама ще ме вкара в излишни разходи. Само т'ва, без ток, компс и т.н.
Нещо почна да биеш отбой с тез претенции,май?Ти си търгуваш както си знаеш,аз си търгувам както си знам и накрая гледаме кой по-добре се справя.
Да ти поема издръжката изцяло не искаш ли? Нали си майстор и изкарваш яко кинти - не можеш събра за нет ли?
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Ох,ама къде съм тръгнал и аз да се занимавам с теб като не можеш един нормален акаунт да си позволиш
Именно,ако си спец,ще се справиш и с нормален акаунт,а не само с детските
Искаш ли да ти вкарам 2 картинки в евро/йена, от където започна спора, че си пълен аматьор?
Днешни от преди 3 часа?
П.П. Ти картинка няма да дадеш, налЕ?
Тъп Онуфри, дет' само се набутва и не знае кога да влиза и излиза
Не се денси така, браточка ( приятелски ), па ти ме се фръцкай още.
Имаш пивот евро в 1.2954 със сентимент надолЕ. Евро/йена 1.2270 сентимент надолЕ.
Долар/йена - 94.50 сентимент.
Общо сентимент 1.2150 да го хванеш - ти се фукаш преди 1 ден, че си влязъл на 1.2350 в дълги и 230 си се нацепил, щот' си влязъл дълги тогава.
В имотните теми ти бях предложил да вържем по 1 жилище за 100к - ще те помоля да не "сапунисваш" в момента, щот' ти тогава избяга.
П.П. Искам максимална трудност, да се махне фактора "късмет", щот' платформата ще те блокира и фалира веднага акаунта.
Т.е. искам да знам дали ще изкараш повече от 20 дни, па ти ми говориш за 3-6 месеца?
Кое не ти е ясно?
Ако си спец ще се справиш всякак, налЕ?
Ох,ама къде съм тръгнал и аз да се занимавам с теб като не можеш един нормален акаунт да си позволиш
Именно,ако си спец,ще се справиш и с нормален акаунт,а не само с детските
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар