IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрутро!

ДОЛУ БАНЕРИТЕ!!!

ДОЛУ БЕНЧА!!!

Искаме МАМУН!!!

А бе пичове кво сте направили бре

Осрали сте цялата тема

Ай бързо си ги премерете и ни информирайте за крайния резултат, а не така да спамите само

Коментар

• Добрий утро Някой да обясни ,защо се наруши близо 13 годишната корелация при eur/usd по отношение на златото То е ясно, че се селва евро ,купува се доларес и зло , ама някой да обясни нещо ми е мътно УСД -май ще е позлатява
      кУр -елацията с петрола си още в сила Между другото понеделнишкия ГАП изкриви целия пазар, по отношение на техниката : изчисления,индикатори и тн ..
      Last edited by БОРЕУРОДА; 20.03.2013, 09:16.
      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Добро утро!

Да се маха тоя банер ,че си сакаме мамуна,сам се пържа тука с тоя Дакс.

П.П. Русото и Онуфрито,да не се джафкат кат малки дяца
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          MAMUN падна ДАКСо под 8000
          и ти веднага жювна !!!
          Реда, не съм живвал, щот не съм умиргал. Казал съм ти 8000 не проблем. 8200 проблем. Чакам да махнат криейтива и пак ще се включа. На всичко отгоре шибаното банерче е наказуемо по една наредбица за ИП-та Аз съм търпелив човек

Чл. 7. (1) Информацията, която инвестиционният посредник дава на клиентите си, включително в рекламните си материали и публичните изявления на членовете на управителните и контролните органи на посредника и на лицата, работещи по договор за него, трябва да бъде разбираема, вярна, ясна и да не бъде подвеждаща.
          (2) Инвестиционният посредник осигурява, че информацията по ал. 1, която дава на непрофесионални клиенти или потенциални непрофесионални клиенти или разпространява по начин, по който тя може да достигне до такива клиенти, отговаря на следните условия:
          1. съдържа посочване на наименованието на инвестиционния посредник;
          2. точна е и не подчертава потенциални ползи от дадена инвестиционна услуга или финансов инструмент, без едновременно да посочва ясно и на видно място съответните рискове;
          3. достатъчна е и е представена по разбираем начин за обичайните членове на групата, до която е адресирана или е вероятно да достигне;
          4. не прикрива, пропуска или омаловажава важни съобщения, изявления или предупреждения.
          (3) Когато информацията по ал. 2 съдържа сравнение между инвестиционни или допълнителни услуги, финансови инструменти или лица, предоставящи инвестиционни или допълнителни услуги, тя трябва да отговаря на следните условия:
          1. сравнението да е съдържателно и представено по обективен и балансиран начин;
          2. да посочва източниците на информацията, използвани за сравнението;
          3. да включва основните факти и предположения, използвани за изготвяне на сравнението.
          (4) Когато информацията по ал. 2 съдържа посочване на предишна доходност от финансов инструмент, финансов индекс или инвестиционна услуга, тя трябва да отговаря на следните условия:
          1. посочването на предишната доходност да не е най-съществената част от съобщението;
          2. информацията включва подходящи данни за доходността за предходните 5 години; когато периодът, през който финансовият инструмент е бил предлаган, съответно финансовият индекс е бил формиран или инвестиционната услуга е била предлагана, е по-кратък или по-дълъг от 5 години, се представят данни за доходността за този период; при всички случаи данните за доходността се основават на пълен период от 12 месеца;
          3. да посочва периода, за който се отнася информацията, и нейния източник;
          4. да съдържа изрично предупреждение, че данните се отнасят за минал период и не са сигурен показател за бъдещи резултати;
          5. ако посочването съдържа данни и стойности във валута, различна от валутата на държавата членка, в която е седалището на клиента или неговото местопребиваване, валутата трябва да бъде ясно означена и да има изрично предупреждение, че доходността може да бъде намалена или увеличена от промяната във валутните курсове;
          6. когато доходността е посочена общо, се посочва размерът на комисионите, таксите и другите разходи за клиентите.
          (5) Когато информацията по ал. 2 съдържа или се отнася до симулирана минала доходност, тя трябва да отговаря на следните изисквания:
          1. да се отнася до финансов инструмент или финансов индекс;
          2. симулираната минала доходност да се основава на действителна минала доходност на един или повече финансови инструменти или индекси, които са същите или които са базов актив за финансовите инструменти, за които е симулирана доходност;
          3. за действителната минала доходност по т. 2 да са спазени изискванията по ал. 4, т. 1 - 3, 5 и 6;
          4. да съдържа изрично предупреждение, че данните се основават на симулирана доходност и че тя не е сигурен показател за бъдеща доходност.
          (6) Когато информацията по ал. 2 съдържа информация за бъдеща доходност, тя трябва да отговаря на следните изисквания:
          1. да не се основава или да препраща към симулирана предишна доходност;
          2. да е базирана на основателни предположения, подкрепени с обективни данни и факти;
          3. когато информацията се основава на обща доходност, се посочва размерът на комисионите, таксите и другите разходи за клиентите;
          4. да съдържа изрично предупреждение, че тези прогнози не са сигурен показател за бъдеща доходност.
          (7) Когато информацията по ал. 2 се отнася до облагане с определен вид данък, тя съдържа уточнението, че данъчното облагане зависи от конкретните обстоятелства, свързани с клиента, и може да се променя в бъдеще.
          (8) Информацията по ал. 2 не може да включва наименованието на комисията или на друг компетентен орган така, че да се посочва изрично или по друг начин да се указва, че органът е потвърдил или одобрил продуктите или услугите, предлагани от инвестиционния посредник.
          (9) (Отм. - ДВ, бр. 89 от 2011 г.)
          (10) Комисията може да поиска от инвестиционния посредник да представи доказателства за верността на фактите, съдържащи се в информацията до клиентите, рекламните материали и публичните изявления на членовете на управителните и контролните органи на посредника и на лицата, работещи по договор за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Отваряйте при моя брокер да ги еВа - При бенча 500 еврака акаунт 3 месеца

и

за Онуфрету
            Разгеле. Помислих, че се обиди като едно ПРАСЕ !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Отваряйте при моя брокер да ги еВа - При бенча 500 еврака акаунт 3 месеца

и

за Онуфрету
              MAMUN падна ДАКСо под 8000
              и ти веднага жювна !!!
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                евро/яна си купих аз 122,07,стопчето вече ми е на фитка
                Ето ти и твоя и пост с дата: 18.03.2013, 10:02

П.П. Внимавай, ще те начупят някъде, ако продължаваш така - 'орицата не са тъпи да се кълнеш, че нищо такова не си казвал, като става дума за стинки.

Синхронизирал съм ти времето по Гринуич на поста и платформата ми, за да е коректно. Разликата е не повече от +/- 15 мин.
                Last edited by marandi; 20.03.2013, 02:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                  Неви отива
                  +1 Като детската градина.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri
                    Тъпо,тъпо,ама съм изкарал пари поне за нормален акаунт.А умния маранди цъка с 50-доларово акаунтче и дава акъл
                    А педал е на майка ти сина
                    За да съм коректен - качвам ти ( маркирано с кръст с мишката ми - пунктираните линии ) изцепката кога си влязъл и е възможно ( с дата и час ). По хоризонталата ти е нивото, а по вертикалата нивото с цифрички датата и часа.

Ти картинка така или иначе не ни даде да видим с дата и час. Демек, гледаш кое скача и се праскаш, че си "бил" там.

П.П. Както виждаш малко по-късно става 123.50 - просто не те следя щот' си ми е аматьорче.

Извинения - времето съвпада, когато си го писал и нивото на влизане!!! ( малка водка за извинение )

По принцип излъга нагло, че НЕ си влизал в последните дни в подобна позиция, а те копирах от вчера твоя пост.

После ме обвини, че аз лъжа, а не гледаш себе си .... в ляво ви е ГАП-а, но нямам време да се занимавам с великата ти кариера, дет' "НЕ си Влизал", като те копирах ( смигам ).

Не ставаш, браточка - да отричаш очевадни неща. Бизнес никога няма да направиш така, щот' си тъп Паун, пардон лъжец и си проличава за по-малко от 24 часа. Ще те набият някъде, ако продължаваш така. Поздрави!

Цък:
                    Attached Files
                    Last edited by marandi; 20.03.2013, 02:22.

Коментар

• Неви отива
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                        Мухльо!

П.П. Чек да не ме изтрият - "ПАУН"
                        И аз не намерих!

Коментар

• Играта с Кипър още не е приключила - но да се готви следващия осъден

ПП: Хитро накараха руснаците да ги спонсорират
                          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Вероятно е предната седмица в края ( макс 5 дни назад се "похвали" ).

Също се похвали и за паунд при 1.54, че влизаш дълъг.

П.П. Сещаш ли се защо такива кат' мИня, дон Карлос, Анон и сие - нямат никакъв интерес да се обаждат.

Щот' обиждате тия дет' могат да ви кажат как да правите кинти, че се и държите нагло с тях

Казах ти акаунт за 6 месеца ще ти го напрвя с три 000 отгоре ( не е нищо особено ). "велик" си
                            Баце, аре да ти дам 5000 еврака за 6 месеца .......ти ще ми ги върнеш само с една ''0''.............50 000 . Всичко друго е за теб .........4 950 000 еврака..... ..............................Баси , не моо го сметна ........дали пъ не съм се объркАл

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Вероятно е предната седмица в края ( макс 5 дни назад се "похвали" ).

Също се похвали и за паунд при 1.54, че влизаш дълъг.

П.П. Сещаш ли се защо такива кат' мИня, дон Карлос, Анон и сие - нямат никакъв интерес да се обаждат.

Щот' обиждате тия дет' могат да ви кажат как да правите кинти, че се и държите нагло с тях

Казах ти акаунт за 6 месеца ще ти го напрвя с три 000 отгоре ( не е нищо особено ). "велик" си
                              Ако от 50 долара за 6 месеца направиш 50к какъв ти е проблема да си платиш нета?

Нямам такава сделка на евройена през последните 5 дни изобщо.Което те прави,ако не лъжец,то поне манипулатор
                              Всъщност аз от теб искам точно това - да не се обаждаш
                              Досега не съм видял от теб нито една сделка в реално време пусната,с която да ме убедиш,че изобщо правиш нещо.Винаги се обаждаш пост фактум,а така и баба знае
                              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Онуфри:

Вчера, 10:02 ( 18.03.2013 )

Начално
                                евро/яна си купих аз 122,07,стопчето вече ми е на фитка

--------------------------

П.П. Ай, повече да не ме занимаваш

Аз форума ви не чета, ще ме караш да дали съм изтрещял и не помня кой кога какво е изцепил.

Паун!!

Иначе без да искаш си влязъл добре, само дет' не даде картинка кога затвори?
                                Last edited by marandi; 20.03.2013, 00:00.

Коментар

Working...
                                X